Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=десерти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 26
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-26 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К 45
Назва : Китайская, корейская, японская кухня
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2004
Кільк.характеристики :352 с
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-03-2484-7: 7.30 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Национальні традиції --Китай --Корея --Японія
Географіч. рубрики:
Анотація: Восточная кухня не только своеобразна, она сочетает необычайный вкус блюд и несомненную их пользу для организма.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/П68
Назва : Праздничный стол
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISSN: 9789660330771
ISBN, Ціна 966-03-3077-4: 08.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Сделать праздники торжественными и запоминающимися поможет данная книга, в которой собраны лучшие рецепты блюд для праздничного стола.
Примірники : всього : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.991/Н 27
Назва : Напитки и десерты
Вихідні дані : Х.: Фоліо, 2005
Кільк.характеристики :317 с
Серія: Хозяйке на заметку
ISBN, Ціна 966-03-3226-2: 8.00 грн
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Напої-- Десерти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): наливки--наливки--настойки--настоянки--коктейли--коктейлі--прохладительные напитки--охолоджувальні напої--горячие напитки--гарячі напої--алкогольные напитки--алкогольні напої--желе--суфле--мороженое--морозиво--фруктово-ягодные салаты--фруктово-ягідні салати--мелкие сладости--дрібні солодощі--варенье--варення--пирожные--тістечка--печенье--печиво--мёд--мед--пиво
Анотація: Доступные рецепты приготовления горячих, прохладительных и алкогольных напитков: квасов и пуншей, крюшонов и наливок, чаев и коктейлей. Рецепты десертов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 32.997/Т 12
Автор(и) : Табаков, Антон Олегович
Назва : Кулинарные истории Антона Табакова
Вихідні дані : Москва: Махаон; Москва: ОКТОПУС, 2004
Кільк.характеристики :256 с.: ил.
Серія: Непраздный интерес
ISBN, Ціна 5-18-000499-3: 048.00 грн
ISBN, Ціна 5-94887-007-3: Б.ц.
УДК : 641.55
ББК : 32.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Анотація: [От вкусных и полезных блюд на столе нас отделяет собственное неумение их приготовить. Книга подскажет какой-то рецепт, подаст новую идею, вызовет желание вкусно поесть.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5:642.6(031)/Г 74
Назва : Готуємо із задоволенням
Вихідні дані : Х.: Веста, 2011
Кільк.характеристики :159, [1] с.: кол. іл.
Серія: Енциклопедія кулінара
ISBN, Ціна 978-966-08-1809-5: 128.00 грн
УДК : 641.5:642.6(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Більше 300 кольорових фотографій і рецептура, розроблена у власній кулінарній студії допоможуть у створенні оргинінальних страв.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(031)/Б 71
Назва : Блюда на пару : большая энциклопедия : самая полная коллекция
Вихідні дані : М.: Эксмо, 2011
Кільк.характеристики :478, [2] с.: цв.ил.
Серія: Кулинарное искусство
Примітки : Прил.: с. 430-451
ISBN, Ціна 978-5-699-34046-0: 142.00 грн
УДК : 641.56(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Лікувальна кулінарія-- Рецептура
Харчові продукти-- Обробка теплом
Географіч. рубрики:
Анотація: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.564:613.261/В53
Автор(и) : Висьневска-Рошковска, Кинга, Пиотровякова, Ванда
Назва : Вегетарианство. Вегетарианские блюда
Вихідні дані : Минск: Полымя, 1992
Кільк.характеристики :445, [3] с.: ил., табл.
Примітки : Алф. указ. блюд: с. 429-444
ISBN, Ціна 5-345-00470-6: 5.00 грн
УДК : 641.564:613.261
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Вегетаріанство-- Вегетаріанська кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Различные аспекты сложного и противоречивого, во многом спорного питания - вегетарианства, исключающего мясо и рыбу, рецепты приготовления блюд вегетарианской кухни.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/М16
Автор(и) : McNair, James
Назва : Custards, mousses & puddings
Вихідні дані : San Francisco: Chronicle books, 1992
Кільк.характеристики :96 с
ISBN, Ціна 0-87701-829-4: 100000.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): їжа--еда--кулинария--приготування їжі--приготовление пищи--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--десерти--десерты--пудінги--пудинги--солодка випічка--сладкая выпечка
Анотація: Whether in the form of silken custards, frothy mousses, or luscious puddings, the desserts in this recipe collection from one of America's favorite cookbook authors are all ultimate comfort food.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/Д79
Автор(и) : Дубовис, Григорий Александрович
Назва : Украинская кухня
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
ISBN, Ціна 966-03-3362-5: 9.00 грн
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первичная обработка сырья--первинна обробка сировини--кулинарные операции--кулінарні операції--кулинарные технологии--кулінарні технології--борщи--борщі--юшки--супы--рассольник--капустняк--колбасы--ковбаси--завиванцы--завиванці--студни--холодці--бабки--пампушки--молочнокислые продукты--молочнокислі продукти--настойки--настоянки--напитки--напої--консервы--консерви--полуфабрикаты--напівфабрикати--бутерброды--бутерброди--винегреты--вінегрети--гарниры--гарніри--соленья--соління--глазури--глазурі--десерты--десерти--кремы--креми--мороженое--морозиво
Анотація: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.3)/Д71
Автор(и) : Доцяк, Віра Сисоївна, Стременко, Людмила Олександрівна, Стременко, Інна Володимирівна
Назва : Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів : підручник
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1998
Кільк.характеристики :519 с.: рис., табл., фото. кол.
Примітки : Дод.: с. 513-517
ISBN, Ціна 5-11-004724-3: 21.00 грн
УДК : 641/642(075.3)
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Організація
Громадське харчування-- Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): підприємства масового харчування--організація обслуговуванння відвідувачів--столовий посуд--цінність продуктів харчування--овочеві страви--грибні страви--рибні страви--м'ясні страви--молочні страви--кулінарна обробка продуктів--бульйони--гарячі страви--холодні закуски--гарячі закуски--десертні страви--напої--пунш--крюшон
Анотація: Характеристика основних типів підприємств масового харчування, класифікація барів і буфетів. Особливості приготування різноманітних страв та змішаних напоїв, зокрема забутих - класичних.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-26 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)