Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=диетическое питание<.>
Загальна кількість знайдених документів : 35
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-35 
1.
51.230
В84


   
    Все о раздельном питании [] / сост. А. В. Казакевич. - Донецк : БАО, 2001. - 192 с. : табл. - ISBN 966-548-295-5 : 7.50 грн
ББК 51.230
Рубрики: Роздільне харчування--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
система роздільного харчування -- система раздельного питания -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- раціональне харчування -- рациональное питание -- вегетаріанство -- вегетарианство -- сироїдіння -- сыроедение -- кулинарні рецепти -- кулинарные рецепты -- лечебное голодание
Анотація: О системе раздельного питания.


Дод.точки доступу:
Казакевич, Алла Викторовна \сост.\
Примірників всього: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Знайти схожі

2.
613.24
В75


    Воронцова, Галина.
    Диета по-кремлевски. Лучший способ сбросить вес! [] / Г. И. Воронцова. - СПб. : Невский проспект, 2005. - 123, [5] с. : табл. - (Диета красоты и здоровья). - ISBN 5-94371-877-Х : 8.00 грн
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Дієтотерапія--Дієтична кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
диетическое питание -- дієтичне харчування -- диетотерапия -- дієтотерапія -- продукты питания -- продукти харчування -- лишний вес -- зайва вага -- похудение -- схуднення -- правильное питание -- правильне харчування -- низкокалорийные рецепты -- низькокалорійні рецепти -- углеводы -- вуглеводи -- низкокалорийные меню -- низькокалорійні меню
Анотація: Самая популярная в этом году диета - по-кремлевски. Потому что она действительно работает. Потому что она проста, не требует больших затрат, легка в осуществлении и практически не ограничивает никаких продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
51.230
Д83


    Дунаевский, Генрих Аврамович.
    Диетические продукты [] / Г. А. Дунаевский, Я. Б. Эйдинов. - Киев : Здоровья, 1988. - 160 с. : табл. - (Библиотека практического врача. Лечебное питание). - Лит.: с. 152-159. - ISBN 5-311-00057-0 :
ББК 51.230
Рубрики: Дієти--Харчові продукти--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
дієтичні продукти -- диетические продукты -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- лечебное питание -- лікувальне харчування -- дієтотерапія -- диетотерапия
Анотація: В пособии представлены классификация диетических продуктов по химическому составу и механизму их лечебного действия.


Дод.точки доступу:
Эйдинов, Яков Борисович
Свободных экз. нет
Знайти схожі

4.
54.151.602.3
Д66


   
    Домашнее лечение сахарного диабета [] / сост. Л. Г. Полозун. - Киев : А.С.К., 2002. - 112 с. : табл. - (Азбука здоровья). - ISBN 966-539-368-5 : 1.60 р.
ББК 54.151.602.3
Рубрики: Цукровий діабет--Лікування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
цукровий діабет -- сахарный диабет -- диабет первого типа -- діабет першого типу -- диабет второго типа -- діабет другого типу -- диета при диабете -- дієта при діабеті -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- лечебная физкультура при диабете -- лікувальна фізкультура при діабеті -- самомассаж при диабете -- самомасаж при діабеті -- лікування діабета -- лечение диабета -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- фітотерапія при діабеті -- фитотерапия при диабете
Анотація: Рассмотрены основные методы лечения сахарного диабета в домашних условиях. Даны практические советы, представлены справочные материалы. Особое внимание уделено организации сбалансированного и разнообразного питания, а также фитотерапии и гимнастике.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полозун, Леонид Григорьевич \сост.\
Примірників всього: 3
АБ (1), ФОНД (2)
Свободны: АБ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

5.
641.5
И86


   
    Искусная хозяйка. 365 меню на каждый день [] / авт. сост. Л. Трофиненко . - 3-е изд., доп. - Москва : Махаон, 2005. - 784 с. : фот. цв. - Алф.-предм. указ.: с. 770-784. - ISBN 5-18-000601-5 : 50.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
диетическое питание -- дієтичне харчування -- завтраки -- сніданки -- обеды -- обіди -- ужины -- вечері -- фрукты -- фрукти -- овощные блюда -- овочеві блюда -- мясні страви -- мясные блюда -- рыбные блюда -- рибні страви -- страви з яєць -- блюда из яиц -- сезонные продукты -- сезонні продукти -- кулинарное мастерство
Анотація: Ежедневные завтраки, обеды, ужины: рецепты вкусных блюд на каждый день года с учетом времени года, праздничных и выходных дней.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Трофиненко , Л. \авт. сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
51.230
Г95


