Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=варення<.>
Загальна кількість знайдених документів : 22
Показані документи с 1 за 22
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.991/Н27
Назва : Напитки и десерты
Вихідні дані : Х.: Фоліо, 2005
Кільк.характеристики :317 с
Серія: Хозяйке на заметку
ISBN, Ціна 966-03-3226-2: 8.00 грн
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Напої-- Десерти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): наливки--наливки--настойки--настоянки--коктейли--коктейлі--прохладительные напитки--охолоджувальні напої--горячие напитки--гарячі напої--алкогольные напитки--алкогольні напої--желе--суфле--мороженое--морозиво--фруктово-ягодные салаты--фруктово-ягідні салати--мелкие сладости--дрібні солодощі--варенье--варення--пирожные--тістечка--печенье--печиво--мёд--мед--пиво
Анотація: Доступные рецепты приготовления горячих, прохладительных и алкогольных напитков: квасов и пуншей, крюшонов и наливок, чаев и коктейлей. Рецепты десертов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1(075)/С40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Лозова, Тетяна Михайлівна
Назва : Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів : підруч. . -2-ге вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2008
Кільк.характеристики :616 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Львівська комерційна академія
Примітки : Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594
ISBN, Ціна 978-966-364-694-7: 100.00, 119.00, 60.00, грн
УДК : 664.1(075)
ББК : 36.84я73
Предметні рубрики: Цукор-- Властивості-- Товарознавство
Харчові продукти-- Товарознавство-- Характеристики
Географіч. рубрики:
Анотація: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4/П58
Автор(и) : Попова, Олена Анастасівна
Назва : Швидке консервування. Кращі домашні рецепти
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2009
Кільк.характеристики :255, [1] с.: іл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-481-059-0: 20.00 грн
УДК : 641.4
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Овочі-- Фрукти-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Розміщено рекомендації, поради та рецепти з домашнього заготовлення плодів, овочів, ягід.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4(031)/З-80
Назва : Золота енциклопедія домашнього консервування
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2011
Кільк.характеристики :399, [1] с.: кольор. мал.
Примітки : Дод.: с. 364-372
ISBN, Ціна 978-966-481-484-0: 72.00 грн
УДК : 641.4(031)
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Домашнє консервування
Географіч. рубрики:
Анотація: Рекомендації та поради з домашнього консервування плодів та овочів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Ц 58
Автор(и) : Циганенко, Віктор Олексійович, Здобнов, Олександр Іванович, Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Назва : Домашні кондитерські вироби
Вихідні дані : К.: Кондор, 2011
Кільк.характеристики :249, [3] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 246-249
ISBN, Ціна 978-966-351-336-2: 48.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепти кондитерських виробів - від найпростіших до складних, вигадливих, рекомендації щодо приготування різних видів тіста.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.910/С28
Назва : Секреты домашнего консервирования для вас и ваших друзей
Вихідні дані : Донецк: ПКФ "БАО", 1997
Кільк.характеристики :380 с.: рис.
ISBN, Ціна 966-548-90-1: 4.00 грн
ББК : 36.910 + 36.997
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Анотація: Рекомендации и советы по всем методам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, способах хранения мясных и рыбных изделий, разнообразных пищевых продуктов.
Примірники : всього : ЧЗ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ЧЗ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.48/К65
Назва : Консервирование
Вихідні дані : Донецк: Сталкер, 2001
Кільк.характеристики :416 с.: рис.
Серія: Вкусные рецепты
Примітки : Лит.: с. 409. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-596-537-9: 7.50 грн
УДК : 641.48
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Плодоягідні культури
Консервування-- М'ясні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--сиропы--сиропи--варенье--варення--повидло--джемы--джеми--цукаты--цукати--желе--лечебные свойства ягод--лікувальні властивості ягід--лечебные свойства овощей--лікувальні властивості овочів--овощные консервы--овочеві консерви--рыбные заготовки--рибні заготовки--мясные заготовки--м'ясні заготовки
Анотація: В этой книге вы найдете рецепты заготовки впрок всех без исключения продуктов, которые можно варить, мариновать, солить, коптить и вялить.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.854+641.4/К73
Автор(и) : Котоусова, Антонина Митрофановна, Котоусов, Николай Георгиевич
Назва : Вяленые фрукты и овощи . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Росагропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :141 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 140
ISBN, Ціна 5-260-00208: 0.70 р.
УДК : 664.854+641.4
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Плодоягідні культури
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--соки--плодово-ягодное пюре--плодово-ягідне пюре--джем--варенье--варення--цукаты--цукати--конфитюр--конфітюр--желе--сиропы--сиропи--компоты--компоти
Анотація: Описание нового способа консервирования фруктов и овощей, а именно отделение сока и использование оставшегося продукта для приготовления вяленого пюре, джема, цукатов, варенья и др.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4+663.25/Л67
Автор(и) : Лишенко, Іван Дмитрович
Назва : Домашнє консервування і виноробство : основи технології, рецепти і секрети
Вихідні дані : Київ: Вища шк., 1994
Кільк.характеристики :159 с.: табл.
