Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=диетическое питание<.>
Загальна кількість знайдених документів : 35
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-35 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 612.3(075.8)/Ф50
Автор(и) : Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Левітін Є. Я., Цихановська І. В.
Назва : Фізіологія харчування: практикум : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :151, [1] с.: табл.
Примітки : Дод.: с.59-149. - Л-ра: с. 150-151
ISBN, Ціна 978-966-680-550-1: 45.00 грн
УДК : 612.3(075.8)
ББК : 28.073я73 + 51.230я73
Предметні рубрики: Харчування-- Фізіологічні процеси
Географіч. рубрики:
Анотація: Практикум містить детальний опис лабораторних та лабораторно-практичних занять із складання раціонів харчування різних груп населення, розглядається будова та функції травної системи людини.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/У45
Автор(и) : Георгієвський, Микола Іванович, Мельман, Михайло Євдокимович, Шадура, Олена Аврамівна, Шемякінський, Олексій Іванович
Назва : Українська кухня . -3-те вид., доп.
Вихідні дані : К.: Мистецтво, 1992
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-7715-0626-5: 140.00 крб
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): естетика харчування--эстетика питания--режим харчування--режим питания--закуски--холодні страви--холодные блюда--другі страви--вторые блюда--напої--напитки--кухонне обладнання--кухонное оборудование--сервірування стола--сервировка стола--домашні заготівлі--домашние заготовки--домашня переробка овочів--домашняя переработка овощей--домашня переробка грибів--домашняя переработка грибов--домашня переробка плодів--домашняя переработка плодов--зберігання продуктів--хранение продуктов--дієтичне харчування--диетическое питание
Анотація: Рецепти приготування найрізноманітніших національних страв - від багатьох видів борщів, капусняків та юшок до улюблених напоїв наших предків - меду, квасу, пива та славнозвісних настоянок.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 54.132/С81
Автор(и) : Ильиченко А. А., Соколова Г. Н., Григорьев К. И., Запруднов А. М.
Назва : Сто вопросов о желудке
Вихідні дані : Москва: Изд. дом журн. "Здоровье", 2001
Кільк.характеристики :64 с.: ил.
Серія: Не болей: прил. к журн. "Здоровье"; № 6
Примітки : Авт. зазначено наприкінці кн.
Ціна : 5.62 грн
ББК : 54.132
Предметні рубрики: Хвороби органів травлення
Географіч. рубрики:
Анотація: Рассмотрены этиология и патогенез, лечение и профилактика заболеваний желудочно-кишечного тракта.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/С65
Автор(и) : Сорока, Николай Федорович
Назва : Питание и здоровье
Вихідні дані : Минск: Беларусь, 1994
Кільк.характеристики :350 с.: ил.
Примітки : Прил.: с. 333-346. - Лит.: с. 347
ISBN, Ціна 5-338-01115-8: 83000.00 крб
УДК : 613.2 + 615.874
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): рациональное питание--раціональне харчування--профилактика заболеваний--профілактика захворювань--диетическое питание--дієтичне харчування--диеты--дієти--лечебное питание--лікувальне харчування
Анотація: Книга написана врачом, специалистом по внутренним болезням, и посвящена проблемам питания здоровых и больных людей в современных условиях.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВСМЛ(2), ВВ(2)
Вільні : ФОНД(2), ВСМЛ(2), ВВ(2)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.230/С51
Автор(и) : Смоляр, Владимир Иванович
Назва : Оздоровительное питание (с рецептами натуропатической кухни)
Вихідні дані : Киев: Здоров’я, 1999
Кільк.характеристики :183 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-341-02739-8: 2.00 грн
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): рациональное питание--сбалансированное питание--збалансоване харчування--целебные плоды--цілющі плоди--витамины весной--вітаміни весною--природное питание--природне харчування--диетическое питание--дієтичне харчування--натуропатическая кухня--натуропатична кухня--здоровое питание--здорове харчування--методы очищения организма--методи очищення організму--страви багаті водою--пища багатая водой--меню українців--меню украинцев
Анотація: Рассказывается о правильном питании с учетом народных традиций, приведена его новая концепция.
