Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=гигиена обслуживающего персонала<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619(075.3)/Х80
Автор(и) : Хорошилов, Николай Федорович
Назва : Ветеринарное обслуживание животноводческих комплексов : учеб. пособие для сред. с.-х. учеб. заведений
Вихідні дані : М.: Колос, 1983
Кільк.характеристики :255 с.: табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для средних сельскохозяйственных учебных заведений
Примітки : Прил.: с. 228-253
Ціна : 0.60 р.
УДК : 619(075.3)
ББК : 48я72
Предметні рубрики: Промислові комплекси-- Зоогігієна
Промислові комплекси-- Ветеринарна санітарія
Сільськогосподарська продукція-- Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): зоогигиена животноводческих комплексов--зоогігієна тваринницьких комплексів--ветеринарно-санитарная экспертиза продуктов животноводства--ветеринарно-санітарна експертиза продуктів тваринництва--дезинфекция--дезінфекція--дезинсекция--дезінсекція--гигиена обслуживающего персонала--гігієна обслуговуючого персоналу
Анотація: Рассматриваются вопросы зоогигиены и ветеринарной санитарии на промышленных комплексах, ветеринарно-санитарной экспертизы продуктов животоводства.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.876я722/С49
Автор(и) : Слюсаренко, Тамара Платоновна, Решетняк, Людмила Расуловна
Назва : Основы микробиологии, гигиены и санитарии пивоваренного и безалкогольного производства : учеб. пособие для проф.-техн. училищ
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :184 с.: рис.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 178. - Предм. указ.: с. 179-182
ISBN, Ціна 5-10-001313-3: 0.30 р.
УДК : 663.1:663.4+663.8
ББК : 36.876я722 + 36.88я722
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво
Безалкогольні напої-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоваренное производство--производство безалкогольных напитков--пищевые заболевания--харчові захворювання--гельминтозные заболевания--гельмінтозні захворювання--гигиена обслуживающего персонала--гігієна обслуговуючого персоналу--микроорганизмы пивоваренного производства--мікроорганізми пивоварного виробництва--микроорганизмы безалкогольного производства--мікроорганізми безалкогольного виробництва--микробиологический контроль--мікробіологічний контроль--санитарно-бактериологический контроль--санітарно-бактеріологічний контроль
Анотація: Рассмотрены основные группы микроорганизмов, встречающиеся в производстве пива, кваса и безалкогольных напитков, их роль в получении и сохранении качества напитков.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)