Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=дезинсекція<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:636.09(075)/Д44
Автор(и) : Дідовець, Сергій Разумович
Назва : Організація і планування ветеринарної справи : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Вища школа, 1980
Кільк.характеристики :287 с.: рис., табл.
Ціна : 0.80 р.
УДК : 619:636.09(075)
ББК : 48.0я72
Предметні рубрики: Ветеринарія-- Організація ветеринарної справи-- Планування ветеринарної справи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): історія ветеринарії--история ветеринарии--державна ветеринарна служба--государственная ветеринарная служба--профілактика незаразних хвороб тварин--профилактика незаразных болезней животных--організація лікувальної роботи--организация лечебной работы--організація протиепізоотичних заходів--организация противоэпизоотических мероприятий--дезинфекція--дезинфекция--дезинсекція--дезинсекция--дератизація--дератизация--організація ветеринарно-санітарної справи--организация ветеринарно-санитарного дела--матеріальне забезпечення ветеринарії--материальное обеспечение ветеринарии--пропаганда ветеринарних знань--пропаганда ветеринарных знаний--етика ветеринарного спеціаліста--этика ветеринарного специалиста--ветеринарний облік--ветеринарный учет--ветеринарна звітність--ветеринарная отчетность
Анотація: Питання організації і планування ветеринарних заходів на підприємствах агропромислового комплексу.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 632.6/Б79
Автор(и) : Болотін, Костянтин Миколайович
Назва : Комірні шкідники . -2-ге вид., допов.
Вихідні дані : К.: Урожай, 1975
Кільк.характеристики :121 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 121
Ціна : 0.14 р.
УДК : 632.6
ББК : 44.68
Предметні рубрики: Комірні шкідники
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): біологія комірних шкідників--биология амбарных вредителей--комірні кліщі--амбарные клещи--комірні комахи--амбарные насекомые--мишовидні гризуни--мышевидные грызуны--шкідливі птахи--вредные птицы--боротьба з комірними шкідниками--борьба с амбарными вредителями--отрутохімікати--ядохимикаты--дезинсекція--дезинсекция--дезинсекційні машини--дезинсекционные машины--охорона праці--охрана труда
Анотація: Біологічні особливості комірних шкідників, засоби боротьби з ними.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:636.09/С40
Автор(и) : Високос, Микола Петрович, Грибан, Віталій Григорович, Омельчак, Микола Петрович, Хозей, Владислав Юхимович
Назва : Система ветеринарно-санітарних заходів на комплексах по відгодівлі худоби
Вихідні дані : Киъв: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :125, [3] с.: табл.
Серія: Література для кабінету ветеринарного спеціаліста
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-337-00093-4: 0.40 р.
УДК : 619:636.09
ББК : 48.0
Предметні рубрики: Ветеринарна санітарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ветеринарно-санітарні вимоги до будівництва комплексів--ветеринарно-санитарные требования к строительству комплексов--зоогігієнічні вимоги при утриманні худоби--зоогигиенические требования при содержании скота--зоогігієнічні вимоги при годівлі тварин--зоогигиенические требования при кормлении животных--ветеринаррно-санітарні вимоги до якості кормів--ветеринарно-санитарные требования к качеству кормов--дезинфекція--дезинфекция--дезинсекція--дезинсекция
Анотація: Описано санітарно-ветеринарні заходи, що включають вимоги до будівництва комплексів, режими їх комплектування відгодівельним поголів'ям, зоогігієнічні вимоги при утриманні і годівлі тварин.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1(075)/Ж 41
Автор(и) : Жвирблянская, Адельгейда Юльевна, Бакушинская, Ольга Анатольевна
Назва : Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности : учеб. для сред. проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :312 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 309
Ціна : 0.65 р.
УДК : 663.1(075)
ББК : 36-1я72
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Мікробіологія-- Санітарія-- Гігієна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): микроорганизмы в природе--мікроорганізми в природі--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми--санитарная бактериология--санітарна бактеріологія--санитарная вирусология--санітарна вірусологія--пищевые отравления--харчові отруєння--гельминтозы--гельмінтози--дезинфекция--дезинфекція--дезинсекция--дезинсекція--дератизация--дератизація--микробиология сырья--мікробіологія сировини--микробиология хлебопекарного производства--мікробіологія хлібопекарного виробництва--микробиология дрожжевого производства--мікробіологія дріжджового виробництва--микробиология сахарного производства--мікробіологія цукрового виробництва--микробиология кондитерского производства--мікробіологія кондитерського виробництва--микробиология пивоваренного производства--мікробіологія пивоваріння--микробиология производства безалкогольных напитков--мікробіологія виробництва безалкогольних напоїв--микробиология винодельческого производства--мікробіологія виноробного виробництва--микробиология спиртового производства--мікробіологія спиртового виробництва--микробиология ликерно-водочного производства--мікробіологія лікеро-горілчаного виробництва--микробиология крахмало-патокового производства--мікробіологія крахмало-патокового виробництва--микробиология макаронного производства--мікробіологія макаронного виробництва--микробиология рыбоперерабатывающего производства--мікробіологія рибопереробного виробництва--микробиология производства растительных жиров--мікробіологія виробництва рослинних жирів--микробиология животных жиров--мікробіологія виробництва тваринних жирів--микробиология консервного производства--мікробіологія консервного виробництва--микробиология соления и квашения овощей--мікробіологія соління і квашення овочів--микробиология чайного производства--мікробіологія чайного виробництва--микробиология табачно-махорочного производства--мікробіологія тютюно-махоркового виробництва--микробиология парфюмерно-косметического производства--мікробіологія парфюмерно-косметичного виробництва
Анотація: Рассмотрены морфология и физиология микроорганизмов, их роль в производстве пищевых продуктов, причины отравления, требования санитарии и гигиены на предприятиях пищевой промышленности.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)