Примірники : всього : ВВ(4), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(4), ФОНД(2)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 616.3-085.874/С34
Автор(и) : Сивохина, Инна Карповна, Василаки, Анна Федоровна
Назва : Лечебное питание при заболеваниях органов пищеварения
Вихідні дані : Москва: Медицина, 1985
Кільк.характеристики :112 с.: ил.
Серія: Научно-популярная медицинская литература. Рациональное и лечебное питание
Примітки : Прил.: с. 96-105
Ціна : 0.25, 10.00 грн, р.
УДК : 616.3-085.874
ББК : 54.131 + 53.51
Предметні рубрики: Хвороби органів травлення-- Дієти
Анотація: Рассмотрены этиология и патогенез заболеваний желудочно-кишечного тракта и предложены варианты диетического питания при заболеваниях органов пищеварения.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 615.89/С17
Назва : Сам себе врач
Вихідні дані : Житомир: Ленок, 1993
Кільк.характеристики :96 с
Колективи : Малое совместное предприятие "УЛИСС"
ISBN, Ціна 5-77-07-25-57-5: 5500.00 крб
УДК : 615.89
ББК : 53.592
Предметні рубрики: Народная медицина
Географіч. рубрики:
Анотація: Представлены рецепты народной медицины, используемые для профилактики разных заболеваний, а также рецепты диетического питания.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.230я2/П58
Автор(и) : Столмакова, Анна Ивановна, Мартынюк, Иван Онуфриевич, Штабский, Борис Михайлович, Выговский, Владимир Павлович
Назва : Популярно о питании
Вихідні дані : Киев: Здоровья, 1989
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 216-256. - Предм. указ.: с. 257-265. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-311-00362-6: 3.00 р.
ББК : 51.230я2 + 53.51я2
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Дієти
Географіч. рубрики:
Анотація: Изложены принципы рационального, профилактического и диетического питания в зависимости от характера труда и отдыха, климатических и географических условий жизни, возраста, пола, роста, массы тела, состояния здоровья.
Примірники : всього : ВСМЛ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВСМЛ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1:613.26/П22
Автор(и) : Пашковский, Анатолий
Назва : Овощи. Картофель. Грибы (пищевые, диетические, лечебные свойства)
Вихідні дані : Житомир: Рута, 2013
Кільк.характеристики :389, [3] с.: ил., фото
Примітки : Лит.: с. 389
ISBN, Ціна 978-617-581-153-5: 50.00 грн
УДК : 641.1:613.26
ББК : 36.996 + 53.51
Предметні рубрики: Дієтотерапія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): місцеві видання--местные издания--дієтичне харчування--диетическое питание--раціональне лікувальне харчування--рациональное лечебное питание--овочі в дієтотерапії--овощи в диетотерапии--овочі та нітрати--овощи и нитраты--протирадіаційна терапія--противорадиоционная терапия--переробка овочевої продукції--переработка овощной продукции--цукровий діабет--сахарный диабет
Анотація: В книзі викладено особливості харчових, дієтичних, лікувальних властивостей овочів, картофелю, грибів. Описано косметичні властивості цих культур, їх використання для косметичних масок і лікувальних компресів. Подаються рецепти цілющих овочевих страв для хворих на діабет, новітні методи консервування.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/П 12
Автор(и) : Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитрієвич Л.Р.
Назва : Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2007
Кільк.характеристики :441 с
Примітки : Л-ра: с. 438-440
ISBN, Ціна 978-966-680-347-7: 095.30, 052.00, грн
УДК : 613.2(075.8) + 577(075.8)
ББК : 51.23я73 + 28.072я73
Предметні рубрики: Гігієна харчування-- Харчові продукти-- Безпека
Географіч. рубрики:
Анотація: Гігієна харчування людини з урахуванням вікових та фізіологічних особливостей на тлі шкідливих чинників.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВСМЛ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВСМЛ(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-35 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)