Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=десерти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 26
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-26 
1.
36.91
А69


    Анохіна, Валентина Іллівна.
    Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [] / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; за ред. В. І. Анохіної. - Київ : Урожай, 1988. - 214 с. : рис., табл., фот. - Бібліогр.: с. 203. - Предм. покажч.: с. 204-211. - ISBN 5-337-00134-5 : 1.70 грн
ББК 36.91
Рубрики: Овочі--Зберігання--Переробка--Практичні посібники
   Фрукти--Зберігання--Переробка--Практичні посібники

   Виноград--Зберігання--Переробка--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
овочеві культури -- баштанні культури -- плодові культури -- ягідні культури -- виноград -- прянощі -- овочеві консерви -- фруктові консерви -- ягідні консерви -- соління овочів -- мочіння овочів -- квашення овочів -- заморожування овочів -- заморожування фруктів -- овочеві заготовки -- напої -- морси -- кваси -- десерти
Анотація: Особливості зберігання продукції в домашніх умовах, рекомендовані для цієї мети сорти овочевих, плодових культур і винограду.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рибак, Галина Михайлівна; Сердюк, Тамара Леонтіївна; Анохіна, Валентина Іллівна \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.56
Д 44


   
    Диетическая кухня [] = Dietetyczna ksiazka kucharska / [С. Вечерек-Хелминьская и др. ; под ред. С. Вечерек-Хелминьской] ; пер. с пол.: Н. В. Вербицкая, Т. В. Гундарева. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 575 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-10-001355-9 : 10.00 р.
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Дієтична кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
диетическая кулинария -- диетические напитки -- диетические хлебобулочные изделия -- дієтичні хлібобулочні вироби -- диетические супы -- дієтичні супи -- диетические мясные блюда -- дієтичні м'ясні страви -- диетические рыбные блюда -- дієтичні рибні страви -- диетические молочные блюда -- дієтичні молочні страви -- диетические овощные блюда -- дієтичні овочеві страви -- диетические десерты -- дієтичні десерти -- диетические блюда по месяцам -- дієтичні страви по місяцях
Анотація: Приводятся многочисленные рецепты диетических блюд, технология их приготовления, даются научно обоснованные рекомендации по рациональному питанию и конкретные указания по употреблению блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Вечерек-Хельминская, Софья; Дворницкая, Александра; Рудницкая, Анна; Збышевская, МАрия; Вечерек-Хелминьская, Софья \ред.\; Вербицкая, Н. В. \пер.\; Гундарева, Т. В. \пер.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
641.85
Д 66


   
    Домашнее печенье и десерты [] / [сост. А. К. Иванова]. - Киев : Знание Украины, 1992. - 208 с. : рис. - ISBN 5-7770-0566-7 : 70.00 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Борошняні вироби--Рецепти--Довідкові видання
   Домашня кулінарія--Десерти--Рецепти--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
домашняя кулинария -- мучные изделия -- десерты -- бутерброды -- бутерброди -- пироги -- печенье -- печиво -- торты -- торти -- пудинги -- мороженое -- морозиво -- кремы -- креми -- напитки -- напої
Анотація: Справочник представляет свыше 400 популярных и простых в домашнем приготовлении рецептов кондитерских изделий, напитков, десертов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Иванова, Александра Кузьминична \сост.\
Примірників всього: 4
ФОНД (2), ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

4.
641.564:613.261
В53


    Висьневска-Рошковска, Кинга.
    Вегетарианство. Вегетарианские блюда [] / К. Висьневска-Рошковска, В. Пиотровякова ; [пер. с пол. С. Н. Гульянц ; предисл. А. С. Богдан]. - Минск : Полымя, 1992. - 445, [3] с. : ил., табл. - Алф. указ. блюд: с. 429-444. - ISBN 5-345-00470-6 : 5.00 грн
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Вегетаріанство--Вегетаріанська кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
физиология питания -- фізіологія харчування -- голодание -- голодування -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- бутерброды -- бутерброди -- мучные блюда -- борошняні страви -- супы -- супи -- соусы -- десерты -- десерти -- напитки -- напої
Анотація: Различные аспекты сложного и противоречивого, во многом спорного питания - вегетарианства, исключающего мясо и рыбу, рецепты приготовления блюд вегетарианской кухни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пиотровякова, Ванда; Гульянц, С. Н. \пер.\; Богдан, А. С. \авт. предисл.\
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

