Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=диетическое питание<.>
Загальна кількість знайдених документів : 35
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-35 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 616-053.2/К75
Автор(и) : Коцур, Надія Іванівна
Назва : Основи педіатрії і дитячої гігієни : навч. посібник
Вихідні дані : Переяслав-Хмельницький; Чернівці: Книги-ХХI, 2008
Кільк.характеристики :632 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 627 -629. - Дод.: с. 520-568. - Слов. мед. термінол.: с. 623-626
ISBN, Ціна 966-8653-01-7: 070.00, 78.00, 078.00, 75.00, грн
УДК : 616-053.2 + 613.95
ББК : 57.3 + 51.28
Предметні рубрики: Педіатрія
Гігієна
Географіч. рубрики:
Анотація: Охорона материнства й дитинства в Україні, проблеми здоров'я, фізичного та нервово-психічного розвитку дітей раннього та дошкільного віку, гігіієна окремих органів і систем, профілактика захворювань і перша допомога при нещасних випадках, особливості виховання і навчання дітей в дошкільних закладах.
Примірники : всього : ВСМЛ(3), ФОНД(2)
Вільні : ВСМЛ(3), ФОНД(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/П 12
Автор(и) : Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитрієвич Л.Р.
Назва : Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2007
Кільк.характеристики :441 с
Примітки : Л-ра: с. 438-440
ISBN, Ціна 978-966-680-347-7: 095.30, 052.00, грн
УДК : 613.2(075.8) + 577(075.8)
ББК : 51.23я73 + 28.072я73
Предметні рубрики: Гігієна харчування-- Харчові продукти-- Безпека
Географіч. рубрики:
Анотація: Гігієна харчування людини з урахуванням вікових та фізіологічних особливостей на тлі шкідливих чинників.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВСМЛ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВСМЛ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.67(075.8)/М 59
Автор(и) : Малигіна В.Д., Ракша-Слюсарева О.А., Ракова В.П., Оконєчнікова Л.І., Багуліна Т.Р.
Назва : Мікробіологія та фізіологія харчування : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2009
Кільк.характеристики :242 с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с.226. - Дод.: с. 227-241
ISBN, Ціна 978-966-351-265-5: 39.00, 54.00, 52.00, 43.00, грн
УДК : 579.67(075.8)
ББК : 28.473я73
Предметні рубрики: Мікробіологія
Харчування-- Фізіологія
Анотація: Наведено морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування; визначено основні принципи фізіології харчування.
Примірники : всього : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Вільні : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/О75
Автор(и) : Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федорівна, Артеменко, Віктор Станіславович, Головко, Микола Павлович, Коваленко, Валентина Олексіївна, Євлаш, Вікторія Владленівна, Горбань, Віктор Григорович
Назва : Основи фізіології та гігієни харчування : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2009
Кільк.характеристики :558 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 223-554. - Л-ра: с. 555-557
ISBN, Ціна 978-966-680-427-6: 75.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.230я73
Предметні рубрики: Охорона здоров'я
Географіч. рубрики:
Анотація: Наведено будову та функції системи травлення, показано роль основних харчових речовин у забезпеченні процесів життєдіяльності. Розглянуто нові норми споживання, надана характеристика особливостей харчування різних вікових груп (дітей іпідлітків, людей похилого віку).
Примірники : всього : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВСМЛ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 616.379-008.64/М64
Автор(и) : Мірошниченко, Світлана Анатоліївна
Назва : Цукровий діабет. Правильне харчування перемагає хворобу
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2008
Кільк.характеристики :240 с.: іл.
Примітки : Авт. зазн. на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-338-811-3: 16.40 грн
УДК : 616.379-008.64
ББК : 54.151.602.3
Предметні рубрики: Цукровий діабет
Географіч. рубрики:
Анотація: Сучасні рекомендації з харчування хворих на цукровий діабет, а також унікальні кулінарні рецепти.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/М84
Автор(и) : Мостова Л. М., Новікова О. В.
