Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=випічка<.>
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 17
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/П 61
Автор(и) : Поскребышева, Галина Ивановна
Назва : Праздничный стол
Вихідні дані : Москва: ОЛМА-ПРЕСС, 2012
Кільк.характеристики :158 с.: фот. цв.
ISBN, Ціна 5-224-01625-8: 31.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--домашнее приготовление--салаты--салати--холодные закуски--холодні страви--супы--супи--блюда из мяса--м'ясні страви--блюда из птицы--страви з птиці--блюда из рыбы--страви з риби--блюда из овощей--овочеві страви--соусы--соуси--приправы--приправи--выпечка--випічка--десерты--десерти--напитки--напої--домашние вина--домашнє вино--настойки--настоянки
Анотація: Какие блюда достойны украсить праздничный стол, как приготовиться к празднику, не обременяя свой кошелек лишними затратами, а себя утомительными хлопотами - об этом в новой книге автора.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642/Т93
Назва : 1000 восхитительных рецептов от салатов до десертов для вашего торжества : готовим по-домашнему, тонкости сервировки, украшение блюд
Вихідні дані : Белгород; Харьков: Клуб семейн. досуга, 2013
Кільк.характеристики :382, [2] с.: ил.
Примітки : Указ. имен: с. 376-380
ISBN, Ціна 978-966-14-5690-6: 70.00 грн
ISBN, Ціна 978-5-9910-2585-0: Б.ц.
УДК : 641/642
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--домашнее приготовление--закуски--салаты--салати--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--соусы--соуси--подливы--підливи--десерты--десерти --выпечка--випічка--напитки--напої--украшение блюд--прикрашання страв
Анотація: Книга составлена из рецептов читателей, поможет вам организовать праздничный прием: аппетитные закуски и салаты, питательные мясные, рыбные и овощные блюда, пикантные соусы, и десерты.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Кондратович, Олександра
Назва : Короваю красний, як на небі місяць ясний : коровайний та сирний обряди на поліському весіллі
Місце публікування : Слово просвіти. - К.: Просвіта, 2017. - N 41(12-18 жовт.). - С. 14. - (Народний звичай) (Шифр slpr/2017/41)
Предметні рубрики: Весільні обряди --Волинське Полісся
Географіч. рубрики: Волинське Полісся-- Весільні обряди
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): випічка--тісто--коровай--ритуальний хліб
Анотація: Опис коровайного та сирного обрядів на Волинському Поліссі.
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/.56/П 22
Автор(и) : Пащук, Зинаида Николаевна, Дубинина, Светлана Васильевна
Назва : Готовим дома: пироги, булочки, пирожные, торты, сладости, диетические изделия
Вихідні дані : Минск: Вышэйш. шк., 1993
Кільк.характеристики :256 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 212. - Предм. указ.: с. 213-255
ISBN, Ціна 5-339-00867-3: 1200.00 крб
УДК : 641.55/.56
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--мучные кондитерские изделия--рецептура--кулинарные термины--кулінарні терміни--хлебные кондитерские изделия--хлібні кондитерські вироби--мучные кондитерские изделия--борошняні кондитерські вироби--дрожжевое тесто--дріжджове тісто--бездрожжевое тесто--бездріжджове тісто--выпеченные полуфабрикаты--випечені напівфабрикати--кремы--креми--диетические изделия--дієтичні вироби--діабетична випічка--диабетическая выпечка
Анотація: Содержатся интересные сведения о технологии приготовления и ассортименте выпечных изделий, приведены рецепты диетических блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/К50
Автор(и) : Клопотенко, Євген
Назва : Зваблення їжею : 70 рецептів, які захочеться готувати
Вихідні дані : Київ: Книголав, 2021
Кільк.характеристики :191, [1] с.: іл., фот.
