Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=дезинфицирующие средства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.9(075.8)/П54
Автор(и) : Поляков, Анисим Александрович
Назва : Ветеринарная санитария : учеб. пособие
Вихідні дані : М.: Колос, 1979
Кільк.характеристики :321 с.: рис.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 228-229
Ціна : 0.75 р.
УДК : 619:614.9(075.8)
ББК : 48.1я73
Предметні рубрики: Ветеринарна санітарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): обеззараживание объектов животноводства--знезакраження об'єктів тваринництва--дезинфицирующие средства--дезінфікуючі засоби--ветеринарно-санитарная техника--ветеринарно-санітарна тахніка--дезинфекция животноводческих комплексов--дезінфекція тваринницьких комплексів--гигиена получения молока--гігієна отримання молока--обеззараживание навоза--знезараження гною--обеззараживание сточных вод--знезараження стічних вод
Анотація: Рассказано о системе гигиенических мероприятий, направленных на создание условий содержания и эксплуатации животных, способствующих сохранению их здоровья и повышения продуктивности.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613(075.8)/І-21
Автор(и) : Іванова, Олена Василівна, Капліна Т. В.
Назва : Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2012
Кільк.характеристики :398, [1] с.: табл.
Примітки : Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398
ISBN, Ціна 978-966-680-482-5: 85.00 грн
УДК : 613(075.8)
ББК : 51.239я73
Предметні рубрики: Санітарія-- Гігієна
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613(075.8)/І-21
Автор(и) : Іванова, Олена Василівна, Капліна Т. В.
Назва : Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2010
Кільк.характеристики :400 с
Примітки : Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398
ISBN, Ціна 978-966-680-482-5: 87.00, 84.00, 120.00, грн
УДК : 613(075.8)
ББК : 51.239я73
Предметні рубрики: Санітарія-- Гігієна
Ресторанна справа
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.
Примірники : всього : ВСМЛ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВСМЛ(1), ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)