Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=грибная кулинария<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 42.349/З-38
Автор(и) : Зерова, Марія Яківна
Назва : Їстівні та отруйні гриби України
Вихідні дані : Київ: Вид-во Акад. наук УРСР, 1963
Кільк.характеристики :200, [4] с., [22] арк. кольор. іл.: рис., кольор. іл.
Колективи : Академія наук Української РСР
Серія: Науково-популярна література
Примітки : Предм. покажч.: с. 197-201. - Л-ра: с. 202
Ціна : 1.10 р.
ББК : 42.349
Предметні рубрики: Їстівні гриби --Україна
Отруйні гриби --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): збирання грибів--сбор грибов--заготовлення грибів--заготовка грибов--отруйні гриби--ядовитые грибы--їстівні гриби--съедобные грибы--аскові шапинкові гриби--асковые шляпочные грибы--базидальні шапинкові гриби--базидальные шляпочные грибы--пластинкові гриби--пластинчатые грибы--мухомори--мухоморы--сироїжки--сыроежки--хрящі-молочники--хрящи-молочники--трубчасті гриби--трубчастые грибы--родини болетових грибів--род болетовых грибов--грибна кулінарія--грибная кулинария--лікувальні властивості грибів--лечебные свойства грибов
Анотація: Поширення грибів на території України, час збирання їх, правила збирання та методи заготівлі, пропонується багато рецептів грибних страв, описуються лікувальні властивості грибів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/.56(=161.1/Б 26-264806
Автор(и) : Барсукова, Евгения Федоровна
Назва : Русская кухня
Вихідні дані : Ленинград: Лениздат, 1989
Кільк.характеристики :174 с.: фот.
Примітки : Прил.: с. 171-172
ISBN, Ціна 5-289-00354-1: 1.20 р.
УДК : 641.55/.56(=161.1)
ББК : 36.997(2)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Росіійська Федерація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--холодные закуски--холодні закуски--супы--супи--блюда из рыбы--страви із риби--блюда из овощей--страви із овочів--грибная кулинария--грибна кулінарія--блюда из круп--страви із круп--сладкие блюда--солодкі страви--изделия из черствого хлеба--вироби із черствого хліба--азбука кулинарии--азбука кулінарії
Анотація: Специалист общественного питания рассказывает о том, как приготовить традиционные и новые русские блюда, приводит их рецепты.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.85/Г 93
Автор(и) : Губа, Николай Иванович
Назва : Овощи и фрукты на вашем столе . -4-е изд.
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1990
Кільк.характеристики :344 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-337-00595-2: 10.00 грн
УДК : 641.85
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Овочеві страви
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--овощные блюда--картофельные блюда--картопляні блюда--капустные блюда--капустяні блюда--бобовые блюда--бобові блюда--зеленые культуры--зелені культури--грибная кулинария--грибна кулінарія--десертные овощи--десертні овочі--фруктовые блюда--фруктові блюда--история продуктов питания--історія продуктів харчування
Анотація: В книге обосновывается полезность и необходимость овощей и фруктов в питании человека, предлагается около тысячи разнообразных овощных и фруктовых блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 42.349/В12
Автор(и) : Вавриш, Петр Емельянович, Горовой, Леонтий Федорович
Назва : Грибы в лесу и на столе
Вихідні дані : К.: Урожай, 1993
Кільк.характеристики :208 с.: табл., фото.цв.
Примітки : Библиогр.: с. 206
ISBN, Ціна 5-337-00728-9: 2400.00 грн
ББК : 42.349
Предметні рубрики: Гриби-- Характеристики
Кулінарія-- Гриби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): шляпочные грибы--шапинкові гриби--виды грибов--види грибів--сохранение грибных богатств--зберігання грибних багатств--грибная охота--грибна охота--сбор грибов--збір грибів--определение грибов--визначення грибів--грибная кулинария--грибна кулінарія
Анотація: Сведения о грибных ресурсах Украины, необходимость их воспроизводства и охраны, показано пищевую ценность грибов, виды переработки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/В 56
Назва : Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Полиграфиздат; СПб.: Сова, 2011
Кільк.характеристики :576 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 557. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-5-17-065114-6: 149.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Разнообразие рецептов салатов и закусок, супов, блюд из мяса, рыбы и овощей, прекрасных десертов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)