5.
641.5
М16


    McNair, James.
    Custards, mousses & puddings [Текст] / James McNair ; phot. by James McNair. - San Francisco : Chronicle books, 1992. - 96 p. - ISBN 0-87701-829-4 : 100000.00 крб
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
їжа -- еда -- кулинария -- приготування їжі -- приготовление пищи -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- десерти -- десерты -- пудінги -- пудинги -- солодка випічка -- сладкая выпечка
Анотація: Whether in the form of silken custards, frothy mousses, or luscious puddings, the desserts in this recipe collection from one of America's favorite cookbook authors are all ultimate comfort food.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
McNair, James \ill.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

6.
641.56(=113.6)
Ш 34


   
    Швейцарская кухня [] / [авт.-сост. А. А. Миль]. - Москва : Контракт, 1992. - 96 с. : рис. - (Кухни народов мира ; вып. 1). - ISBN 5-85058-007-7 : 7.00 крб
УДК
ББК 36.997(3)
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Швейцарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухня -- национальные традиции -- сырные блюда -- сирні страви -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- десерты -- десерти -- фондю
Анотація: [Сведения об особенностях национальной кухни Швейцарии, рецепты с подробным изложением технологии приготовления блюд.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Миль, А. А. \сост.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

7.
641.555
Л 44


    Лемнис, Мария.
    Для студентов и влюбленных [] / М. Лемнис, Х. Витры. - Киев : Будівельник, 1992. - 80 с. : рис. - ISBN 5-7705-0554-0 : 14.00 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- холостяцкое хозяйство -- холостяцьке господарство -- блюда из яиц -- страви з яєць -- овощные блюда -- овочеві страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- соусы -- соуси -- десерты -- десерти -- рыбные блюда -- рибні страви -- молочные блюда -- молочні страви
Анотація: Книга об организации холостяцкого быта, о вкусных блюдах, о домашнем уюте и здоровом образе жизни, о том, как готовить быстро и весело.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Витры, Хенрик
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
641.53:683.95:621.384.3
М 59


   
    Микроволновая кухня каждый день [] / [сост. Ю. Р. Васильев]. - Москва : Омега, 1995. - 384 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-900440-14-1 : 3.50 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Мікрохвильова кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
микроволновая кулинария -- рецептура -- микроволновая печь -- мікрохвильова піч -- горячие бутерброды -- гарячі бутерброди -- первые блюда -- перші страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из домашней птицы -- страви із домашньої птиці -- яичные блюда -- страви з яєць -- соусы -- соуси -- овощные блюда -- овочеві страви -- каши -- каші -- блюда из риса -- страви з рису -- макаронные изделия -- макаронні вироби -- десерты -- десерти -- мучные изделия -- борошняні вироби -- напитки -- напої
Анотація: Прочитав книгу, вы узнаете особенности приготовления блюд в микроволновой печи, ознакомитесь с большим количеством разнообразных рецептов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Васильев, Юрий Ремович \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
641.85
Т 61


   
    Торты, десерты, пирожные для вас и ваших друзей [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : БАО, 1997. - 384 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966548-070-7 : 4.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Домашнє приготування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мучные кондитерские изделия -- приготовление теста -- приготування тіста -- кремы -- креми -- глазури -- поливи -- торты -- торти -- десерты -- десерти -- вафли -- вафлі -- печенье -- печиво -- кексы -- кекси -- рулеты -- рулети -- пряники
Анотація: Книга содержит рекомендации по выбору и обработке исходных продуктов, а также рецепты выпечки разнообразных мучных кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тарасова, Татьяна Петровна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
641/642(075.3)
Д71


    Доцяк, Віра Сисоївна.
    Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів [] : підручник / В. С. Доцяк, Л. О. Стременко, І. В. Стременко. - К. : Вища шк., 1998. - 519 с. : рис., табл., фото. кол. - Дод.: с. 513-517. - ISBN 5-11-004724-3 : 21.00 грн
УДК
ББК 36.99я722
Рубрики: Громадське харчування--Організація--Навчальні видання
   Громадське харчування--Кулінарія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
підприємства масового харчування -- організація обслуговуванння відвідувачів -- столовий посуд -- цінність продуктів харчування -- овочеві страви -- грибні страви -- рибні страви -- м'ясні страви -- молочні страви -- кулінарна обробка продуктів -- бульйони -- гарячі страви -- холодні закуски -- гарячі закуски -- десертні страви -- напої -- пунш -- крюшон
Анотація: Характеристика основних типів підприємств масового харчування, класифікація барів і буфетів. Особливості приготування різноманітних страв та змішаних напоїв, зокрема забутих - класичних.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Стременко, Людмила Олександрівна; Стременко, Інна Володимирівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-26 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)