Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=диетическое питание<.>
Загальна кількість знайдених документів : 35
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-35 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 711.455(075.8)/З-13
Автор(и) : Заваріка Г. М.
Назва : Курортна справа : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2015
Кільк.характеристики :263, 1 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України
Примітки : Термін. слов.: с. 200-205. - Л-ра: с. 206-210. - Дод.: с. 211-263
ISBN, Ціна 978-617-673-358-4: 68.00 грн
УДК : 711.455(075.8)
ББК : 53.549я73
Предметні рубрики: Курортологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кліматотерапія--климатотерапия--класифікація курортів--классификация курортов--дієтичне харчування--диетическое питание--бальнеологічні курорти--бальнеологические курорты--кліматичні курорти--климатические курорты--кліматокумисолікувальні курорти--климатокумысолечебные курорты--приморські курорти--приморские курорты--курорти європи--курорты европы--курорти азії--курорты азии--курорти африки--курорты африки--курорти америки--курорты америки--курорти океанії--курорты океании--курорти україни--курорты украины--охорона курортних ресурсів--охрана курортных ресурсов
Анотація: Еволюція курортів в світі та система організації курортної справи в Україні, основні фактори розвитку курортів.
Примірники : всього : ВСМЛ(2)
Вільні : ВСМЛ(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1(075.8)/Н90
Автор(и) : Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федірівна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна
Назва : Нутриціологія : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Х.: Світ Книг, 2013
Кільк.характеристики :560 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Примітки : Бібліогр.: с. 433-559
ISBN, Ціна 978-966-2678-13-0: 160.00 грн
УДК : 641.1(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти
Нутриціологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 612.3(075.8)/Ф50
Автор(и) : Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Левітін Є. Я., Цихановська І. В.
Назва : Фізіологія харчування: практикум : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :151, [1] с.: табл.
Примітки : Дод.: с.59-149. - Л-ра: с. 150-151
ISBN, Ціна 978-966-680-550-1: 45.00 грн
УДК : 612.3(075.8)
ББК : 28.073я73 + 51.230я73
Предметні рубрики: Харчування-- Фізіологічні процеси
Географіч. рубрики:
Анотація: Практикум містить детальний опис лабораторних та лабораторно-практичних занять із складання раціонів харчування різних груп населення, розглядається будова та функції травної системи людини.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/З-91
Автор(и) : Зубар, Надія Миколаївна, Руль, Юрій Володимирович, Булгакова, Магда Костянтинівна
Назва : Фізіологія харчування: практикум : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Кільк.характеристики :207, [1] с.: табл.
Примітки : Дод.: с. 153-204. - Л-ра: с. 205-207
ISBN, Ціна 978-611-01-0423-4: 50.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.230я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): індивідуальне фактичне харчування--индивидуальное фактическое питание--основи раціонального харчування--основы рационального питания--диференційоване харчування--дифференцированное питание--лікувальне харчування--лечебное питание--диетическое питание--дієтичне харчування
Анотація: Висвітлено сучасний стан наук про харчування, принципи раціонального та адекватного харчування різних категорій населення, фізіологічні основи харчування здорових людей, осіб з групи ризику та хворих.
Примірники : всього : ВСМЛ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВСМЛ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1:613.26/П22
Автор(и) : Пашковский, Анатолий
Назва : Овощи. Картофель. Грибы (пищевые, диетические, лечебные свойства)
Вихідні дані : Житомир: Рута, 2013
Кільк.характеристики :389, [3] с.: ил., фото
Примітки : Лит.: с. 389
ISBN, Ціна 978-617-581-153-5: 50.00 грн
УДК : 641.1:613.26
ББК : 36.996 + 53.51
Предметні рубрики: Дієтотерапія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): місцеві видання--местные издания--дієтичне харчування--диетическое питание--раціональне лікувальне харчування--рациональное лечебное питание--овочі в дієтотерапії--овощи в диетотерапии--овочі та нітрати--овощи и нитраты--протирадіаційна терапія--противорадиоционная терапия--переробка овочевої продукції--переработка овощной продукции--цукровий діабет--сахарный диабет
Анотація: В книзі викладено особливості харчових, дієтичних, лікувальних властивостей овочів, картофелю, грибів. Описано косметичні властивості цих культур, їх використання для косметичних масок і лікувальних компресів. Подаються рецепти цілющих овочевих страв для хворих на діабет, новітні методи консервування.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/М84
Автор(и) : Мостова Л. М., Новікова О. В.