    Гурвич, М. М.
    Как быть здоровым, или семь правил домашней диеты [] / М. М. Гурвич. - М. : Панорама, 1991. - 64 с. : табл. - (Для дома, для семьи). - ISBN 5-85220-151-0 : 1.10 р.
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание -- раціональне харчування -- лечебное питание -- лікувальне харчування -- вегетарианство -- вегетаріанство -- лечебное голодание -- лікувальне голодування -- диетическое питание -- дієтичне харчування
Анотація: Рассказывается об основных правилах рационального и лечебного питания, излагаются современные взгляды на вегетарианство.

Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
711.455(075.8)
З-13


    Заваріка, Г. М.
    Курортна справа [] : навч. посібник / Г. М. Заваріка ; М-во освіти і науки України. - К. : Центр учбов. л-ри, 2015. - 263, 1 с. : рис., табл. - Термін. слов.: с. 200-205. - Л-ра: с. 206-210. - Дод.: с. 211-263. - ISBN 978-617-673-358-4 : 68.00 грн
УДК
ББК 53.549я73
Рубрики: Курортологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
кліматотерапія -- климатотерапия -- класифікація курортів -- классификация курортов -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- бальнеологічні курорти -- бальнеологические курорты -- кліматичні курорти -- климатические курорты -- кліматокумисолікувальні курорти -- климатокумысолечебные курорты -- приморські курорти -- приморские курорты -- курорти Європи -- курорты Европы -- курорти Азії -- курорты Азии -- курорти Африки -- курорты Африки -- курорти Америки -- курорты Америки -- курорти Океанії -- курорты Океании -- курорти України -- курорты Украины -- охорона курортних ресурсів -- охрана курортных ресурсов
Анотація: Еволюція курортів в світі та система організації курортної справи в Україні, основні фактори розвитку курортів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки України
Примірників всього: 2
ВСМЛ (2)
Свободны: ВСМЛ (2)
Знайти схожі

8.
53.51я2
Г 93


    Губергриц, Александр Яковлевич.
    Лечебное питание [] : [справ. пособие] / А. Я. Губергриц, Ю. В. Линевский. - 3-е изд., перераб. и доп. - Киев : Выща шк., 1989. - 398 с. : рис., табл. - Лит.: с. 386-387. - Предм. указ.: с. 388-395. - ISBN 5-11-00-1443-4 : 1.60 р.
ББК 53.51я2
Рубрики: Дієтотерапія--Дієтична кулінарія--Довідкові видання
Кл.слова (ненормовані):
лечебное питание -- лікувальне харчування -- рациональное питание -- раціональне харчування -- лечебное голодание -- лікувальне голодування -- пищевые рационы -- харчові раціони -- лечебные диеты -- лікувальні дієти -- диетическое питание -- дієтичне харчування
Анотація: Освещены вопросы диетотерапии при различных заболеваниях внутренних органов. Даны характеристики основных диет и рекомендации по их применению в сочетании с медикаментозной терапией.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Линевский, Ю. В.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
53.51
Г93


    Губергриц, Александр Яковлевич.
    Лечебное питание [] : учеб. пособие для студентов мед. ин-тов / А. Я. Губергриц, Ю. В. Линевский. - Киев : Вища шк., 1977. - 238 с. : табл. - Лит.: с. 235. -
ББК 53.51
Рубрики: Лікувальне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание -- раціональне харчування -- продукты питания -- харчові продукти -- режим харчування хворих -- режим питания больных -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- дієтотерапія -- диетотерапия -- контрастні дієти -- контрастные диеты
Анотація: Рассмотрены вопросы диетотерапии при различных заболеваниях внутренних органов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Линевский, Юрий Владимирович
Свободных экз. нет
Знайти схожі