Примітки : Літ.: с. 159
ISBN, Ціна 5-11-004392-2: 80.000 крб
УДК : 641.4+663.25
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування
Виноробство-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овочеві консерви--консерви з баклажанів--консерви з капусти--засолювання овочів--квашення овочів--мочіння овочів--засолювання грибів--фруктові консерви--варення--желе--сушка плодів--купажні домашні вина--яблучне вино--ароматизація вин--плодово-ягідні вина
Анотація: Корисні властивості плодів, овочів, грибів, способи їх консервування, технологія приготування домашніх вин.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8.05/П30
Автор(и) : Петренко, Павел Иванович
Назва : Консервы домашнего приготовления . -2-е изд.
Вихідні дані : Киев: Тэхника, 1989
Кільк.характеристики :208 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-335-00350-2: 1.20 р.
УДК : 664.8.05
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--овощные консервы--овочеві консерви--ягідні консерви--ягодные консервы--фруктовые консервы--фруктові консерви--варенье--варення--грибные консервы--грибні консерви
Анотація: Способы консервирования многих видов плодоовощного сырья в домашних условиях, рецептура различных консервов.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(2)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8/.9(075.8)/Т38
Автор(и) : Жвалевський, Анатолій Сергійович, Євстигнєєв, Геннадій Михайлович, Камнєва, Зоя Петрівна, Марчук, Любов Іванівна
Назва : Технологія домашнього консервування . -7-ме вид.
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1993
Кільк.характеристики :153 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 145. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-335-01252-8: 320.00 крб
УДК : 664.8/.9(075.8)
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овочеві маринади--мочіння фруктів--мочіння овочів--овочеві консерви--компоти ягідні--компоти фруктові--фруктові маринади--фрукти у фруктовому соку--варення--сиропи--фруктові консерви для діабетиків--фруктові соки--ягідні соки--фруктові кваси--консервування грибів--консервування м'яса--м'ясні кулінарні вироби--овочеві консерви--туршії--рибні продукти
Анотація: Наведено способи консервування харчових продуктів, рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи соління й сушіння плодів, овочів і грибів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Г 85
Автор(и) : Гришин, Петр Дмитриевич
Назва : Приготовление пищи
Вихідні дані : Москва: Логос, 1993
Кільк.характеристики :448 с.: рис., табл.
Примітки : Алф. указ. блюд: с. 432-448
ISBN, Ціна 5-900668-01-0: 49000.00 крб
УДК : 641.55
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--состав пищи--склад їжі--бульоны--супи--супи--пища и питание--їжа і харчування--вторые блюда--другі страви--холодные блюда--холодні страви--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--изделия из теста--вироби із тіста--квасы--квас--варенье--варення--соусы--соуси
Анотація: [Излагаются способы первичной обработки сырья и технология приготовления разнообразных блюд и кулинарных изделий.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56/Н32
Назва : Настольная поваренная книга для хозяек: Сост. по программе Б. кулинарной школы Зинаиды Неженцевой
Вихідні дані : Київ: Обереги, 1991
Кільк.характеристики :224 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7707-1902-8: 27.50 крб
УДК : 641.56
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--первые блюда--каши--каші--соусы--соуси--пудинги--гарниры--гарніри--сладкие блюда--солодкі страви--горячие закуски--гарячі закуски--тесто--тісто--варенье--варення--маринады--маринади--соленья--соління--напитки--напої--составление меню--складання меню--другі страви--вторые блюда
Анотація: В книге данные по качеству различных кулинарных продуктов, точной, рациональной рецептуре приготовления широкого набора блюд, составления меню и т. д.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.3:634.7/Р15
Автор(и) : Радюк, Анатолий Федорович
Назва : Плоды и ягоды на вашем столе . -2-е изд.
Вихідні дані : Минск: Полымя, 1996
Кільк.характеристики :304 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 303
ISBN, Ціна 985-07-0064-5: 4.50 грн
УДК : 641.3:634.7
ББК : 36.997.1
Предметні рубрики: Овочеві страви-- Рецептура
Фруктово-ягідні страви-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овощные блюда--овочеві страви--ягідні страви--ягодные блюда--пищевая ценность плодов--харчова цінність плодів--пищевая ценность ягод--харчова цінність ягід--варенье--варення--кисели--киселі--ягодные напитки--ягідні напої--сиропы--сиропи--цукаты--цукати--чай
Анотація: Автор обобщает отечественный и зарубежный опыт по использованию в кулинарии плодов и ягод, предлагает различные способы их домашнего консервирования и кулинарной обработке.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(=161.2)/Ф 83
Автор(и) : Франко, Ольга Федорівна
Назва : Практична кухня
Вихідні дані : Львів: Каменяр, 1990
Кільк.характеристики :238 с.: фот. кол.
ISBN, Ціна 5-7745-0301-1: 3.50 р.
УДК : 641.55(=161.2)
ББК : 36.997(2)
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): закуски--грінки--супи--холодники--росоли--борщі--юшки--м'ясні страви--ковбаси--паштети--рибні страви--овочеві страви--грибна кулінарія--солодке тісто--торти--морозиво--печиво--напої--варення
Анотація: В книзі читачі знайдуть широкий діапазон страв традиційної української кухні: від різних закусок, супів, борщів, риби, м'яса до печива і варення.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.85/Ц 26
Автор(и) : Цвек, Дарія Яківна
Назва : Домашнє печиво : [посіб.] . -[8-ме вид., доповн.]
