Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=домашні заготовки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Б71
Назва : Блюда быстрого приготовления
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Кулинарная коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3251-3: 9.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашние заготовки--домашні заготовки--первые блюда--перші страви--молочные блюда--молочні страви--мясные блюда--м'ясні страви--соусы--соуси--овощные блюда--овочеві страви--блюда из крупы--страви з крупи--мучные блюда--борошняні страви--десерты--десерти--блюда для микроволновой печи--страви для мікрохвильової печі--бутерброди--бутерброды--рибні страви--рыбные блюда--грибні страви--грибные блюда--блюда із морскьких продуктів--блюда из морских продуктов
Анотація: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Н 12
Назва : На все вкусы
Вихідні дані : Киев: Реклама, 1988
Кільк.характеристики :248 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-88520-002-5: 2.90 р.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рациональное питание--холодные закуски--холодні закуски--горячие закуски--гарячі закуски--бутерброды--бутерброди--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--соусы--соуси--блюда из черствого хлеба--страви з черствого хліба--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--изделия из теста--вироби з тіста--блюда национальных кухонь--страви національних кухонь--питание детей--харчування дітей--питание подростков--харчування підлітків--диетическое питание--дієтичне харчування--домашние заготовки--домашні заготовки
Анотація: Излагаются основы рационального питания, организованного с учетом физиологических потребностей человека, пищевой ценности продуктов, качества и количества пищи.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642/Б83
Автор(и) : Боровская, Элга
Назва : Как накормить семью сытно и дешево : антикризисная кулинария
Вихідні дані : Москва: Эксмо, 2009
Кільк.характеристики :511, [1] с.: рис., табл.
Серія: Кулинарное искусство
ISBN, Ціна 978-5-699-34596-0: 60.00 грн
УДК : 641/642
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашние обеды--домашні обіди--овощное меню--овочеві блюда--рыбная кулинария--рибна кулінарія--макаронные изделия--макаронні вироби--мучные блюда--борошняні блюда--домашние заготовки--домашні заготовки--консервирование--консервування--бутерброды--бутерброди
Анотація: Антикризисная кулинарная программа, включающая разнообразные рецепты блюд из продуктов, которые можно купить по доступным ценам.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К30
Назва : Кулинарная книга для молодых хозяек
Вихідні дані : Донецк: Донеччина, 1992
Кільк.характеристики :399 с.: фот. цв.
Примітки : Лит.: с. 396
ISBN, Ціна 5-86938-002-2: 58.00 крб
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--холодные закуски--холодні закуски--овощная кулинария--овочева кулінарія--крупяные изделия--круп'яні вироби--мучные блюда--борошняні страви--первые блюда--перші страви--мясные блюда--м'ясні страви--рыбные блюда--рибні страви--молочные блюда--молочні страви--праздничные блюда--святкові страви--старинные рецепты--старовинні рецепти--домашние заготовки--домашні заготовки
Анотація: Основы кулинарного искусства: правила обработки продуктов, технология приготовления повседневных и праздничных блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)