Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=бутерброды<.>
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 17
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/П68
Назва : Праздничный стол
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISSN: 9789660330771
ISBN, Ціна 966-03-3077-4: 08.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Сделать праздники торжественными и запоминающимися поможет данная книга, в которой собраны лучшие рецепты блюд для праздничного стола.
Примірники : всього : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642:664.66/Г13
Автор(и) : Гаевая, Раиса Алексеевна, Ященко, Мария Алексеевна
Назва : Хлеб на вашем столе . -3-е изд., перераб.
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1993
Кільк.характеристики :287[1] с.: рис.
ISBN, Ціна 5-337-01459-5: 5.00, 15.00, грн
УДК : 641/642:664.66
ББК : 36.992.2
Предметні рубрики: Кулінарні вироби-- Хлібні вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: История рождения хлеба, его пищевая ценность, значение в диетическом питании.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/В 56
Назва : Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Полиграфиздат; СПб.: Сова, 2011
Кільк.характеристики :576 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 557. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-5-17-065114-6: 149.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Разнообразие рецептов салатов и закусок, супов, блюд из мяса, рыбы и овощей, прекрасных десертов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.564:613.261/В53
Автор(и) : Висьневска-Рошковска, Кинга, Пиотровякова, Ванда
Назва : Вегетарианство. Вегетарианские блюда
Вихідні дані : Минск: Полымя, 1992
Кільк.характеристики :445, [3] с.: ил., табл.
Примітки : Алф. указ. блюд: с. 429-444
ISBN, Ціна 5-345-00470-6: 5.00 грн
УДК : 641.564:613.261
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Вегетаріанство-- Вегетаріанська кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Различные аспекты сложного и противоречивого, во многом спорного питания - вегетарианства, исключающего мясо и рыбу, рецепты приготовления блюд вегетарианской кухни.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/Д79
Автор(и) : Дубовис, Григорий Александрович
Назва : Украинская кухня
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
ISBN, Ціна 966-03-3362-5: 9.00 грн
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня українська-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первичная обработка сырья--первинна обробка сировини--кулинарные операции--кулінарні операції--кулинарные технологии--кулінарні технології--борщи--борщі--юшки--супы--рассольник--капустняк--колбасы--ковбаси--завиванцы--завиванці--студни--холодці--бабки--пампушки--молочнокислые продукты--молочнокислі продукти--настойки--настоянки--напитки--напої--консервы--консерви--полуфабрикаты--напівфабрикати--бутерброды--бутерброди--винегреты--вінегрети--гарниры--гарніри--соленья--соління--глазури--глазурі--десерты--десерти--кремы--креми--мороженое--морозиво
Анотація: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Б71
Назва : Блюда быстрого приготовления
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Кулинарная коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3251-3: 9.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашние заготовки--домашні заготовки--первые блюда--перші страви--молочные блюда--молочні страви--мясные блюда--м'ясні страви--соусы--соуси--овощные блюда--овочеві страви--блюда из крупы--страви з крупи--мучные блюда--борошняні страви--десерты--десерти--блюда для микроволновой печи--страви для мікрохвильової печі--бутерброди--бутерброды--рибні страви--рыбные блюда--грибні страви--грибные блюда--блюда із морскьких продуктів--блюда из морских продуктов
Анотація: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.992/К76
Автор(и) : Кощев, Александр Аркадьевич
Назва : Грибная кулинария. 750 оригинальных рецептов
Вихідні дані : М.: Экология, 1992
Кільк.характеристики :192 с
ISBN, Ціна 5-7120-0395-3: 6.00, 15.00, грн
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Грибні страви-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): грибные бутерброды--грибні бутерброди--грибные салаты--грибні салати--грибы с овощами--гриби з овочами--грибы с мясом--гриби з м'ясом--грибные соусы--грибні соуси--грибная выпечка--грибна віпічка--грибная начинка --грибна начинка
Анотація: Рецепты на любой вкус: первые и вторые блюда, закуски, бутерброды, пироги, пельмени, фарш, начинки с грибами, соусы и приправы.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/К26
Автор(и) : Карсекіна, Валентина Вікторівна, Скрипка, Людмила Миколаївна
Назва : Страви української кухні : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1993
Кільк.характеристики :239 с.: фото.кол.