10.
616.3-085.874
С34


    Сивохина, Инна Карповна.
    Лечебное питание при заболеваниях органов пищеварения [] / И. К. Сивохина, А. Ф. Василаки. - Москва : Медицина, 1985. - 112 с. : ил. - (Научно-популярная медицинская литература. Рациональное и лечебное питание). - Прил.: с. 96-105. - 10.00 грн р.
УДК
ББК 54.131 + 53.51
Рубрики: Хвороби органів травлення--Дієти--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
лікувальне харчування -- лечебное питание -- гастрит -- захворювання кишківника -- заболевания кишечника -- захворювання жовчного міхура -- заболевание желчного пузыря -- захворювання підшлункової залози -- заболевание поджелудочной железы -- виразка шлунку -- язва желудка -- органи травлення -- органы пищеварения -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- раціональне харчування -- рациональное питание
Анотація: Рассмотрены этиология и патогенез заболеваний желудочно-кишечного тракта и предложены варианты диетического питания при заболеваниях органов пищеварения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Василаки, Анна Федоровна
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

11.
579.67(075.8)
М 59


   
    Мікробіологія та фізіологія харчування [] : навч. посібник / В. Д. Малигіна [та ін.]. - К. : Кондор, 2009. - 242 с. : табл., рис. - Л-ра: с.226. - Дод.: с. 227-241. - ISBN 978-966-351-265-5 : 39.00 грн, 54.00 грн, 52.00 грн, 43.00 грн
УДК
ББК 28.473я73
Рубрики: Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи
   Харчування--Фізіологія--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
фізіологія мікроорганізмів -- физиология микроорганизмов -- мікроорганізми -- микроорганизмы -- бактерії -- бактерии -- плісняві гриби -- плесневые грибы -- дріжджі -- дрожжи -- ультрамікроби -- ультрамикробы -- мікрофлора грунту -- микрофлора почвы -- мікрофлора води -- мыкрофлора воды -- мікрофлора повітря -- микрофлора воздуха -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- харчові інфекції -- пищевые инфекции -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- хвороби тварин -- болезни животных -- харчові продукти -- пищевые продукты -- поживні речовини -- питательные вещества -- діетичне харчування -- диетическое питание
Анотація: Наведено морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування; визначено основні принципи фізіології харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Малигіна, В.Д.; Ракша-Слюсарева, О.А.; Ракова, В.П.; Оконєчнікова, Л.І.; Багуліна, Т.Р.
Примірників всього: 6
ФОНД (2), ЧЗ (2), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (2), ЧЗ (2), ВВ (2)
Знайти схожі

12.
641.55(083.12)
Н 12


   
    На все вкусы [] / сост. М. М. Калакура. - Киев : Реклама, 1988. - 248 с. : рис. - ISBN 5-88520-002-5 : 2.90 р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Раціональне харчування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рациональное питание -- холодные закуски -- холодні закуски -- горячие закуски -- гарячі закуски -- бутерброды -- бутерброди -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- соусы -- соуси -- блюда из черствого хлеба -- страви з черствого хліба -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- изделия из теста -- вироби з тіста -- блюда национальных кухонь -- страви національних кухонь -- питание детей -- харчування дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- диетическое питание -- дієтичне харчування -- домашние заготовки -- домашні заготовки
Анотація: Излагаются основы рационального питания, организованного с учетом физиологических потребностей человека, пищевой ценности продуктов, качества и количества пищи.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Калакура, Мария Михайловна \сост.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

13.
641.1(075.8)
Н90


   
    Нутриціологія [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. - Х. : Світ Книг, 2013. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 433-559. - ISBN 978-966-2678-13-0 : 160.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи
   Нутриціологія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія -- общая нутрициологии -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Анотація: Викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федірівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна; Дуденко, Н. В. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

14.
51.230я2
Д83


    Дунаевский, Генрих Аврамович.
    Овощи и фрукты в питании здорового и больного человека [] / Г. А. Дунаевский, С. Я. Попик ; [ред. С. А. Гатненко]. - Киев : Здоровья, 1990. - 160 с. : табл. - Прил.: 126-151. - Лит.: с. 152-157. - ISBN 5-311-00422-3 : 0.60 р.
ББК 51.230я2
Рубрики: Раціональне харчування--Довідкові видання
Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание -- харчові продукти -- овочі -- овощи -- фрукти -- фрукты -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- лечебно-профилактическое питание -- лікувально-профілактичне харчування -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- лікування соками -- лечение соками -- сироїдіння -- сыроедение
Анотація: Справочное пособие раскрывает значение овощей и фруктов в рациональном питании здорового и больного человека. Приведены сведения о химическом составе и энергетической ценности овощей и фруктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Попик, Светлана Яковлевна; Гатненко, С. А. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
641.1:613.26
П22


