Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=біологічно активні добавки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075)/Е 45
Автор(и) : Барановський М.М., Білявський Г.О., Власенко О.В., Мороз Л.В.
Назва : Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Київ: Лібра, 2006
Кільк.характеристики :304 с.: табл., рис.
Примітки : Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Ціна 966-7035-77-8: 45.50, 054.00, 50.00, грн
УДК : 613.2(075) + 504.75(075)
ББК : 51.23я73 + 28.08я73
Предметні рубрики: Гігіена харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Концептуальні та практичні аспекти екотрофології - нової для нашої країни науки, теоретичний каркас якої тільки формується. Особливу увагу приділено екологічним проблемам харчування, розкрито санітарно-гігієнічне значення їжі.
Примірники : всього : БГ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : БГ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.87(075)/Д 66
Автор(и) : Домарецький В. А., Прибильський В. Л., Михайлов М. Г.
Назва : Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини : підручник
Вихідні дані : Вінниця: Нова Книга, 2005
Кільк.характеристики :408 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 401
ISBN, Ціна 966-8609-02-6: 75.00, 81.00, грн
УДК : 664.87(075)
ББК : 36.877я73
Предметні рубрики: Безалкогольні напої-- Технологія виробництва
Анотація: Виробництво солоду, екстратів із лікарських рослин, безалкогольних та алкогольних напоїв, соків тощо.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075.8)/С 40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Завгородня В.М.
Назва : Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :544 с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с.528
ISBN, Ціна 978-966-364-803-3: 091.00, 104.00, грн
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- продовольчі товари
Географіч. рубрики:
Анотація: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/Д46
Автор(и) : Димань, Тетяна Миколаївна, Мазур, Тетяна Григорівна
Назва : Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів : підручник
Вихідні дані : Київ: Академія, 2011
Кільк.характеристики :520 с.: табл., рис.
Серія: Альма-матер
Примітки : Л-ра в кінці розд. - Тести: с. 507-513. - Термін. слов: с. 514-517
ISBN, Ціна 978-966-580-346-1: 60.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Безпека харчування-- Гігєна харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Перевантаження екологічного та соціального середовищ джерелами шкідливих впливів на організм і психіку.
Примірники : всього : ВСМЛ(1), ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВСМЛ(1), ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664+60(075)/Х22
Автор(и) : Пирог Т. П., Антонюк М. М., Скроцька О. І., Кігель Н. Ф.
Назва : Харчова біотехнологія : підручник
Вихідні дані : К.: Ліра-К, 2016
Кільк.характеристики :407, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Л-ра: с. 391-401
ISBN, Ціна 978-617-7320-31-8: 185.00 грн
УДК : 664+60(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Біотехнологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мікроорганізми харчових технологій--молочні ферменті продукти--ферментовані м'ясні вироби--хлібобулочні вироби--алкогольні напої--слабоалкогольні напої--безалкогольні напої--ферментовані продукти--мікробіота безглютенових заквасок--ферменти мікробного походження--біологічно активні добавки--продукти мікробного синтезу--харчові добавки--біологічно активні сполуки--генетично модифіковані організми--безпека генетично модифікованих організмів
Анотація: Аспекти харчових біотехнологій: використання мікроорганізмів і продуктів їхнього метаболізму в харчових технологіях, традиційні та нові продукти мікробного синтезу.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1/.8(075)/П12
Автор(и) : Паденькив Я. Я.
Назва : Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья : учеб.-практ. пособие
Вихідні дані : Киев: Центр учеб. лит., 2017
Кільк.характеристики :434, [9] с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 978-611-01-0900-0: 232.00 грн
УДК : 663.1/.8(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Рослинна сировина-- Технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): компоненты пищевых продуктов--компоненти харчових продуктів--биологически активные добавки--біологічно активні добавки--водоподготовка--водопідготовка--солодовые экстракты--солодові екстракти--спиртовые концентраты--лекарственные растения--лікарські рослини--безалкогольные напитки--безалкогольні напої--алкогольные напитки--алкгольні напої--спиртные соки--спиртові соки--морсы--морси--соки растительного происхождения--соки рослинного походження--концентраты растительного происхождения--концентрати рослинного походження--экология производства--екологія виробництва
Анотація: Положения и обоснования технологических процессов производства солода, солодовых экстрактов и концентратов, экстрактов из лекарственных трав.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)