Вихідні дані : Львів: Каменяр, 1989
Кільк.характеристики :136 с.: рис., кол. іл.
ISBN, Ціна 5-7745-0087-X: 2.10 р.
УДК : 641.85
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): булки--булочки--баби--пироги--піцца--тарт--рулети--струдлі--медовики--пампушки--пиріжки--сухарі--бублики--вергуни--коржики--тістечка--кекси--бабки--торти--мазурки--пудинги--шарлотки--омлети--налисники--желе--суфле--киселі--гарячі напої--холодні напої--варення--квас--морозиво--джеми--мармелади--фруктові сиропи
Анотація: Описані вироби з тіста, які можна приготувати в домашніх умовах.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ферчук, Антоніна
Назва : Як народжуються торгові марки з історичним капіталом або як посварилися Аркадій Миколайович з Миколою Олександровичем
Місце публікування : Інтелектуальна власність в Україні. - К.: Аспект-2003, 2019. - N 8. - С. 35-46: рис. - ISSN 1608-6422 (Шифр invl/2019/8). - ISSN 1608-6422
Предметні рубрики: Варення-- Товарні знаки-- Історія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): фірмове найменування--промислові виставки--історичний бренд--відродження забутої технології
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/К50
Автор(и) : Клопотенко, Євген
Назва : Зваблення їжею : 70 рецептів, які захочеться готувати
Вихідні дані : Київ: Книголав, 2021
Кільк.характеристики :191, [1] с.: іл., фот.
Серія: Полиця нон-фікшн
Примітки : Покажч.: с. 179
ISBN, Ціна 978-617-7563-76-0: 225.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.99(4УКР)
Предметні рубрики: Кухня українська-- Культурна спадщина-- Традиції
Географіч. рубрики:
Анотація: Добірка смачних рецептів, випробуваних практикою, але з власною філософією кулінарії. Харчуватися усвідомлено, відмовлятися від звичних продуктів і просто насолоджуватися готуванням вдома - це рух вперед до буденного щастя.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.991/Ц 58
Автор(и) : Циганенко, Віктор Олексійович, Здобнов, Олексій Іванович, Селезньов, Віктор Кіндратович
Назва : Домашні кондитерські вироби . -2-ге вид., стер.
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1993
Кільк.характеристики :237 с.: кол. іл., рис.
Примітки : Дод.: с. 232-234
ISBN, Ціна 5-335-01244-7: 7000.00 грн
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухонний посуд, інвентар--сировина для кондитерських виробів--вироби із дріжджового тіста--вироби із листкового тіста--торти--цукристі напівфабрикати--жельовані фрукти--марципан--креми--морозиво--парфе--пудинги--варення--діабетичні кондитерські вироби--оформлення кондитерських виробів
Анотація: Наведені різноманітні рецепти кондитерських виробів - від найпростіших і дешевих до складних, вигадливих.
Примірники : всього : ВВ(5)
Вільні : ВВ(5)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/Ц26
Автор(и) : Цвек, Дарія Яківна
Назва : Солодке печиво : [посіб.] . -[Вид. 6-те, стер.]
Вихідні дані : Львів: Каменяр, 1987
Кільк.характеристики :126 с.: рис., фот. кольор.
ISBN, Ціна 5-7745-0099-3: 2.00 р.
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): печиво--булки--баби--пироги--рулети--струдлі--бублики--коржики--тістечка--кекси--торти--солодкі страви--пудинги--шарлотки--налисники--желе--суфле--домашні заготівлі--варення--джеми--мармелади--фруктові сиропи
Анотація: Широкий асортимент виробів з тіста, які можна приготувати в домашніх умовах.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

21.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.910/К65
Назва : Консервируем сами . -4-е изд., стер.
Вихідні дані : Москва: Цитадель-трейд, 2002
Кільк.характеристики :207 с.: табл.
Серія: Для Вас
Примітки : Лит.: с. 188
ISBN, Ціна 5-7657-0187-6: 3.60 р.
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--соление--соління--квашение--квашення--сушка--сушіння--замораживание плодов--заморожування плодів--варенье--варення--мармелад
Анотація: Консервирование и другие виды переработок овощей, плодов, ягод и грибов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

22.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.910/Т38
Автор(и) : Жвалевський, Анатолій Сергійович, Камнєва, Зоя Петрівна, Марчук, Любов Іванівна, Федотов, Микола Іванович, Хенкин, Джан Йосипович
Назва : Технологія домашього консервування . -5-те вид.
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1983
Кільк.характеристики :142 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 0.80 р.
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): стерилізація консервів--овочеві консерви--квашення капусти--соління кавунів--мочіння фруктів--компоти--фруктові заготівлі--варення--консервування грибів--рибні консерви--м'ясні консерви--консервування яєць
Анотація: Консервування харчових продуктів, рецепти приготування консервів в домашніх умовах.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)