    Пашковский, Анатолий.
    Овощи. Картофель. Грибы (пищевые, диетические, лечебные свойства) [] / Анатолий Пашковский. - Житомир : Рута, 2013. - 389, [3] с. : ил., фото. - Лит.: с. 389. - ISBN 978-617-581-153-5 : 50.00 грн
УДК
ББК 36.996 + 53.51
Рубрики: Дієтотерапія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- раціональне лікувальне харчування -- рациональное лечебное питание -- овочі в дієтотерапії -- овощи в диетотерапии -- овочі та нітрати -- овощи и нитраты -- протирадіаційна терапія -- противорадиоционная терапия -- переробка овочевої продукції -- переработка овощной продукции -- цукровий діабет -- сахарный диабет
Анотація: В книзі викладено особливості харчових, дієтичних, лікувальних властивостей овочів, картофелю, грибів. Описано косметичні властивості цих культур, їх використання для косметичних масок і лікувальних компресів. Подаються рецепти цілющих овочевих страв для хворих на діабет, новітні методи консервування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

16.
51.230
С51


    Смоляр, Владимир Иванович.
    Оздоровительное питание (с рецептами натуропатической кухни) [] / В. И. Смоляр. - Киев : Здоров’я, 1999. - 183 с. : рис., табл. - ISBN 5-341-02739-8 : 2.00 грн
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Науково-популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание -- сбалансированное питание -- збалансоване харчування -- целебные плоды -- цілющі плоди -- витамины весной -- вітаміни весною -- природное питание -- природне харчування -- диетическое питание -- дієтичне харчування -- натуропатическая кухня -- натуропатична кухня -- здоровое питание -- здорове харчування -- методы очищения организма -- методи очищення організму -- страви багаті водою -- пища багатая водой -- меню українців -- меню украинцев
Анотація: Рассказывается о правильном питании с учетом народных традиций, приведена его новая концепция.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 6
ВВ (4), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (4), ФОНД (2)
Знайти схожі

17.
640.43(075.8)
М84


    Мостова, Л. М.
    Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2-ге вид. - К. : Ліра, 2012. - 386, [2] с. : іл. - Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386. - ISBN 978-966-2609-12-7 : 65.00 грн
УДК
ББК 39.99я73
Рубрики: Ресторанна справа--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
підприємства ресторанного господарства -- предприятия ресторанного хозяйства -- обслуговування споживачів -- обслуживание потребителей -- столовий посуд -- столовая посуда -- процес обслуговування -- процесс обслуживания -- якість обслуговування споживачів -- качество обслуживания потребителей -- технологія обслуговування споживачів -- технология обслуживаничя потребителей -- обслуговування банкетів -- обслуживание банкетов -- спеціальні форми обслуговування -- специальные формы обслуживания -- готельно-туристичні комплекси -- гостинично-туристические комплексиы -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- обслуговування студентів -- обслуживание студентов
Анотація: Організація обслуговувння в закладах ресторанного господарства різних типів, вимоги до виробничих та торгових приміщень.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Новікова, О. В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.
616-053.2
К75


