Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=выпечка<.>
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-17 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/М16
Автор(и) : McNair, James
Назва : Custards, mousses & puddings
Вихідні дані : San Francisco: Chronicle books, 1992
Кільк.характеристики :96 с
ISBN, Ціна 0-87701-829-4: 100000.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): їжа--еда--кулинария--приготування їжі--приготовление пищи--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--десерти--десерты--пудінги--пудинги--солодка випічка--сладкая выпечка
Анотація: Whether in the form of silken custards, frothy mousses, or luscious puddings, the desserts in this recipe collection from one of America's favorite cookbook authors are all ultimate comfort food.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.661(075.3)/А 65
Автор(и) : Андреев, Анатолий Николаевич, Мачихин, Сергей Александрович
Назва : Производство сдобных булочных изделий : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :190 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 188
ISBN, Ціна 5-10-000861-X: 0.25 р.
УДК : 664.661(075.3)
ББК : 36.83я722
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ассортимент булочных изделий--асортимент булочних виробів--сдобное тесто--здобне тісто--разделка сдобного теста--оброблення здобного тіста--выпечка сдобных изделий--випікання здобного тіста--пироги
Анотація: Приведен ассортимент сдобных булочных изделий, изложена технология приготовления теста, его разделка и выпечка.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 392.5(477)/А 72
Автор(и) : Антонова, Євгенія Іванівна
Назва : На весілля з рушниками (традиції і сучасність)
Вихідні дані : Донецьк: Донбас, 2011
Кільк.характеристики :119, [1] с.: іл.
Примітки : Л-ра: с. 116-117
ISBN, Ціна 978-966-1615-20-4: 136.00 грн
УДК : 392.5(477)
ББК : 63.5(4УКР)
Предметні рубрики: Весільні обряди українські-- Етнографія
Географіч. рубрики:
Анотація: Традиції і звичаї українського весілля, роль рушника як атрибуту весільного обряду і життєвого символу України.
Примірники : всього : ФОНД(1), БГ(1), ВУ(2), МИСТ(2)
Вільні : ФОНД(1), БГ(1), ВУ(2), МИСТ(2)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/А 93
Автор(и) : Ауэрман, Лев Янович
Назва : Технология хлебопекарного производства : учебник для студ. вузов . -9-е изд., переработ. и доп.
Вихідні дані : С.Пб.: Профессия, 2005
Кільк.характеристики :414, [2] с.: табл.
Серія: Учебник для вузов
Примітки : Лит.: с. 406-410
ISBN, Ціна 5-93913-032-1: 80.00 грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Процесс производства хлеба, обобщены достижения отечественной и зарубежной науки, передовой производственный опыт.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997я2/Б 75
Автор(и) : Боденштейнер, Сюзанна, Киттлер, Мартина, Шмедес, Криста
Назва : Полная энциклопедия выпечки
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель, 2007
Кільк.характеристики :187, [5] с.: цв.ил.
ISBN, Ціна 978-5-17-066083-4: 214.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: 300 простых рецептов выпечки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.522.4:641.85/В 92
Назва : Выпечка
Вихідні дані : Харьков: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :319 с.: рис.
ISBN, Ціна 966-03-3109-6: 3.00 грн
УДК : 641.522.4:641.85
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Борошняні вироби-- Рецептура
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--мучные кондитерские изделия--борошняні вироби--хлеб--хліб--куличи--паски--пироги--тарталетки--пицца--піца--пирожные--тістечка--пряники--кексы--кекси--торты--торти
Анотація: Приведены рецепты всевозможных выпечных изделий.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Г 12
Автор(и) : Гаврилова, Анна Сергеевна
Назва : Русская кухня. Чудеса русской кухни : 1000 лучших рецептов : полная кулинарная энциклопедия
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель; М.: Полиграфиздат, 2010
Кільк.характеристики :511, [1] с.: фото цв.
Серія: Чудо домашней кухни
ISBN, Ціна 978-5-17-064943-3: 127.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997(4РОС)я2
Предметні рубрики: Кухня російська-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепты мясных, рыбных, овощных блюд, сдобных пирогов и других лакомств, которые вызовут у вас искреннее восхищение.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/Г82
Назва : Грибная кухня
Вихідні дані : Краснодар: Краснодар. кн. изд-во, 1991
Кільк.характеристики :368 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 365
ISBN, Ціна 5-7561-0379-1: 45.00 крб
УДК : 664
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Грибні страви
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): заготовка грибов--заготівля грибів--грибные закуски--грибні закуски--грибные первые блюда--грибні перші страви--грибные вторые блюда--грибні другі страви--грибные соусы--грибні соуси--фарши из грибов--фарші із грибів--грибная выпечка--грибна випічка
Анотація: Кулинарные рецепты разнообразных грибных блюд, рекомендации по заготовке грибов, а также советы, которые помогут хозяйкам вкусно приготовить пищу.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/Ж68
Автор(и) : Жигалова, Ирина Владимировна
Назва : Домашняя выпечка
Вихідні дані : Ташкент: Мехнат, 1993
Кільк.характеристики :349 с.: цв. ил.
Примітки : Лит.: с. 338
ISBN, Ціна 5-8244-0640-5: 40000.00 крб
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мучные кондитерские изделия--дрожжевое тесто--дріжджове тісто--слоеное тесто--листкове тісто--песочное тесто--пісочне тісто--вафельное тесто--вафельне тісто--бисквитное тесто--бісквітне тісто--белковое тесто--білкове тісто--торты--торти--украинская выпечка--українська випічка--кремы--креми
Анотація: Разнообразные рецепты из дрожжевого, слоеного, песочного, бисквитного и других видов теста.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.66/З-43
Автор(и) : Зверева, Лидия Федоровна
Назва : Технология хлебопекарного производства : учебник для проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1979
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 299
Ціна : 0.65 р.
УДК : 664.66
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібні вироби-- Технології виготовлення
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): химический состав продуктов--хімічний склад продуктів--хлебопекарное сырье--хлібопекарська сировина--замес теста--замішування тіста--созревание теста--дозрівання хліба--способы приготовления теста--способи виготовлення хліба--разделка теста--оброблення тіста--выпечка хлебных изделий--випікання хлібних виробів--хранение хлеба--зберігання хліба--болезни хлеба--хвороби хліба--улучшители хлебных изделий--покращувачі хлібних виробів--бараночные изделия--бублики--сдобные пшеничные сухари--здобні пшеничні сухарі--технохимический контроль производства--технохімічний контроль виробництва
Анотація: Описаны все стадии технологического процесса производства хлебных изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 1-10    11-17 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)