ISBN, Ціна 5-11-004206-3: 35000.00, 35000.00 крб, 10000.00 крб, крб
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997я722
Предметні рубрики: Кухня українська-- Культурна спадщина-- Традиції
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): старовинна українська кухня--старинная украинская кухня--салати--салаты--закуски--бутерброди--бутерброды--грінки--гренки--борщі--борщи--капусняки--розсольники--рассольники--супи--супы--кулеші--кулеши--страви з картоплі--блюда с картошки--страви з круп--блюда с круп--м'ясні страви--мясные блюда--солодкі страви--сладкие блюда--кондитерські вироби--кондитерские изделия
Анотація: Особливості національної старовинної і сучасної української кухні, подано рецептуру і технологію приготування традиційних українських страв, розроблених майстрами-кухарями різних регіонів України.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642/А 35
Назва : Азбука питания
Вихідні дані : Алма-Ата: Кайнар, 1990
Кільк.характеристики :688 с.: рис., табл.
Серія: Сельская семья: культура, эстетика, быт
Примітки : Прил.: с. 680-682. - Лит.: с. 683. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-620-00195-4: 7.00 р.
УДК : 641/642
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--полноценная пища--повноцінна їжа--разумная кулинария--розумна кулінарія--бутерброды--бутерброди--супы--супи--рыбные блюда--рибні страви--мясные блюда--м'ясні страви--блюда из овощей--страви із овочів--грибные блюда--грибні страви--молочные блюда--молочні страви--крупяные блюда--круп'яні страви--мучные блюда--борошняні страви--напитки--напої--домашние сладости--домашні солодощі--национальные кухни--національні кухні--культура питания--культура харчування--блюда для тучных людей--страви для повних людей
Анотація: Эта книга составлена из разных источников, касающихся вопросов рационального питания человека.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.82/Б 86
Автор(и) : Ботанин, Савва Перфильевич, Скуратова, Зинаида Васильевна, Беркасова, Валентина Анатольевна
Назва : Блюда из яиц : рецепты, полезные советы
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1988
Кільк.характеристики :174 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-282-00524-7: 5.00 грн
УДК : 641.82
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Яйця
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--яйца фаршированные--яйця фаршировані--бутерброды--салаты--салати--супы--супи--омлети--омлеты--суфле--напитки с яйцом--напої з яйцем--эг-ног--ег-ног--флипы--фліпи--физы--фізи
Анотація: Приведены рецепты блюд и кулинарных изделий, в состав которых входят куриные яйца.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.84/Г 13
Автор(и) : Гаевая, Раиса Алексеевна, Ященко, Мария Алексеевна
Назва : Хлеб на вашем столе
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :288 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-337-00074-8: 2.50 р.
УДК : 641.84
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Хлібні вироби-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--хлебные изделия--история хлеба--історія хліба--хлеб в питании--хліб в харчуванні--домашний хлеб--домашній хліб--свежесть хлеба--свіжість хліба--бутерброды--бутерброди--бутерброды для детей--бутерброди для дітей--горячие бутерброды--гарячі бутерброди--блюда из хлеба--блюда із хліба--квасы--квас--пироги
Анотація: Приведены многочисленные рецепты блюд, в состав которых входит хлеб.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/.56/Г61
Автор(и) : Головков, Анатолий Эммануилович
Назва : Разносолы деревенской кухни
Вихідні дані : Москва: Росагропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :240 с.: рис.
Примітки : Алф. указ.: с. 227-236
ISBN, Ціна 5-260-00194-X: 3.00 р.
