Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=бродильное производство<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання : 908(477.42)/К72
Автор(и) :
Назва : Про хміль, пиво і чеських колоністів
Місце публікування : Костриця М. М. Житомирщина туристична: краєзнав. нариси/ М. М. Костриця, М. Ю. Костриця ; за ред. М. Ю. Костриці. - Житомир: Полісся, 2009. - С. 285-291: фото. - ISBN 978-966-655-406-5 (Шифр 908(477.42)/К72-056246). - ISBN 978-966-655-406-5
УДК : 908(477.42) + 796.5(477.42)
ББК : 26.890(4УКР-4ЖИТ) + 75.8(4УКР-4ЖИТ)
Предметні рубрики: Хмелярство-- Історія --Житомирщина, 19 ст.
Пивоварне виробництво-- Історія --Житомирщина, 19 ст.
Чехи-колоністи-- Історія --Житомирщина, 19 ст.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 025.45/У59
Автор(и) :
Назва : Універсальна десяткова класифікація (УДК)/ Кн. палата України ім. Івана Федорова ; [уклад. М. Й. Ахвердова та ін. ; гол. ред. М. І. Сенченко ; пер. Б. С. Волох та ін.]. - 2-ге вид., випр. і допов. Основна таблиця. 66/69 Хімічна технологія. Хімічна промисловість. Різні галузі промисловості та ремесла. Будівельна промисловість
Вихідні дані : К.: Кн. палата України ім. І. Федорова, 2011
Кільк.характеристики :264 с
Колективи : Книжкова палата України імені Івана Федорова
ISBN, Ціна 978-966-647-159-1: 76.00 грн
УДК : 025.45
ББК : 78.372.151.2
Предметні рубрики: БібліотечнІ класифікації-- Універсальна десяткова класифікація (УДК)
Географіч. рубрики:
Анотація: Друге видання еталонних таблиць Універсальної десяткової класифікації українською мовою зі змінами та доповненнями за 1998 - 2006 рр. призначено для систематизації документів, пошуку інформації та організації фондів документів з усіх галузей знань у бібліотеках , видавництвах та інфомаційних установах України.
Примірники : всього : ФОНД(2), БГ(2), ЧЗ(1), ОБР(7), ІН(1)
Вільні : ФОНД(2), БГ(2), ЧЗ(1), ОБР(7), ІН(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 633/Б 77
Автор(и) : Бойко, Людмила Михайловна
Назва : Физико-химические методы контроля бродильных производств : справочник
Вихідні дані : Киев: Техніка, 1986
Кільк.характеристики :188 с.: ил., рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 187-188
Ціна : 0.95 р.
УДК : 633
ББК : 36.87я2
Предметні рубрики: Бродильні виробництва-- Якість-- контроль
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): бродильное производство--рефрактометрия--рефрактометрія--интерферометрия--інтерферометрія--поляриметрия--поляриметрія--фотоколориметрия--фотоколориметрія--спектрофотометрия--спектрофотометрія--потенциометрия--потенциометрія--газовая хроматография--газова хроматографія--хроматография на бумаге--хроматографія на папері--тонкослойная хроматография--тонкошарова хроматографія
Анотація: Физико-химические методы анализа в производстве спирта, хлебопекарных и кормовых дрожжей. солода и пива, безалкогольных напитков.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1(075)/М 21
Автор(и) : Мальцев, Петр Михайлович
Назва : Технология бродильных производств : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :560 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 548-549. - Предм. указ.: с. 550-555
Ціна : 1.50 р.
УДК : 663.1(075)
ББК : 36.870я73
Предметні рубрики: Бродильні виробництва-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): бродильное производство--спиртовое брожение--спиртове бродіння--сырье бродильных производств--сировина бродильних виробництв--технология этилового спирта--технологія етилового спирту--спирт из мелассы--спирт із меласи--технология пива--технологія пива--технология хлебного кваса--технологія хлібного квасу--технология вина--технологія вина--технология коньяков--технологія коньяків--кальвадос--технология рома--технологія рому--виски--віски--технология водки--технологія горілки--технология ликеров--технологія лікерів--газированные напитки--газовані напої--безалкогольные напитки--безалкогольні напої--производство уксуса--технологія уксусу--технология молочной кислоты--технологія молочної кислоти--технология лимонной кислоты--технологія лимонної кислоти
Анотація: Излагается технология бродильных производств.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)