Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=грибні страви<.>
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 17
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/М 36
Автор(и) : Махальська, Олена
Назва : Готуємо смачно та швидко
Вихідні дані : Х.: Веста; Х.: Ранок, 2011
Кільк.характеристики :143, [1] с.: фото кольор.
Серія: Енциклопедія кулінара
Примітки : Авт зазн. на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-08-5266-2: 128.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.992я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Здорова та смачна їжа, приготування їжі.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(031)/Б 71
Назва : Блюда на пару : большая энциклопедия : самая полная коллекция
Вихідні дані : М.: Эксмо, 2011
Кільк.характеристики :478, [2] с.: цв.ил.
Серія: Кулинарное искусство
Примітки : Прил.: с. 430-451
ISBN, Ціна 978-5-699-34046-0: 142.00 грн
УДК : 641.56(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Лікувальна кулінарія-- Рецептура
Харчові продукти-- Обробка теплом
Географіч. рубрики:
Анотація: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(075.8)/Ш 96
Автор(и) : Шумило, Ганна Іванівна
Назва : Технологія приготування їжі : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2013
Кільк.характеристики :504, [2] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 500-503. - Л-ра: с. 504
ISBN, Ціна 978-966-351-402-4: 92.00 грн
УДК : 641.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635.8/Н21
Автор(и) : Наказнюк, Игорь Борисович
Назва : За грибами... на садовый участок
Вихідні дані : К.: Либідь, 1993
Кільк.характеристики :47 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 46
ISBN, Ціна 5-325-00293-7: 120.00, 0.70 грн., крб
УДК : 635.8
ББК : 42.349
Предметні рубрики: Гриби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): шляпочные пластинчатые грибы--шапинкові пластинчаті гриби--посадочный материал--садивний матеріал--шампиньон--печериці--вешенка--глива--кольцевик--кільцевик--переработка урожая грибов--переробка врожаю грибів--грибные блюда--грибні страви
Анотація: Практические рекомендации по выращиванию шампиньонов, кольцевика и вешенки.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635.8/Р23
Автор(и) : Раптунович, Ефим Семенович, Федоров, Николай Ильич
Назва : Искусственное выращивание съедобных грибов
Вихідні дані : Минск: Вышэйшая школа, 1994
Кільк.характеристики :206 с.: ил.
Примітки : Слов. терм.: с. 198-202. - Лит.: с. 203
ISBN, Ціна 5-339-00997-1: 240.00 крб
УДК : 635.8
ББК : 42.349
Предметні рубрики: Гриби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): история разведения съедобных грибов--історія розведення їстівних грибів--образ жизни грибов--спосіб життя грибів--характеристика культивируемых грибов--характеристика культивованих грибів--пищевая ценность культивируемых грибов--харчова цінність культивованих грибів--принципы выращивания грибов--принципи вирощування грибів--грибные блюда--грибні страви
Анотація: Биология съедобных грибов и технология выращивания ряда их видов на приусадебных участках, в саду, в специальных культивационных помещениях и в домашних условиях.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635.8:582.28/Д81
Автор(и) : Дудка, Ирина Александровна
Назва : Грибы : справ. миколога и грибника
Вихідні дані : К.: Наук. думка, 1987
Кільк.характеристики :535 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 497-507. - Предм. указ.: с. 508-513. - Указ. лат. назв. грибов: с. 514-525. - Указ. рус. назв. грибов: с. 526-535
Ціна : 4.20 р.
УДК : 635.8:582.28
ББК : 42.349 + 28.591.4 + 36.915
Предметні рубрики: Гриби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): атлас грибов--атлас грибів--характеристика грибов--характеристика грибів--систематика грибов--систематика грибів--экологические группы грибов--екологічні групи грибів--описание грибов--опис грибів--микологический гербарий--мікологічний гербарій--организация выставок грибов--організація виставок грибів--съедобные грибы--їстівні гриби--ядовитые грибы--отруйні гриби--искусственное культивирование грибов--штучне культивування грибів--производство мицелия--виробництво міцелію--грибные блюда--грибні страви
Анотація: Общая характеристика и систематика грибов, принципы ботанической номенклатуры и ее применение, краткий обзор методических основ организации микологического гербария, выставок грибов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635.8/П56
Автор(и) : Пономарев, Алексей Иванович
Назва : Тебе, грибник
Вихідні дані : Л.: Лениздат, 1987
Кільк.характеристики :143 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 139
Ціна : 0.95 р.