УДК : 641.55/.56
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашняя кулинария--овощные блюда--овочеві страви--бутерброды--бутерброди--супы--супи--национальные блюда--національні страви--вторые блюда--другі страви--мясные блюда--м'ясні страви--рыбные блюда--рибні страви--напитки--напої--мучные изделия--борошняні вироби--молочные блюда--молочні страви
Анотація: Рассказано как заготавливать, хранить и использовать в домашнем хозяйстве продукты, как готовить вкусную и разнообразную пищу.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.85/Д66
Назва : Домашнее печенье и десерты
Вихідні дані : Киев: Знание Украины, 1992
Кільк.характеристики :208 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7770-0566-7: 70.00, 70.00 крб., 2200.00 крб., крб
УДК : 641.85
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Борошняні вироби-- Рецепти
Домашня кулінарія-- Десерти-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашняя кулинария--мучные изделия--десерты--бутерброды--бутерброди--пироги--печенье--печиво--торты--торти--пудинги--мороженое--морозиво--кремы--креми--напитки--напої
Анотація: Справочник представляет свыше 400 популярных и простых в домашнем приготовлении рецептов кондитерских изделий, напитков, десертов.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.53:683.95:621/М 59-475797
Назва : Микроволновая кухня каждый день
Вихідні дані : Москва: Омега, 1995
Кільк.характеристики :384 с.: рис.
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-900440-14-1: 3.50 грн
УДК : 641.53:683.95:621.384.3
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Мікрохвильова кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): микроволновая кулинария--рецептура--микроволновая печь--мікрохвильова піч--горячие бутерброды--гарячі бутерброди--первые блюда--перші страви--мясные блюда--м'ясні страви--блюда из рыбы--страви з риби--блюда из домашней птицы--страви із домашньої птиці--яичные блюда--страви з яєць--соусы--соуси--овощные блюда--овочеві страви--каши--каші--блюда из риса--страви з рису--макаронные изделия--макаронні вироби--десерты--десерти--мучные изделия--борошняні вироби--напитки--напої
Анотація: Прочитав книгу, вы узнаете особенности приготовления блюд в микроволновой печи, ознакомитесь с большим количеством разнообразных рецептов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/П99
Назва : 500 видов домашнего печенья : из венгер. кухни : печенье, пироги, торты, кремы, напитки, бутерброды и т. д.
Вихідні дані : Ужгород: Карпати, 1987
Кільк.характеристики :213, [3] с.: ил., фот.
Ціна : 10.00, 1.40 р., грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня угорська-- Борошняні кондитерські вироби-- Рецептура
Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): изделия из дрожжевого теста--вироби із дріжджового тіста--изделия из слоеного теста--вироби із листкового тіста--торты--торти--пончики--блины--млинці--мороженое--морозиво--джемы--джеми--напитки--напої--бутерброды--бутерброди
Анотація: В книге содержатся рецепты из венгерской кухни для приготовления разнообразных изделий из муки, а также бутербродов, кремов, мороженого, повидла, кофе и т. д.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Н12
Назва : На все вкусы
Вихідні дані : Киев: Реклама, 1988
Кільк.характеристики :248 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-88520-002-5: 2.90 р.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Раціональне харчування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рациональное питание--холодные закуски--холодні закуски--горячие закуски--гарячі закуски--бутерброды--бутерброди--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--соусы--соуси--блюда из черствого хлеба--страви з черствого хліба--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--изделия из теста--вироби з тіста--блюда национальных кухонь--страви національних кухонь--питание детей--харчування дітей--питание подростков--харчування підлітків--диетическое питание--дієтичне харчування--домашние заготовки--домашні заготовки
Анотація: Излагаются основы рационального питания, организованного с учетом физиологических потребностей человека, пищевой ценности продуктов, качества и количества пищи.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642/Б83
Автор(и) : Боровская, Элга
Назва : Как накормить семью сытно и дешево : антикризисная кулинария
Вихідні дані : Москва: Эксмо, 2009
Кільк.характеристики :511, [1] с.: рис., табл.
Серія: Кулинарное искусство
ISBN, Ціна 978-5-699-34596-0: 60.00 грн
УДК : 641/642
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашние обеды--домашні обіди--овощное меню--овочеві блюда--рыбная кулинария--рибна кулінарія--макаронные изделия--макаронні вироби--мучные блюда--борошняні блюда--домашние заготовки--домашні заготовки--консервирование--консервування--бутерброды--бутерброди
Анотація: Антикризисная кулинарная программа, включающая разнообразные рецепты блюд из продуктов, которые можно купить по доступным ценам.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)