Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=відгодівля сільськогосподарських тварин<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636:614.31(075.8)/П31
Автор(и) : Пешук, Людмила Василівна
Назва : Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів : підруч.
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2011
Кільк.характеристики :388, [18] с.: іл., рис., табл.
Примітки : Скор.: с. 3. - Глосарій: с. 321-324. - Алф.-предм. покажч.: с. 325-331. - Літ.: с. 332-334. - Дод.: с. 335-406
ISBN, Ціна 978-611-01-0219-3: 81.00, 169.69, грн
УДК : 636:614.31(075.8)
ББК : 46я73 + 48.17я73
Предметні рубрики: Тваринництво
Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Анотація: Основи тваринництва, ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів, технологія зберігання, консервування та переробки м'яса.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.084/Б48
Автор(и) : Береза, Иван Григорьевич
Назва : Сокращение потерь и повышение качества мяса сельскохозяйственных животных . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1991
Кільк.характеристики :271 с.: табл.
Серія: Сохранности и качеству продукции - первоочередное внимание
Примітки : Библиогр.: с. 255-259
ISBN, Ціна 5-337-00856-0: 2.30 р.
УДК : 636.084
ББК : 45.4-4
Предметні рубрики: Тваринництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): животноводство--технология производства мяса--технологія виробництва м'яса--откорм сельскохозяйственных животных--відгодівля сільськогосподарських тварин--заготовка мяса--заготівля м'яса--переработка мяса--переробка м'яса--хранение мясной продукции--зберігання м'ясної продукції--потери мясной продукции--втрати м'ясної продукції
Анотація: Раскрыты вопросы рациональной технологии производства мясной продукции, заготовки, переработки и хранения мяса.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)