Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=виробництво пива<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/З-14
Автор(и) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Арсеньева О. П.
Назва : Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : підручник для студ. навч. закл.
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2011
Кільк.характеристики :831, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818
ISBN, Ціна 978-611-01-0208-7: 117.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Технології
Географіч. рубрики:
Анотація: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 62:658.27(075)/О-76
Автор(и) : Остапчук, Микола Васильович, Рибак, Анатолій Іванович
Назва : Система технологій (за видами діяльності) : навч. посібник
Вихідні дані : К.: ЦУЛ, 2003
Кільк.характеристики :888 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 877-879. - Дод.: с. 880-886
ISBN, Ціна 966-655-063-6: 50.50 грн
УДК : 62:658.27(075)
ББК : 30.6я73
Предметні рубрики: Загальна технологія-- Промисловість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): характеристика промисловості--характеристика промышленности--технологічний процес--технологический процесс--технологічна система--технологическая система--структура управління--структура управления--моделювання систем керування--моделирование систем руководства--модель собівартості продукції--модель себестоимости продукции--економічна оцінка технічного рівня--экономическая оценка технического уровня--подрібнювачі--дробители--теплові процеси--тепловые процессы--масообмінники--масообменники--сорбція--сорбция--кристалізація--кристаллизация--хімічна кінетика--химическая кинетика--технологія чавуну--технология чугуна--виробництво сталі--производство стали--технологія міді--технология меди--технологія алюмінію--технология алюминию--технологія магнію--технология магнию--технологія титану--технология титана--паливо--топливо--атомні електростанції--атомные электростанции--гідроелектростанції--гидроэлектростанции--електричні мережі--электрические сети--будівельні матеріали--строительные материалы--повітряне вапно--воздушная известь--технологія цементу--технология цемента--цегла--кирпич--черепиця--кераміка--керамика--вироблення скла--производство стекла--переробка деревини--переработка древесины--текстильна промисловість--текстильная промышленность--взуттєва промисловість--обувная промышленность--виробництво паперу--производство бумаги--виробництво добрив--производство удобрений--пластмаси--пластмассы--гума--резина--миючі засоби--моющие средства--виробництво сірчаної кислоти--производство серной кислоты--виробництво пеніціліну--производство пеницилина--технологія олії--технология подсолнечного масла--технологія кондитерських виробів--технология кондитерских изделий--технологія морозива--технология мороженого--технологія сиру--технология сыра--виробництво ковбаси--производство колбасы--виробництво консервів--производство консервов--квашення плодів--квашение плодов--зберігання зерна--хранение зерна--технологія крупів--технология круп--виготовлення хліба--производство хлеба--виготовлення етилового спирту--производство этилового спирта--виробництво пива--производство пива--виробництво вина--производство вина--технологія цукру--технология сахара--виробництво крохмалю--производство крохмала--викиди в довкілля--выбросы в окружающую среду--утилізація побутових відходів--утилизация бытовых отходов
Анотація: Описано структуру промисловості України як складову її економіки, викладено теоретичні засади технології, її фізичні, хімічні, біологічні та технологічні закономірності, принципи виготовлення виробів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.494/К32
Автор(и) : Квасников, Евгений Иванович, Щелокова, Ирина Филипповна
Назва : Дрожжи. Биология. Пути использования : [монография]
Вихідні дані : Киев: Наук. думка, 1991
Кільк.характеристики :328 с.: ил.
Колективи : Академия наук Украинской ССР, Институт микробиологии и вирусологии им. Д. К. Заболотного
Примітки : Библиогр.: с. 271-320
ISBN, Ціна 5-12-003232-X: 10.10 крб
ББК : 28.494
Предметні рубрики: Дріжджі-- Біологія
Дріжджове виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дрожжи--дріжджі--дрожжевое производство--дріжджове виробництво--дрожжевая клетка--дріжджова клітина--киллерные токсины--кілерні токсини--таксономия дрожжей--таксономія дріжджів--производство пива--виробництво пива--хлебопечение--хлібопекарство--виноделие--виноробство--кормовой белок--кормовий білок--пищевой белок--харчовий білок--производство спирта--виробництво спирту--метаболиты--метаболіти
Анотація: В монографии описаны морфология, ультраструктура, вегетативное и половое размножение, циклы развития дрожжей, их химический состав и питательные потребности, метаболизм, образование киллерных токсинов и влияние внешних факторов на дрожжи.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.4/Б93
Автор(и) : Бут, Сергій Анатолійович
Назва : Удосконалення процесів і обладнання у виробництвах солодів і пива : монографія
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :263, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Бібліогр.: с. 246-263
ISBN, Ціна 978-617-7278-69-5: 130.00 грн
УДК : 663.4
ББК : 36.870
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво-- Солод
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): матеріальні сировинні потоки--виробництво солоду--виробництво пива--генерування пари--енергетичні потоки--хімічна енергія--теплові машини-двигуни--теплові насоси--енергозбереження--конвеєри--екологія пивоваріння
Анотація: Матеріальні сировинні потоки як першоджерела енергетичних потенціалів, особливості трансформації енергетичних і матеріальних потоків, що стосуються виробництва солодів і пива.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Муляр Т. С.
Назва : Забезпечення конкурентоспроможності хмелярських підприємств шляхом модернізації
Місце публікування : Економіка та держава. - 2020. - N 6. - С. 140-144 (Шифр etde/2020/6)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Хмелярство-- Підприємства-- Модернизація --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): конкуренція--хмелепродукція--пивовари--виробництво пива
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)