Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=громадське харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 13
Показані документи с 1 за 13
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.488.23:640/Н59
Автор(и) : Нечаюк, Лідія Іванівна, Телеш, Наталія Олександрівна
Назва : Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент : [навч. посібник]
Вихідні дані : Київ: Центр навч. л-ри, 2003
Кільк.характеристики :348 с.: граф., табл.
Примітки : Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Ціна 966-8253-28-0: 25.00 грн
УДК : 338.488.23:640
ББК : 65.9(4УКР)441.я73
Предметні рубрики: Економіка-- Менеджмент
Анотація: Сучасна теорія менеджменту, функції менеджменту та їх застосування у готельно-ресторанному бізнесі.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 346.1(477)(075.8)/В 54
Автор(и) : Віхров О.П.
Назва : Господарське право. Спеціальна частина : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Слово, 2006
Кільк.характеристики :344 с
Колективи : Міністерство освіти і науки України
Примітки : Л-ра: с. 317-320. - Основні нормат. акти: с. 321-340
ISBN, Ціна 966-8407-33-4: 035.00 грн
УДК : 346.1(477)(075.8)
ББК : 67.9(4УКР)303я73
Предметні рубрики: Господарське право
Географіч. рубрики:
Анотація: Правове регулювання господарських відносин у гірничодобувній та нафтогазовій промисловості, в електроенергетиці, в аграрній сфері та харчовій промисловості, у галузях будівництва, зв'язку, торгівлі, побутовому обслуговуванні.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/Г46
Автор(и) : Ципріян, Віктор Іванович, Матасар, Ігнат Тимофійович, Слободкін, Валерій Іванович, Козярін І. П.
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології: підручник : у 2 кн./ за ред. В. І. Ципріяна. Кн. 2
Вихідні дані : К.: Медицина, 2007 - 2007
Кільк.характеристики :544 с.: табл.
Примітки : Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 494-543
ISBN, Ціна 966-8144-03-1: 153.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Харчові продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Анотація: Описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Грунтовно проаналізавано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.41(075.8)/А 87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид., переробл. та допов.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :280 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с.205
ISBN, Ціна 978-611-01-0045-8: 58.00, 96.00, грн
УДК : 640.41(075.8)
ББК : 65.424я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Ресторани
Географіч. рубрики:
Анотація: Охоплюе широке коло питань пов'язаних з основними напрямками розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 811.111(075.8)/Б90
Автор(и) : Буданов, Станіслав Ігнатович, Ріхтер, Андрій Георгійович
Назва : Посібник з позааудиторного читання англійською мовою : для студ. торгово-економічних ін-тів
Вихідні дані : К.: Вища школа, 1992
Кільк.характеристики :143 с.
Різночитання назви :Загол. обкл.: S. I. Budanov, A. G. Richter. Englisch fiction reader
Примітки : Текст англ. - Бібліогр.: с. 97-143
ISBN, Ціна 5-11-003801-5: 10.00 грн
УДК : 811.111(075.8)
ББК : 81.432.1-923
Предметні рубрики: Англійська мова-- Читання
Географіч. рубрики:
Анотація: Посібник з позааудиторного читання складається з невеликих за обсягом, дещо адаптованих творів американської і англійської художньої літератури та уривків з них, що являють собою певне завершене смислове ціле. Тексти тематично співвідносяться з професійною сферою торгівлі, громадського харчування, фінансової і банківської діяльності.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 657(075.8)/Д19
Автор(и) : Даньків, Йосип Якимович, Лучко, Михайло Романович, Остап'юк, Мирослав Ярославович
Назва : Бухгалтерський облік у галузях економіки : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Знання-Прес, 2003
Кільк.характеристики :206 с
Примітки : Дод.: с. 193-206. - Л-ра: с. 179-192
ISBN, Ціна 966-7767-85-Х: Б.ц.
УДК : 657(075.8)
ББК : 65.052.2я73
Предметні рубрики: Економіка-- Бухгалтерський облік
Анотація: Розкрито особливості бухгалтерського обліку в таких галузях економіки, як будівництво, сільське господарство, торгівля, громадське харчування та транспорт.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 543(075)/Ж41
Автор(и) : Жванко, Юлия Николаевна, Панкратова Г. В., Мамедова З. И.
Назва : Аналитическая химия и технохимический контроль в общественном питании : учеб. пособие . -2-е изд., испр. и доп.
Вихідні дані : М.: Высш. шк., 1989
Кільк.характеристики :270, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 241. - Прил.: с. 242-268
ISBN, Ціна 5-06-000077-X: 0.75 р.
УДК : 543(075)
ББК : 24.4я723
Предметні рубрики: Аналітична хімія
Громадське харчування-- Якість-- Контроль
Анотація: Состоит из двух частей: аналитической химии и технохимического контроля в общественном питании.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.542/О-22
Автор(и) : Черевко А. И., Попов Л. Н.