Назва : Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид.
Вихідні дані : К.: Ліра, 2012
Кільк.характеристики :386, [2] с.: іл.
Примітки : Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386
ISBN, Ціна 978-966-2609-12-7: 65.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 39.99я73
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація обслуговувння в закладах ресторанного господарства різних типів, вимоги до виробничих та торгових приміщень.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/О75
Автор(и) : Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федорівна, Артеменко, Віктор Станіславович, Головко, Микола Павлович, Коваленко, Валентина Олексіївна, Євлаш, Вікторія Владленівна, Горбань, Віктор Григорович
Назва : Основи фізіології та гігієни харчування : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2009
Кільк.характеристики :558 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 223-554. - Л-ра: с. 555-557
ISBN, Ціна 978-966-680-427-6: 75.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.230я73
Предметні рубрики: Охорона здоров'я
Географіч. рубрики:
Анотація: Наведено будову та функції системи травлення, показано роль основних харчових речовин у забезпеченні процесів життєдіяльності. Розглянуто нові норми споживання, надана характеристика особливостей харчування різних вікових груп (дітей іпідлітків, людей похилого віку).
Примірники : всього : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.67(075.8)/М 59
Автор(и) : Малигіна В.Д., Ракша-Слюсарева О.А., Ракова В.П., Оконєчнікова Л.І., Багуліна Т.Р.
Назва : Мікробіологія та фізіологія харчування : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2009
Кільк.характеристики :242 с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с.226. - Дод.: с. 227-241
ISBN, Ціна 978-966-351-265-5: 39.00, 54.00, 52.00, 43.00, грн
УДК : 579.67(075.8)
ББК : 28.473я73
Предметні рубрики: Мікробіологія
Харчування-- Фізіологія
Анотація: Наведено морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування; визначено основні принципи фізіології харчування.
Примірники : всього : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Вільні : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 616-053.2/К75
Автор(и) : Коцур, Надія Іванівна
Назва : Основи педіатрії і дитячої гігієни : навч. посібник
Вихідні дані : Переяслав-Хмельницький; Чернівці: Книги-ХХI, 2008
Кільк.характеристики :632 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 627 -629. - Дод.: с. 520-568. - Слов. мед. термінол.: с. 623-626
ISBN, Ціна 966-8653-01-7: 070.00, 78.00, 078.00, 75.00, грн
УДК : 616-053.2 + 613.95
ББК : 57.3 + 51.28
Предметні рубрики: Педіатрія
Гігієна
Географіч. рубрики:
Анотація: Охорона материнства й дитинства в Україні, проблеми здоров'я, фізичного та нервово-психічного розвитку дітей раннього та дошкільного віку, гігіієна окремих органів і систем, профілактика захворювань і перша допомога при нещасних випадках, особливості виховання і навчання дітей в дошкільних закладах.
Примірники : всього : ВСМЛ(3), ФОНД(2)
Вільні : ВСМЛ(3), ФОНД(2)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 616.379-008.64/М64
Автор(и) : Мірошниченко, Світлана Анатоліївна
Назва : Цукровий діабет. Правильне харчування перемагає хворобу
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2008
Кільк.характеристики :240 с.: іл.
Примітки : Авт. зазн. на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-338-811-3: 16.40 грн
УДК : 616.379-008.64
ББК : 54.151.602.3
Предметні рубрики: Цукровий діабет
Географіч. рубрики:
Анотація: Сучасні рекомендації з харчування хворих на цукровий діабет, а також унікальні кулінарні рецепти.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-35 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)