Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=выращивание озимого рапса<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 633.39/Г70
Автор(и) : Гортлевский, Анатолий Андреевич, Макеев, Василий Алексеевич
Назва : Озимый рапс
Вихідні дані : М.: Россельхозиздат, 1983
Кільк.характеристики :135 с.: рис., табл.
Ціна : 0.30 р.
УДК : 633.39
ББК : 42.229
Предметні рубрики: Ріпак
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): биологические особенности озимого рапса--біологічні особливості озимого ріпака--сорта озимого рапса--сорти озимого ріпака--выращивание озимого рапса--вирощування озимого ріпаку--обработка почвы--обробіток грунту--применение удобрений--застосування добрив--посев озимого рапса--сівба озимого ріпака--уход за посевами--догляд за посівами--уборка зеленой массы--збирання зеленої маси
Анотація: Излагаются хозяйственное значение, биологические особенности, технология возделывания уборки и использования озимого рапса.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 633.2/В53
Автор(и) : Колесников С. В., Мазур О. Ф., Малешко Т. Ю., Мойсеєнко В. С.
Назва : Високобілкові кормові культури
Вихідні дані : Ужгород: Карпати, 1985
Кільк.характеристики :55 с.: табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 0.20 р.
УДК : 633.2
ББК : 42.22
Предметні рубрики: Кормові культури
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вирощування люцерни--выращивание люцерны--вирощування озимого ріпака--выращивание озимого рапса--вирощування ярого ріпака--выращивание ярого рапса--вирощування сої--выращивание сои
Анотація: Агротехніка вирощування люцерни, ярого і озимого ріпака, суріпиці та сої.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)