Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=денатурация белков<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 28.072/Х46
Автор(и) : Ашмарин И. П., Мюльберг А. А., Садикова Н. В., Сытинский И. А.
Назва : Химия белка: в 2 ч. : учеб. пособие/ Гос. ун-т им. А. А. Жданова ; под ред. И. П. Ашмарина. Ч. 1: Общая химия белка
Вихідні дані : Л.: Изд-во Ленингр. ун-та, 1968
Кільк.характеристики :196 с.: граф., рис., табл.
Колективи : Государственный университет имени А. А. Жданова
Примітки : Лит.: с. 194-196
Ціна : 0.57 р.
ББК : 28.072
Предметні рубрики: Біохімія-- Білки (хім.)
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): очистка белков--очистка білків--хроматография белков--хроматографія білків--препаративный электрофорез--препаративний електрофорез--гидролиз белков--гідроліз білків--химические реакции аминокислот--хімічні реакції амінокислот--химические реакции белков--хімічні реакції білків--структура белковой молекулы--структура білкової молекули--белковые растворы--білкові розчини--электрохимия белков--електрохімія білків--ионизация аминокислот--іонізація амінокислот--электрофорез белков--електрофорез білків--гидратация белков--гідратація білків--денатурация белков--денатурація білків
Анотація: Методы получения и очистки белков, определения их аминокислотного состава и последовательности аминокислот, а также оценки величины и формы белковой молекулы.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Пищевые белки и их свойства
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 5. - С. 36-37: рис. (Шифр mjab/2019/5)
Предметні рубрики: Білки-- Функції
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): белки--функции--харчова цінність білків--пищевая ценность белков--денатурация белков--денатурація білків
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)