Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=десертні страви<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(477)/Б71
Назва : Блюда Тавриды
Вихідні дані : Симферополь: Таврия, 1989
Кільк.характеристики :205, [3] с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 205-206
ISBN, Ціна 5-7780-0143-6: 30.00 грн
УДК : 641/642(477)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Страви
Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): блюда--кулинария--приготовление еды--приготування їжі--холодные блюда--холодні страви--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--десертные блюда--десертні страви
Анотація: Технология приготовления различных блюд крымской кухни, восстановлены некоторые давно забытые рецепты.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.53:683.95:621/М 59-578730
Назва : Микроволновая печь в гостях у вашей компании
Вихідні дані : Донецк: БАО, 1997
Кільк.характеристики :382 с.: рис.
ISBN, Ціна 966-548-085-5: 4.00 грн
УДК : 641.53:683.95:621.384.3
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Мікрохвильова кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): микроволновая кулинария--рецептура--микроволновая печь--мікрохвильова піч--закуски--соусы--соуси--блюда из мяса--страви з м'яса--блюда из рыбы--страви з риби--каши--каші--мучные изделия--борошняні вироби--десертные блюда--десертні страви
Анотація: Экологически чистота, высокая скорость приготовления пищи, максимальное сохранение витаминов и минеральных веществ - все это позволяет назвать микроволновую печь "электрическим чудом кулинарии ХХ века."
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(075.3)/Д71
Автор(и) : Доцяк, Віра Сисоївна, Стременко, Людмила Олександрівна, Стременко, Інна Володимирівна
Назва : Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів : підручник
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1998
Кільк.характеристики :519 с.: рис., табл., фото. кол.
Примітки : Дод.: с. 513-517
ISBN, Ціна 5-11-004724-3: 21.00 грн
УДК : 641/642(075.3)
ББК : 36.99я722
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Організація
Громадське харчування-- Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): підприємства масового харчування--організація обслуговуванння відвідувачів--столовий посуд--цінність продуктів харчування--овочеві страви--грибні страви--рибні страви--м'ясні страви--молочні страви--кулінарна обробка продуктів--бульйони--гарячі страви--холодні закуски--гарячі закуски--десертні страви--напої--пунш--крюшон
Анотація: Характеристика основних типів підприємств масового харчування, класифікація барів і буфетів. Особливості приготування різноманітних страв та змішаних напоїв, зокрема забутих - класичних.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)