Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=диффузионный сок<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1.03/Т 38
Автор(и) : Коваржик, Антонин, Бём, Отомар, Буреш, Йозеф, Фримл, Мирослав
Назва : Технологические отклонения в сахарном производстве (причины, предупреждение, устранение)
Паралельн. назви :Zavady v cukrovarnicke vyrobe
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :262 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.60 р.
УДК : 664.1.03
ББК : 36.84
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Технологічні процеси-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сахарное производство--сахарная свекла--цукрові буряки--диффузионный сок--дифузійник сок--очистка сока--очищення соку--известковое молоко--вапняне молоко--утфели--утфелі--рафинирование сахара--рафінування цукру--прессованый сахар--пресування цукру--сахарная пудра--цукрова пудра--оборудование сахарных заводов--обладнання цукрових заводів--сточные воды сахарных заводов--стічні води цукрових заводів
Анотація: Изложены нарушения, возникающие в ходе технологического процесса и работы оборудования на всех стадиях сахарного производства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.7(075)/З-41
Автор(и) : Лесик, Борис Васильович, Трисвятський Лев Олексійович, Снежко, Володимир Лаврентійович, Сабуров, Микола Володимирович
Назва : Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів : навч. посібник для студ. вищ. с.-г. навч. закладів . -2-ге вид., перероб. й допов.
Вихідні дані : К.: Вища школа, 1980
Кільк.характеристики :415 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 406-410.
Ціна : 0.90 руб.
УДК : 664.7(075)
ББК : 36.91я73
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Зберігання
Сільськогосподарська продукція-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Принципи стандартизації якості сільськогосподарської продукції, теорія та практика її зберігання та переробки.
Примірники : всього : ВВ(2), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(2), ЧЗ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)