Назва : Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид.
Вихідні дані : К.: Ліра, 2012
Кільк.характеристики :386, [2] с.: іл.
Примітки : Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386
ISBN, Ціна 978-966-2609-12-7: 65.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 39.99я73
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація обслуговувння в закладах ресторанного господарства різних типів, вимоги до виробничих та торгових приміщень.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття зі збірника (том многотомника)
Шифр видання : 63/В53
Автор(и) : Котелевич В. А., Федотов В. С.
Назва : Щодо корисності кролятини для населення у змінених екологічних умовах Поліського регіону
Колективи : Державний вищий навчальний заклад "Державний агроекологічний університет"
Місце публікування : Вісник ДАУ: науково-теоретичний збірник/ ДВНЗ "Держ. агроекол. ун-т"; голов. ред. А. С. Малиновський ; наук. ред.: П. П. Надточій, І. М. Євтушок ; ред. англомов. текстів: Е. Ф. Маліновський, І. М. Гадзевич, О. Д. Кабаченко. - Житомир: ДАУ, 2007. - Вип. № 2 (19), т. 1. - С. 30-33 (Шифр 63/В 11-766201)
Примітки : Л-ра в кінці ст.
УДК : 63 + 378(477.42)
ББК : 4 + 74.58(4УКР-4ЖИТ)
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Кролі --Житомирська область
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Харчові продукти-- Кролі
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): наслідки чорнобильської катастрофи--последствия чернобыльской катастрофы--дієтичне харчування--диетическое питание
Анотація: Біологічна цінність кролятини та її роль у дієтичному харчуванні населення Житомирщини постраждалого від наслідків Чорнобильської катастрофи. Дослідження проведено на базі приватного господарства в с. Глибочиця Житомирського району з метою порівняльного аналізу якості м'яса кролів різних порід, різних вікових груп, обгрунтування доцільності вирощування відповідної породи.
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 612.3(075)/П12
Автор(и) : Павлоцкая, Лариса Федоровна, Дуденко, Нина Васильевна, Эйдельман, Мальвина Михайловна
Назва : Физиология питания : учебник
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1989
Кільк.характеристики :368 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 364
ISBN, Ціна 5-06-000087-7: 1.00 р.
УДК : 612.3(075)
ББК : 28.073.1я73
Предметні рубрики: Фізіологічні процеси-- Харчування
Анотація: Роль различных органов и систем организма в физиологии питания и значение пищевых факторов для нормального его функционирования.
Примірники : всього : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ЧЗ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 53.51я2/Г 93
Автор(и) : Губергриц, Александр Яковлевич, Линевский Ю. В.
Назва : Лечебное питание : [справ. пособие] . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Киев: Выща шк., 1989
Кільк.характеристики :398 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 386-387. - Предм. указ.: с. 388-395
ISBN, Ціна 5-11-00-1443-4: 1.60 р.
ББК : 53.51я2
Предметні рубрики: Дієтотерапія-- Дієтична кулінарія
Анотація: Освещены вопросы диетотерапии при различных заболеваниях внутренних органов. Даны характеристики основных диет и рекомендации по их применению в сочетании с медикаментозной терапией.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 612.3(075.8)/Ф50
Автор(и) : Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Левітін Є. Я., Цихановська І. В.
Назва : Фізіологія харчування: практикум : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :151, [1] с.: табл.
Примітки : Дод.: с.59-149. - Л-ра: с. 150-151
ISBN, Ціна 978-966-680-550-1: 45.00 грн
УДК : 612.3(075.8)
ББК : 28.073я73 + 51.230я73
Предметні рубрики: Харчування-- Фізіологічні процеси
Географіч. рубрики:
Анотація: Практикум містить детальний опис лабораторних та лабораторно-практичних занять із складання раціонів харчування різних груп населення, розглядається будова та функції травної системи людини.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-35 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)