Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=властивості молока<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3/П80
Назва : Производство сыра: технология и качество
Паралельн. назви :Le fromage
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :496 с.: рис., табл.
Примітки : Библиогр. в конце глав. - Прил.: с. 471-475. - Предм. указ.: с. 476-479
ISBN, Ціна 5-10-001245-5: 7.70 р.
УДК : 637.3
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство-- Технологія-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): свертывание молока--звертання молока--сыворотка--сиворотка--посолка сыров--засолювання сирів--созревание сыра--дозрівання сиру--проготовление сгустка--приготовлення згустку--свойства молока--властивості молока--физические свойства сгустка--фізичні властивості згустку--резервирование сырной массы--резервування сирної маси--технологии приготовления сыра--технології виготовлення сиру--оборудование производства сыра--обладнання виробництва сиру--гигиенический аспект сыроделия--гігієнічні аспекти сироваріння--питательные свойства сыра--поживні властивості сиру
Анотація: Прогрессивные технологии в сыроделии, новые методики контроля и управления качеством на всех стадиях производства.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.2(03)/И20
Автор(и) : Иванов, Валерий Александрович, Обухов, Петр Александрович
Назва : Справочник животновода молочной фермы и комплекса
Вихідні дані : М.: Россельхозиздат, 1985
Кільк.характеристики :255 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 251-252
Ціна : 1.10 р.
УДК : 636.2(03)
ББК : 46.0я2
Предметні рубрики: Велика рогата худоба
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): биологические особенности крупного рогатого скота--біологічні особливості великої рогатої худоби--выращивание молодняка--вирощування молодняка--физиологические основы доения коров--фізіологічні основи доїння корів--доильные установки--доїльні установки--состав молока--склад молока--свойства молока--властивості молока--первичная обработка молока--первинна обробка молока--воспроизводство стада--відтворення стада--болезни крупного рогатого скота--хвороби великої рогатої худоби--микроклимат помещений--мікроклімат приміщень
Анотація: Приведены основные сведения о биологических особенностях крупного рогатого скота, рассматриваются вопросы физиологии молокообразования и машинного доения.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13(075)/Б 73
Автор(и) : Богданова, Екатерина Андреевна, Богданова, Генриетта Ивановна
Назва : Производство цельномолочных продуктов : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1982
Кільк.характеристики :200 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Ціна : 0.35 р.
УДК : 637.13(075)
ББК : 36.95я7
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--состав молока--склад молока--микрофлора молока--мікрофлора молока--свойства молока--властивості молока--пороки молока--дефекти молока--первичная обработка молока--первинна обробка молока--гомогенизация молока--гомогенізація молока--питьевое молоко--питне молоко--сливки--вершки--сливочные напитки--вершкові напої--кисломолочные напитки--кисломолочні напої--кефир--кефір--простокваша--кисляк--йогурт--кумыс--кумис--творог--сир--домашний сыр--домашній сир--сметана--пахта
Анотація: Дана технология всех основных видов молочных продуктов, выпускаемых цельномолочной отраслью.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.11/К88
Автор(и) : Кугенев, Петр Венедиктович, Гриценко, Татьяна Тимофеевна
Назва : Контроль качества молока на фермах
Вихідні дані : М.: Россельхозиздат, 1977
Кільк.характеристики :190 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 188
Ціна : 0.60 р.
УДК : 637.11
ББК : 46.0-64
Предметні рубрики: Молоко-- Якість-- Контроль
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): склад молока--состав молока--властивості молока--свойства молока--мікрофлора молока--микрофлора молока--отримання молока--получение молока--первинна обробка молока--первичная обработка молока--транспортування молока--транспортировка молока--організація молочного господарства--организация молочного хозяйства
Анотація: Факторы, оказывающие влияние на состав и свойства молока, первичная обработка и характеристика применяемого оборудования.
Примірники :
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.12.04/С89
Автор(и) : Сунцова, Ольга Васильевна
Назва : Основы молочного дела : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :144 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий
Примітки : Прил.: с. 141-142
Ціна : 0.20 р.
УДК : 637.12.04
ББК : 36.95я7
Предметні рубрики: Молочна продукція-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): состав молока--склад молока--свойства молока--властивості молока--доение коров--доїння корів--санитария получения молока--санітарія отримання молока--молочное оборудование--молочне обладнання--первичная обработка молока--первинна обробка молока--фильтрация молока--фільтрація молока--хранение молока--зберігання молока--транспортировка молока--транспортування молока--молочная лаборатория--молочна лабораторія--анализ молока--аналіз молока--пастеризация молока--пастеризація молока--сепарирование молока--сепарування молока--учет молока--облік молока
Анотація: Состав молока, первичная обработка, организация молочных лабораторий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.12.04/З-56
Автор(и) : Зеньков, Александр Семенович
Назва : Тайны молока
Вихідні дані : Минск: Ураджай, 1987
Кільк.характеристики :205, [3] с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 205-206
Ціна : 10.00 грн
УДК : 637.12.04
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молоко-- Властивості-- Застосування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): состав молока--склад молока--свойства молока--властивості молока--молочные продукты--молочні продукти--молочно-кислое брожение--молочно-кисле бродіння--мороженое--морозиво--сливки--вершки--сливочное масло--вершкове масло--твердые сыры--тверді сири
Анотація: Биохимические и физиологические процессы превращения организмом животного растительного сырья в основные компоненты молока - белки, жиры, и сахара, состав и свойства молока различных животных.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)