Пошуковий запит: <.>K=бродіння<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 24
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1.
| Валуйко Г. Г. Технологія вина/Г. Г. Валуйко, В. А. Домарецький, В. О. Загоруйко. - 2003
|
>2.
| Канівець В. І. Життя грунту/В. І. Канівець. - 1990
|
>3.
| Мишустин Е. Н. Микробиология/Е. Н. Мишустин, В. Т. Емцев. - 1987
|
>4.
| Родигін М. Ю. Нариси з історії хімії/М. Ю. Родигін, І. В. Родигіна. - 2003
|
>5.
| Штрубе, Вильгельм Пути развития химии. Т. 1:От первобытных времен до промышленной революции/пер. с нем. В. А. Крицмана ; под ред. Д. Н. Трифонова
|
>6.
| Штрубе, Вильгельм Пути развития химии. Т. 2:От начала промышленной революции до первой четверти XX века/пер. с нем. А. Ш. Гладкой ; под ред. В. А. Крицмана
|
>7.
| Шевряков М. В. Практикум з біологічної хімії/М. В. Шевряков, Б. В. Яковенко, О. Ф. Явоненко. - 2003
|
>8.
| Гюнтер Л. И. Метантенки/Л. И. Гюнтер, Л. Л. Гольдфарб. - 1991
|
>9.
| Никитин Г. А. Метановое брожение в биотехнологии/Г. А. Никитин. - 1990
|
>10.
| Домарецкий В. А. Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья/В. А. Домарецкий. - 2015
|
>11.
| Желих В. М. Біогазові технології: теорія і практика/В. М. Желих, Ю. В. Фурдас. - 2015
|
>12.
| Шлегель Г. Общая микробиология/Г. Шлегель ; пер. с нем. Л. В. Алексеевой, Г. А. Куреллы, Н. Ю. Несытовой ; под ред. Е. Н. Кондратьевой. - 1987
|
>13.
| Генкель П. А. Физиология растений/П. А. Генкель. - 1975
|
>14.
| Мікробіологія харчових продуктів/М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2002
|
>15.
| Процес скисання молока: шкода чи спосіб збереження поживності білкововмісної сировини? // Тваринництво України. -К.:Паралель, 2018,N N 1.-С.38-39
|
>16.
| Главачек Ф. Пивоварение/Ф. Главачек, А. Лхотский ; пер. с чеш. И. В. Холодовой ; под ред. А. П. Колпакчи. - 1977
|
>17.
| Залашко М. В. Биотехнология переработки молочной сыворотки/М. В. Залашко. - 1990
|
>18.
| Мальцев П. М. Технология бродильных производств/П. М. Мальцев. - 1980
|
>19.
| Калунянц К. А. Химия солода и пива/К. А. Калунянц. - 1990
|
>20.
| Інноваційні технології харчових виробництв/[В. А. Піддубний та ін.] ; за ред. В. А. Піддубного. - 2017
|
|
|