    Коцур, Надія Іванівна.
    Основи педіатрії і дитячої гігієни [] : навч. посібник / Н. І. Коцур. - Переяслав-Хмельницький ; Чернівці : Книги-ХХI, 2008. - 632 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 627 -629. - Дод.: с. 520-568. - Слов. мед. термінол.: с. 623-626. - ISBN 966-8653-01-7 : 070.00 грн, 78.00 грн, 078.00 грн, 75.00 грн
УДК
ББК 57.3 + 51.28
Рубрики: Педіатрія--Навчальні видання
   Гігієна--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
історія педіатрії -- история педиатрии -- дитяча гігієна -- детская гигиена -- дошкільні заклади -- дошкольные учреждения -- охорона материнства -- охрана материнсва -- охорона дитинства -- охрана детства -- вікова періодизація -- возрастная периодизация -- зміцнення здоров'я -- укрепление здоровья -- адаптація -- адаптация -- контроль здоров'я -- контроль здоровья -- фізичний розвиток -- физическое развитие -- нервово-психічний розвиток -- нервно-психическое развитие -- харчування дітей -- питание детей -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- санітарно-гігієнічні вимоги -- санитарно-гигиенические требования -- оздоровчий режим -- оздоровительный режим -- фізичне виховання -- физическое воспитание -- загартовування -- закаливание -- нервова система -- нервная система -- органи зору та слуху -- органы зрения и слуха -- опорно-руховий апарат -- опорно-двигательный аппарат -- порушення постави -- нарушения осанки -- плоскостопість -- плоскостопие -- рахіт -- рахит -- органи дихання -- органы дыхания -- алергічні захворювання -- аллергические заболевания -- органи травлення -- органы пищеварения -- ротова порожнина -- ротовая полость -- розлади травлення -- расстройства пищеварения -- кишкові інфекції -- кишечные инфекциии -- гельмінтози -- гельминтозы -- сечостатева система -- мочеполовая система -- серцево-судинна система -- сердечно-сосудистая система -- захворювання шкіри -- заболевания кожи -- інфекційні захворювання -- инфекционные заболевания -- вірусні інфекції -- вирусные инфекции -- респіраторні інфекції -- респираторные инфекции -- туберкульоз -- туберкулез -- дитячий травматизм -- детский травматизм -- перша допомога -- первая помощь -- токсикоінфекції -- токсикоинфекции -- небактеріальне отруєння -- небактериальное отравление -- гігієна обладнання -- гигиена оборудования -- гігієна іграшок -- гигиена игрушек -- гігієна мікроклімату -- гигиена микроклимата -- санітарний режим -- санитарный режим -- медичне обслуговування -- медицинское обслуживание -- санітарно-освітня робота -- санитарно-просветительская работа -- санітарно-гігієнічні вимоги -- санитарно-гигиенические требования
Анотація: Охорона материнства й дитинства в Україні, проблеми здоров'я, фізичного та нервово-психічного розвитку дітей раннього та дошкільного віку, гігіієна окремих органів і систем, профілактика захворювань і перша допомога при нещасних випадках, особливості виховання і навчання дітей в дошкільних закладах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Примірників всього: 5
ВСМЛ (3), ФОНД (2)
Свободны: ВСМЛ (3), ФОНД (2)
Знайти схожі

19.
613.2(075.8)
О75


   
    Основи фізіології та гігієни харчування [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.]. - Суми : Унів. кн., 2009. - 558 с. : рис., табл. - Дод.: с. 223-554. - Л-ра: с. 555-557. - ISBN 978-966-680-427-6 : 75.00 грн
УДК
ББК 51.230я73
Рубрики: Охорона здоров'я--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
основи фізіології -- основы физиологии -- гігієна харчування -- гигиена питания -- система травлення -- система пищеварения -- особливості харчування за віком -- особенности питания по возрасту -- харчування різних професійних груп населення -- питание разных профессиональных групп населения -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- безпека харчування -- безопасность питания -- основні групи харчових продуктів -- основные группы пищевых продуктов -- санітарно-протиепідеміологічні правила -- санитарно-противоэпидемиологические правила -- норми інормативи в галузі харчування -- нормы и нормативы в области питания
Анотація: Наведено будову та функції системи травлення, показано роль основних харчових речовин у забезпеченні процесів життєдіяльності. Розглянуто нові норми споживання, надана характеристика особливостей харчування різних вікових груп (дітей іпідлітків, людей похилого віку).

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Артеменко, Віктор Станіславович; Головко, Микола Павлович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Горбань, Віктор Григорович
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВСМЛ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (1)
Знайти схожі

20.
613.2(075.8)
П 12


    Павлоцька, Л. Ф.
    Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [] : навч. посібник / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. - Суми : Унів. кн., 2007. - 441 с. - Л-ра: с. 438-440. - ISBN 978-966-680-347-7 : 095.30 грн, 052.00 грн
УДК
ББК 51.23я73 + 28.072я73
Рубрики: Гігієна харчування--Навчальні видання для вищої школи--Харчові продукти--Безпека--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
гигиена питания -- білки -- белки -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- вегетаріанське харчування -- вегетарианское питание -- роздільне харчування -- раздельное питание -- сироїдіння -- сироедение -- харчові отруєння -- пищевые отравления
Анотація: Гігієна харчування людини з урахуванням вікових та фізіологічних особливостей на тлі шкідливих чинників.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Дуденко, Н.В.; Димитрієвич, Л.Р.
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВСМЛ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВСМЛ (1)
Знайти схожі

 1-20    21-35 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)