Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=біологічні особливості індиків<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.592/У31
Автор(и) : Каравашенко, Володимир Федорович, Бесулін, Віктор Іванович, Дуюнов, Едугарт Андрійович, Канарейкін М. О.
Назва : Удосконалення технології виробництва м'яса індиків
Вихідні дані : К.: Урожай, 1990
Кільк.характеристики :128 с.: табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-337-00616-9: 0.45 р.
УДК : 636.592
ББК : 46.84-6
Предметні рубрики: Індиківництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): біологічні особливості індиків--биологические особенности индеек--штучне осіменіння індиків--искусственное осеменение индеек--нормування годівлі індиків--нормированное кормление индеек--інкубація яєць--инкубация яиц--вирощування ремонтного молодняка--выращивание ремонтного молодняка--м'ясна відгодівля індиків--мясной откорм индеек--обробка індиків--обработка индеек--санаціія птахівничих приміщень--санация птицеводческих помещений
Анотація: Описано сучасні промислові технології виробництва м'яса індиків, включаючи використання ліній і кросів з підвищеною життєздатністю.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)