Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=бульоны<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К 45
Назва : Китайская, корейская, японская кухня
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2004
Кільк.характеристики :352 с
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-03-2484-7: 7.30 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Национальні традиції --Китай --Корея --Японія
Географіч. рубрики:
Анотація: Восточная кухня не только своеобразна, она сочетает необычайный вкус блюд и несомненную их пользу для организма.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К 90
Назва : Кулинария
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :320 с
Серія: Домашняя коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3153-3: 9.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/З-80
Назва : Золотая энциклопедия кулинарии
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2010
Кільк.характеристики :573, [3] с.: ил.
ISBN, Ціна 978-966-548-024-2: 38.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.992я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.91/94(083)/Т 41
Автор(и) : Тимощук, Иван Иванович, Ясевич, Анатолий Наумович
Назва : Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия
Вихідні дані : К.: Урожай, 1986
Кільк.характеристики :160 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 155-156
Ціна : 1.20 р.
УДК : 664.91/94(083)
ББК : 36.92я2
Предметні рубрики: М'ясне виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясо--м'ясо--субпродукты--субпродукти--кровь животных--кров тварин--колбасные изделия--ковбасні вироби--свинные продукты--продукти із свинини--продукты из говядины--продукти із яловичини--продукты из баранины--продукти із баранини--мясные паштеты--м'ясні паштети--мясные бульоны--м'ясні бульйони--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--фасованное мясо--фасоване м'ясо--быстрозамороженные мясные готовые блюда--швидкозаморожені м'ясні готові страви--технология фрикаделек--технологія фрикадельок--детское питание на мясной основе--дитяче харчування на м'ясній основі
Анотація: Данные о сырье, материалах применяемых для производства мясопродуктов, технология производства колбас, копченостей, полуфабрикатов, кулинарных изделий и мясных блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.514.7/Ф17
Автор(и) : Файвышевский, Михаил Львович
Назва : Переработка пищевой кости
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 174
Ціна : 0.65 р.
УДК : 637.514.7
ББК : 36.929
Предметні рубрики: Харчові продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые продукты--мясокостные полуфабрикаты--м'ясокісткові напіфабрикати--костный пищевой жир--кістковий харчовий жир--пищевые костные бульоны--харчові кісткові бульйони--пищевые костные добавки--харчові кісткові добавки--безотходная переработка кости--безвідходна технологія переробки кісток
Анотація: Приведены различные методы получения полуфабрикатов, мясной массы, пищевого жира, пищевых добавок их костного сырья убойных животных.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Г 85
Автор(и) : Гришин, Петр Дмитриевич
Назва : Приготовление пищи
Вихідні дані : Москва: Логос, 1993
Кільк.характеристики :448 с.: рис., табл.
Примітки : Алф. указ. блюд: с. 432-448
ISBN, Ціна 5-900668-01-0: 49000.00 крб
УДК : 641.55
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--состав пищи--склад їжі--бульоны--супи--супи--пища и питание--їжа і харчування--вторые блюда--другі страви--холодные блюда--холодні страви--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--изделия из теста--вироби із тіста--квасы--квас--варенье--варення--соусы--соуси
Анотація: [Излагаются способы первичной обработки сырья и технология приготовления разнообразных блюд и кулинарных изделий.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.827/С 89
Назва : Супы : сб. рецептов
Вихідні дані : Москва: Яуза
Кільк.характеристики :352 с.: рис.
Різночитання назви :Загол. на корінці: Супы 600 рецептов
Місце публікування : Винахідник і раціоналізатор. - К.: Укр. акад. наук, 2018. - N 5 (Шифр vira/2018/5)
Примітки : Лит.: с. 332-333. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
УДК : 641.827
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Перші страви-- Супи
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): супы--супи--бульоны--бульйони--борщи--борщі--щи--щі--рассольники--розсольники--молочные супы--молочні супи--пюреобразные супы--пюреподібні супи--прозрачные супы--прозорі супи--холодные супы--холодні супи--ягодные супы--ягідні супи
Анотація: Представлены рецепты приготовления всевозможных бульонов, супов, борщей.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)