Назва : Оборудование предприятий общественного питания: учебник : в 3 т. Т. 2: Торгово-технологическое оборудование
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1988
Кільк.характеристики :271 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 250-265. - Лит.: с. 266. - Предм. указ.: с. 267-269
ISBN, Ціна 5-282-00568-9: 0.80 р.
УДК : 641.542
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--громадське харчування--весоизмерительное оборудование--ваговимірювальне обладнання--кассовое оборудование--касове обладнання--подъемно-транспортное оборудование--піднімально-транспортне обладнання--торговые автоматы--торговельні автомати--оборудование раздачи обедов--обладнання роздавання обідів
Анотація: Учебник знакомит с устройством и принципами работы торгово-технологического оборудования.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.546/О-22
Автор(и) : Беляев М. И.
Назва : Оборудование предприятий общественного питания: учебник : в 3 т. Т. 3: Тепловое оборудование
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1990
Кільк.характеристики :559 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 502-552. - Предм. указ.: с. 553-556
ISBN, Ціна 5-282-00430-5: 1.30 р.
УДК : 641.546
ББК : 36.99-5я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--громадське харчування--тепловые аппараты--теплові апарати--топки--горілки--газовые горелки--газові горілки--пищеварочное оборудование--обладнання для приготування їжі--пекарное оборудование--пекарське обладнання--электрические плиты--електричні плити--водогрейное оборудование--водонагрівальне обладнання--мармиты--марміти
Анотація: Приведены общие сведения о тепловых аппаратах, дана классификация теплового оборудования, используемого на предприятиях общественного питания.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 669.1:641.5/Р78
Автор(и) : Ростовский, Владимир Сергеевич, Дорохина, Мария Алексеевна, Положишникова, Ольга Ивановна
Назва : Использование вторичного сырья в общественном питании
Вихідні дані : Киев: Тэхника, 1988
Кільк.характеристики :95 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 93-94
ISBN, Ціна 5-335-00052-X: 0.25 р.
УДК : 669.1:641.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Відходи
Відходи-- Використання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--громадське харчування--отходы растительных продуктов--відходи рослинних продуктів--отходы хлебопекарного производства--відходи хлібопекарного виробництва--отходы продуктов животного происхождения--відходи продуктів тваринного походження--вторичное молочное сырье--вторинна молочна сировина
Анотація: Показаны возможности рационального использования отходов, получаемых на предприятиях общественного питания в процессе первичной обработки продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.51/54/Р78
Автор(и) : Ростовский, Владимир Сергеевич
Назва : Технология производства продукции общественного питания : общая часть : учебник
Вихідні дані : Киев: Выща шк., 1991
Кільк.характеристики :200 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 196-197
ISBN, Ціна 5-11-002014-0: 2.20 р.
УДК : 641.51/54
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--громадське харчування--технологія виробництва--технология производства--характеристика мясных продуктов--характеристика м'ясних продуктів
Анотація: Изложены теоретические основы кулинарной обработки пищевых продуктов и ее влияние на их пищевую ценность, дана характеристика технологических процессов.
Примірники : всього : АБ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : АБ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 908:94(477.42-21Н/Н74-734373
Назва : Новоград-Волинський : історія міста : [зб. матеріалів]
Вихідні дані : Новоград-Волинський: НОВОград, 2010
Кільк.характеристики :640 с.: іл.
Примітки : Літ.: с. 612-632
Ціна : 60.00 грн
УДК : 908:94(477.42-21НОВ.-Волинський)
ББК : 26.890(4УКР-4ЖИТ)
Предметні рубрики: Міста українські-- Історія --Новоград-Волинський, місто (Житомирська область)
Історія-- Міста українські-- Новоград-Волинський, місто (Житомирська область)
Географіч. рубрики: Новоград-Волинський місто (Житомирська область)-- Історія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): місцеві видання--край у давнину--декабристський рух--між двома світовими війнами--соціалістичне будівництво--громадське життя --промисловість--транспорт--зв'язок--житлове будівництво--охорона здоров'я--освіта--культура--громадське харчування--побутове обслуговування--комунальне господарство--спорт
Анотація: Ця книга є першою спробою видання фундаментальної сторії міста Звягеля-Новоград-Волинського.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ніколаюк, Тетяна
Назва : Продовольче становище в містах УСРР під час "комуністичного штурму" 1929–1932 рр.
Місце публікування : Укр. іст. журн. - К.: Ред. "УІЖ", 2020. - N 6. - С. 4-20. - ISSN 0130-5247 (Шифр uizu/2020/6). - ISSN 0130-5247
Примітки : Бібліогр. в підрядковій прим.
Предметні рубрики: Продовольчі товари-- Забезпечення-- Історія --УСРР, 1929-1932 рр.
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): карткова система постачання товарів--продуктове забезпечення робітників--громадське харчування--матеріальне становище робітників
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)