Серія: Полиця нон-фікшн
Примітки : Покажч.: с. 179
ISBN, Ціна 978-617-7563-76-0: 225.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.99(4УКР)
Предметні рубрики: Кухня українська-- Культурна спадщина-- Традиції
Географіч. рубрики:
Анотація: Добірка смачних рецептів, випробуваних практикою, але з власною філософією кулінарії. Харчуватися усвідомлено, відмовлятися від звичних продуктів і просто насолоджуватися готуванням вдома - це рух вперед до буденного щастя.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/Ж68
Автор(и) : Жигалова, Ирина Владимировна
Назва : Домашняя выпечка
Вихідні дані : Ташкент: Мехнат, 1993
Кільк.характеристики :349 с.: цв. ил.
Примітки : Лит.: с. 338
ISBN, Ціна 5-8244-0640-5: 40000.00 крб
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мучные кондитерские изделия--дрожжевое тесто--дріжджове тісто--слоеное тесто--листкове тісто--песочное тесто--пісочне тісто--вафельное тесто--вафельне тісто--бисквитное тесто--бісквітне тісто--белковое тесто--білкове тісто--торты--торти--украинская выпечка--українська випічка--кремы--креми
Анотація: Разнообразные рецепты из дрожжевого, слоеного, песочного, бисквитного и других видов теста.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(=161.2)(08/К50-013859
Автор(и) : Клопотенко, Євген
Назва : Зваблення їжею з українським смаком
Вихідні дані : Київ: Книголав, 2021
Кільк.характеристики :173, [3] с.: іл.
Серія: Полиця нон-фікшн
Примітки : Покажч.: с. 172-173
ISBN, Ціна 978-617-7820-57-3: 225.00 грн
УДК : 641.55(=161.2)(083.12)
ББК : 36.99(4УКР)
Предметні рубрики: Кухня українська-- Культурна спадщина-- Традиції-- Історія
Географіч. рубрики:
Анотація: Автор присвятив кілька років вивченню кулінарних книжок про національні страви різних часів, подорожував Україною та спілкувався з багатьма істориками, щоб сформувати власне розуміння української кухні.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(=161.2)(08/І-25-286389
Автор(и) : Івченко, Зоряна
Назва : Готуємо по-українськи
Вихідні дані : Львів: Урбіно, 2021
Кільк.характеристики :159, [1] с.: фот.
ISBN, Ціна 978-966-2647-75-4: 187.50 грн
УДК : 641.55(=161.2)(083.12)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): державна програма 2021--салати--закуски--перші страви--другі страви--десерти--випічка
Анотація: Сучасна українська кухня - це поєднання традицій із сучасними можливостями, відродження давніх рецептів та створення власних на базі тих продуктів, які дарує нам українська земля.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/Г82
Назва : Грибная кухня
Вихідні дані : Краснодар: Краснодар. кн. изд-во, 1991
Кільк.характеристики :368 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 365
ISBN, Ціна 5-7561-0379-1: 45.00 крб
УДК : 664
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Грибні страви
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): заготовка грибов--заготівля грибів--грибные закуски--грибні закуски--грибные первые блюда--грибні перші страви--грибные вторые блюда--грибні другі страви--грибные соусы--грибні соуси--фарши из грибов--фарші із грибів--грибная выпечка--грибна випічка
Анотація: Кулинарные рецепты разнообразных грибных блюд, рекомендации по заготовке грибов, а также советы, которые помогут хозяйкам вкусно приготовить пищу.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/К 13
Автор(и) : Кадзуко, Эми, Фукуока, Ясуко
Назва : Практическая энциклопедия японской кухни : традиции, кулинарные приёмы, продукты, рецепты
Вихідні дані : Челябинск: Аркаим, 2010
Кільк.характеристики :254, [2] с.: цв. ил.
Примітки : Бібліогр.: с. 248-254
ISBN, Ціна 978-5-8029-2601-7: 225.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997(5ЯПО)я2
Предметні рубрики: Кухня японська
Географіч. рубрики:
Анотація: Кулинарные традиции и кулинарная философия, которыми японцы руководствуются при обработке продуктов, приготовлении пищи.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5:642.6(031)/Г 74
Назва : Готуємо із задоволенням
Вихідні дані : Х.: Веста, 2011
Кільк.характеристики :159, [1] с.: кол. іл.