УДК : 635.8
ББК : 42.349
Предметні рубрики: Гриби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): строение грибов--будова грибів--размножение грибов--розмноження грибів--питание грибов--живлення грибів--продолжительность жизни грибов--тривалість життя грибів--категории грибов--категорії грибів--съедобные грибы--їстівні гриби--условно-съедобные грибы--умовно-їстівні гриби--несъедобные грибы--неїстівні гриби--ядовитые грибы--отруйні гриби--сбор грибов--збирання грибів--выращивание грибов--вирощування грибів--заготовка грибов--заготівля грибів--грибные блюда--грибні страви
Анотація: Описание более 150 видов грибов, краткие сведения о пищевой ценности грибов, биологических особенностях, способах и правилах сбора, о выращивании в искусственных условиях, рецептура приготовления блюд.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635.8/К59
Автор(и) : Козак, Василий Тимофеевич, Козьяков, Сергей Николаевич
Назва : Все о съедобных грибах
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1987
Кільк.характеристики :158 с.: ил.
Примітки : Библиогр.: с. 158
Ціна : 2.70 р.
УДК : 635.8
ББК : 42.349
Предметні рубрики: Гриби
Географіч. рубрики:
Анотація: Съедобные и ядовитые грибы, распространенные на Украине.
Примірники : всього : ВВ(2), БГ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), БГ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635.8/Д81
Автор(и) : Дудка, Ирина Александровна, Вассер, Соломон Павлович
Назва : Грибы: путеводитель по выставке
Вихідні дані : К.: Наукова думка, 1982
Кільк.характеристики :186 с.: ил.
Серія: Научно-популярная литература
Примітки : Лит.: с. 160
Ціна : 0.70 р.
УДК : 635.8
ББК : 42.349
Предметні рубрики: Гриби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): характеристика грибов--характеристика грибів--пищевая ценность грибов--харчова цінність грибів--съедобные грибы--їстівні гриби--условно съедобные грибы--умовно їстівні гриби--несъедобные грибы--неїстівні гриби--ядовитые грибы--отруйні гриби--переработка грибов--переробка грибів--грибные блюда--грибні страви
Анотація: Характеристика, экология, распространение съедобных и ядовитых грибов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.3)/Д71
Автор(и) : Доцяк, Віра Сисоївна, Стременко, Людмила Олександрівна, Стременко, Інна Володимирівна
Назва : Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів : підручник
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1998
Кільк.характеристики :519 с.: рис., табл., фото. кол.
Примітки : Дод.: с. 513-517
ISBN, Ціна 5-11-004724-3: 21.00 грн
УДК : 641/642(075.3)
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Організація
Громадське харчування-- Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): підприємства масового харчування--організація обслуговуванння відвідувачів--столовий посуд--цінність продуктів харчування--овочеві страви--грибні страви--рибні страви--м'ясні страви--молочні страви--кулінарна обробка продуктів--бульйони--гарячі страви--холодні закуски--гарячі закуски--десертні страви--напої--пунш--крюшон
Анотація: Характеристика основних типів підприємств масового харчування, класифікація барів і буфетів. Особливості приготування різноманітних страв та змішаних напоїв, зокрема забутих - класичних.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Б71
Назва : Блюда быстрого приготовления
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Кулинарная коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3251-3: 9.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашние заготовки--домашні заготовки--первые блюда--перші страви--молочные блюда--молочні страви--мясные блюда--м'ясні страви--соусы--соуси--овощные блюда--овочеві страви--блюда из крупы--страви з крупи--мучные блюда--борошняні страви--десерты--десерти--блюда для микроволновой печи--страви для мікрохвильової печі--бутерброди--бутерброды--рибні страви--рыбные блюда--грибні страви--грибные блюда--блюда із морскьких продуктів--блюда из морских продуктов
Анотація: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 42.349/Д81
Автор(и) : Дудка, Ирина Александровна, Вассер, Соломон Павлович
Назва : Грибы: путеводитель по выставке . -2-е изд., испр. и доп.
Вихідні дані : Киев: Наук. думка, 1988
Кільк.характеристики :209 с.: фото.цв.
Примітки : Лит.: с. 128
ISBN, Ціна 5-12-000332-X: 0.75 р.
ББК : 42.349 + 28.591.4
Предметні рубрики: Гриби-- Характеристики
Гриби-- Виставки
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): биохимия грибов--біохімія грибів--прищевая ценность грибов--харчова цінність грибів--ядовитые грибы--ядовиті гриби--организация выставок грибов--організація виставок грибів--съедобные грибы--їстівні гриби--переработка грибов--переробка грибів--грибные блюда--грибні страви
Анотація: Путеводитель не только вводит в разнообразный и необычно интересный мир царства грибов, среди которых немало ценных съедобных, дереворазрушающих, ядовитых и др., но и знакомит с методикой организации таких выставок.
