Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=виробництво морозива<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1.02/З-80
Автор(и) : Золотин, Юрий Петрович, Френклах, Макс Борисович, Лашутина, Надежда Григорьевна
Назва : Оборудование предприятий молочной промышленности : учебник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :270 с.: рис.
Примітки : Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263. - Предм. указ.: с. 264-266
Ціна : 0.75 р.
УДК : 637.1.02
ББК : 36.95-5я723
Предметні рубрики: Молочна промисловість-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочная промышленность--переработка молока--переробка молока--производство сыров--виробництво сирів--производство мороженого--виробництво морозива--производство сухого молока--виробництво сухого молока--производство масла--виробництво масла--холодильная техника--холодильна техніка
Анотація: Оборудование для переработки молока, насосы, трубопроводы, холодильная техника.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.9.037/П 76
Назва : Применение холода в пищевой промышленности : микробиология холодильного хранения, холод в мясной и молочной промышленности : справочник
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1979
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Серія: Холодильная техника
Примітки : Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 269-270. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 2.00 р.
УДК : 664.9.037
ББК : 36.81
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Холодильна техніка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морозильные аппараты--морозильні апарати--холодильная обработка мяса--холодильна обробка м'яса--охлаждение мяса птицы--охолодження м'яса птиці--хранение яиц--зберігання яєць--охлаждение молока--охолодження молока--производство мороженого--виробництво морозива--производство масла--виробництво масла--замораживание творога--заморожування сиру--замораживание сливок--заморожування вершків
Анотація: Рассмотрены основы охлаждения, замораживания и размораживания мяса, молока и птицы, описаны процессы, связанные с холодильной обработкой сырья на предприятиях пищевой промышленности.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13:637.3/К84
Автор(и) : Крусь, Галина Николаевна, Кулешова, Ираида Михайловна, Дунченко, Нина Ивановна
Назва : Технология сыра и других молочных продуктов : учеб. для учащихся сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : М.: Колос, 1992
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Примітки : Лит.: с. 316
ISBN, Ціна 5-10-000951-9: 8.90 крб
УДК : 637.13:637.3
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Сироварство-- Технологія
Молочні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): обработка молока--обробка молока--транспортирование молока--транспортування молока--технология сыра--технологія сиру--технология сливочного масла--технологія вершкового масла--технология молочных консервов--технологія молочних консервів--технология продуктов детского питания--технологія продуктів дитячого харчування--технохимический контроль --технохімічний контроль--микробиологический контроль--мікробіологічний контроль--производство молочных продуктов--виробництво молочних продуктів--производство мороженого--виробництво морозива--обезжиренное молоко--знежирене молоко
Анотація: Технологический процесс производства сыров и особенности технологии отдельных видов сыра, методы обработки молока в сыроделии.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/.3(075.8)/М32
Автор(и) : Мастаков, Николай Николаевич
Назва : Технология тепловой обработки молока : учеб. пособие
Вихідні дані : Киев: Выща шк., 1990
Кільк.характеристики :167 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 161-162. - Лит.: с. 163-164
ISBN, Ціна 5-11-001820-0: 0.30 р.
УДК : 637.1/.3(075.8)
ББК : 36.950я722
Предметні рубрики: Молоко
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): коровье молоко--коров'яче молоко--охлаждение молока--охолодження молока--пастеризация молока--пастеризація молока--стерилизация молока--стерилізація молока--сепарирование молока--сепарування молока--производство кисло-молочных продуктов--виробництво кисломолочних продуктів--производство сыра--виробництво сиру--производство масла--виробництво масла--производство мороженого--виробництво морозива
Анотація: Характеристика молока, изменение его составных частей при охлаждении и нагревании в производстве различных видов цельномолочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)