Серія: Енциклопедія кулінара
ISBN, Ціна 978-966-08-1809-5: 128.00 грн
УДК : 641.5:642.6(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Більше 300 кольорових фотографій і рецептура, розроблена у власній кулінарній студії допоможуть у створенні оргинінальних страв.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/П68
Назва : Праздничный стол
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISSN: 9789660330771
ISBN, Ціна 966-03-3077-4: 08.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Сделать праздники торжественными и запоминающимися поможет данная книга, в которой собраны лучшие рецепты блюд для праздничного стола.
Примірники : всього : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997я2/Б 75
Автор(и) : Боденштейнер, Сюзанна, Киттлер, Мартина, Шмедес, Криста
Назва : Полная энциклопедия выпечки
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель, 2007
Кільк.характеристики :187, [5] с.: цв.ил.
ISBN, Ціна 978-5-17-066083-4: 214.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: 300 простых рецептов выпечки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/М16
Автор(и) : McNair, James
Назва : Custards, mousses & puddings
Вихідні дані : San Francisco: Chronicle books, 1992
Кільк.характеристики :96 с
ISBN, Ціна 0-87701-829-4: 100000.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): їжа--еда--кулинария--приготування їжі--приготовление пищи--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--десерти--десерты--пудінги--пудинги--солодка випічка--сладкая выпечка
Анотація: Whether in the form of silken custards, frothy mousses, or luscious puddings, the desserts in this recipe collection from one of America's favorite cookbook authors are all ultimate comfort food.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.61/М15
Автор(и) : Маклюков, Илья Иванович, Маклюков, Владимир Ильич
Назва : Промышленные печи хлебопекарного и кондитерского производства : учебник . -4-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 259-266. - Лит.: с. 267. - Предм. указ.: с. 267-268
Ціна : 0.95 р.
УДК : 664.61
ББК : 36.830.4-51я73
Предметні рубрики: Хлібопекарне виробництво-- Промислові печі
Кондитерське виробництво-- Промислові печі
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): печной агрегат--пічний агрегат--классификация печей--класифікація печей--выпечка хлеба--випічка хліба--гигрометрическая обработка теста--гігрометрична обробка тіста--тепловой баланс печного агрегата--тепловий баланс пічного агрегату--теплообмен в пекарной камере--теплообмін в пекарській камері--канальные печи--канальні печі--конструкции печей--конструкції печей--печи с газовым обогревом--печі з газовим підігрівом--печи с электроподогревом--печі з електропідігрівом--пуск печного агрегата--запуск пічного агрегату--расчет хлебопекарной печи--розрахунок хлібопекарної печі
Анотація: Теории печей хлебопекарного и кондитерского производства, описаны наиболее распространенные конструкции печей с разными способами обогрева.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Г 12
Автор(и) : Гаврилова, Анна Сергеевна
Назва : Русская кухня. Чудеса русской кухни : 1000 лучших рецептов : полная кулинарная энциклопедия
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель; М.: Полиграфиздат, 2010
Кільк.характеристики :511, [1] с.: фото цв.
Серія: Чудо домашней кухни
ISBN, Ціна 978-5-17-064943-3: 127.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997(4РОС)я2
Предметні рубрики: Кухня російська-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепты мясных, рыбных, овощных блюд, сдобных пирогов и других лакомств, которые вызовут у вас искреннее восхищение.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 392.5(477)/А 72
Автор(и) : Антонова, Євгенія Іванівна
Назва : На весілля з рушниками (традиції і сучасність)
Вихідні дані : Донецьк: Донбас, 2011
Кільк.характеристики :119, [1] с.: іл.
Примітки : Л-ра: с. 116-117
ISBN, Ціна 978-966-1615-20-4: 136.00 грн
УДК : 392.5(477)
ББК : 63.5(4УКР)
Предметні рубрики: Весільні обряди українські-- Етнографія
Географіч. рубрики:
Анотація: Традиції і звичаї українського весілля, роль рушника як атрибуту весільного обряду і життєвого символу України.
Примірники : всього : ФОНД(1), БГ(1), ВУ(2), МИСТ(2)
Вільні : ФОНД(1), БГ(1), ВУ(2), МИСТ(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)