Примірники : всього : ВВ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/М77
Назва : Монастырская кухня : питание во время поста, ритуальные блюда
Вихідні дані : Киев: Знание Украины, 1994
Кільк.характеристики :80 с
ISBN, Ціна 5-7770-0635-3: 10.00 крб
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Пісні страви-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепты приготовления простых кушаний из гороха, капусты, репы, грибов, которые дошли к нам из древних рукописей, старинных книг, хранителями которых являлись монастыри.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642/А 35
Назва : Азбука питания
Вихідні дані : Алма-Ата: Кайнар, 1990
Кільк.характеристики :688 с.: рис., табл.
Серія: Сельская семья: культура, эстетика, быт
Примітки : Прил.: с. 680-682. - Лит.: с. 683. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-620-00195-4: 7.00 р.
УДК : 641/642
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--полноценная пища--повноцінна їжа--разумная кулинария--розумна кулінарія--бутерброды--бутерброди--супы--супи--рыбные блюда--рибні страви--мясные блюда--м'ясні страви--блюда из овощей--страви із овочів--грибные блюда--грибні страви--молочные блюда--молочні страви--крупяные блюда--круп'яні страви--мучные блюда--борошняні страви--напитки--напої--домашние сладости--домашні солодощі--национальные кухни--національні кухні--культура питания--культура харчування--блюда для тучных людей--страви для повних людей
Анотація: Эта книга составлена из разных источников, касающихся вопросов рационального питания человека.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Г 93
Автор(и) : Губа, Николай Иванович, Лазарев, Борис Георгиевич
Назва : Кулинария : справ. пособие . -2-е изд., стереотип.
Вихідні дані : Киев: Вища шк., Голов. изд-во, 1987
Кільк.характеристики :263 с.: рис.
Примітки : Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263
Ціна : 3.30 р.
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.99я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--обработка продуктов--обробка продуктів--организация работы на кухне--організація роботи на кухні--супы--супи--соусы--соуси--блюда из круп--страви із крупи--овощные блюда--овочеві страви--грибные блюда--грибні страви--блюда из рыбы--страви із риби--блюда из мяса--м'ясні страви--блюда из яиц--страви із яєць--блюда из творога--страви із сиру--холодные блюда--холодні страви--горячие закуски--гарячі страви--изделия из теста--вироби із тіста--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--питание детей--харчування дітей--питание подростков--харчування підлітків--национальные блюда--національні страви--этикет за столом--етикет за столом
Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/М 21
Автор(и) : Малявко, Алла Андреевна
Назва : Технология приготовления первых, вторых и сладких блюд
Вихідні дані : Киев: Вища шк., Голов. изд-во, 1987
Кільк.характеристики :183 с.: рис., фот. цв.
Ціна : 1.90 р.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецептура--супы--супи--борщи--борщі--соусы--соуси--гарниры--гарніри--блюда из круп--страви з круп--блюда из макаронов--страви з макаронів--картофельные блюда--картопляні страви--овощные блюда--овочеві страви--грибные блюда--грибні страви--рыбные блюда--рибні страви--мясные блюда--м'ясні страви
Анотація: В книге приведены рецептура и технология приготовления блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 582.28+635.8](03)/С91-248683
Автор(и) : Сухомлин, Марина Миколаївна, Джаган, Вероніка Володимирівна
Назва : Гриби України : атлас-довідник . -2-ге вид., випр. і допов.
Вихідні дані : Київ: КМ-БУКС, 2018
Кільк.характеристики :239, [1] с.: кольор. іл.
Примітки : Літ.: с. 232-233. - Алф. покажч. назв: с. 234-239
ISBN, Ціна 978-617-7489-52-7: 212.85 грн
УДК : 582.28+635.8](03)(477)
ББК : 28.591.4(4УКР)я2 + 43.821.7(4УКР)я2
Предметні рубрики: Гриби --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: В атласі-довіднику наведено детальну інформацію про гриби, що зростають на території України. Ця книга є доповненим виданням, у якому представлений ряд не згаданих у першому виданні видів грибів.
Примірники : всього : АБ(1), ФОНД(2), ЧЗ(1), ВВ(1), БГ(1)
Вільні : АБ(1), ФОНД(2), ЧЗ(1), ВВ(1), БГ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)