Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=дрожжи<.>
Загальна кількість знайдених документів : 14
Показані документи с 1 за 14
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.67(075.8)/М 59
Автор(и) : Малигіна В.Д., Ракша-Слюсарева О.А., Ракова В.П., Оконєчнікова Л.І., Багуліна Т.Р.
Назва : Мікробіологія та фізіологія харчування : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2009
Кільк.характеристики :242 с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с.226. - Дод.: с. 227-241
ISBN, Ціна 978-966-351-265-5: 39.00, 54.00, 52.00, 43.00, грн
УДК : 579.67(075.8)
ББК : 28.473я73
Предметні рубрики: Мікробіологія
Харчування-- Фізіологія
Анотація: Наведено морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування; визначено основні принципи фізіології харчування.
Примірники : всього : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Вільні : ФОНД(2), ЧЗ(2), ВВ(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/.3(075.8)/М 11
Автор(и) : Бергілевич О. М., Семанюк В. І., Косянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Назва : Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2010
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с.301-319
ISBN, Ціна 978-966-680-511-2: 78.40, 78.00, грн
УДК : 637.1/.3(075.8)
ББК : 36.950я73
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Мікробіологія
Ветеринарна санітарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Систематика, морфологія та біологічні властивості мікроорганізмів молока й молочних продуктів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 577.21/Г 34
Назва : Генетика промышленных микроорганизмов и биотехнология : [сборник]
Вихідні дані : М.: Наука, 1990
Кільк.характеристики :275 с.: ил.
Колективи : Академия наук CССР, Институт молекулярной генетики
Примітки : Библиогр. в конце ст.
ISBN, Ціна 5-02-003986-1: 4.50 р.
УДК : 577.21
ББК : 28.04
Предметні рубрики: Генетика-- Мікроорганізми
Біотехнологія
Анотація: Представлено современное состояние исследований по проблемам генетики и селекции промышленных микроорганизмов, имеющих отношение к биотехнологии, - бактерий, актиномицетов, бацилл, грибов, дрожжей.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68:664.6(075./Т38-541855
Автор(и) : Лисюк Г. М., Самохвалова О. В., Кучерук З. І., Постнова О. М.
Назва : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :463, [1] с.: табл., рис., фото.кольор.
Примітки : Л-ра: с. 461-463
ISBN, Ціна 978-966-680-437-5: 125.00 грн
УДК : 664.68:664.6(075.8)
ББК : 36.865я73 + 36.83я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): властивості борошна--свойства муки--зберігання борошна--хранение муки--хімічний склад борошна--химический состав муки--крохмаль--крохмал--цукор--сахар--жировмісні продукти--жиросодержащие продукты--молочні продукти--молочные продукты--яйця--яйца--фруктово-ягідна сировина--фруктово-ягодное сырье--овочева сировина--овощное сырье--смако-ароматична сировина--вкусо-ароматическое сырье--дріжджі--дрожжи--сіль кухонна--соль кухонная--харчові добавки--пищевые добавки--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--випічні напівфабрикати--випечные полуфабрикаты--оздоблення напівфабрикатів--украшение полуфабрикатов--торти--торты--тістечка--пирожные--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--кондитерські вироби--кондитерские изделия--національні борошняні кондитерські вироби--национальные мучные кондитерские изделия--якість кондитерських виробів--качество кондитерских изделий--санітарні вимоги до виробництва--санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.087/К17
Автор(и) : Калунянц, Калуст Акопович, Ездаков, Николай Васильевич, Пивняк, Иван Григорьевич
Назва : Применение продуктов микробиологического синтеза в животноводстве
Вихідні дані : М.: Колос, 1980
Кільк.характеристики :288 с.: табл.
Ціна : 0.80 р.
УДК : 636.087
ББК : 45.45
Предметні рубрики: Годівля тварин
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кормовые дрожжи--кормові дріжджі--аминокислоты--амінокислоти--антибиотики--антибіотики--витамины--вітаміни--контроль качества кормовых препаратов--контроль якості кормових препаратів--ферментные препараты--ферментні препарати
Анотація: Обобщен опыт по применению кормовых дрожжей, аминокислот, антибиотиков, витаминов и ферментных препаратов в кормлении животных.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 674.05(075)/М 69
Автор(и) : Михайлов, Геннадий Михайлович, Панков, Евгений Васильевич
Назва : Технология изготовления товаров народного потребления из древесины : учебник для сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : М.: Лесная промышленность, 1988
Кільк.характеристики :222, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 216-217. - Предм. указ.: с. 218-220
Ціна : 0.80 р.
УДК : 674.05(075)
ББК : 37.13я723
Предметні рубрики: Деревина-- Вироби-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): классификация товаров народного потребления--класифікація товарів народного споживання--пиломатериалы--пиломатеріали--фанера--паркет--столярные изделия--столярні вироби--срубы жилых домов--зруби жилих будинків--обозные изделия--обозні вироби--древесная мука--деревне борошно--древесная стружка--деревна стружка--арболит--арболіт--фибролит--фіброліт--кормовые дрожжи--кормові дріжджі--берестовый деготь--берестяний дьоготь--зеленая витаминная мука --зелене вітамінне борошно--пихтовое масло--піхтова олія
Анотація: Приведена классификация и технологический процесс изготовления из древесины товаров народного потребления.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5/Б28
Автор(и) : Батюжевський Ю. Н., Головко Т. М., Лелюк Т. І.
Назва : Зернові корми в годівлі птиці
Вихідні дані : К.: Урожай, 1975
Кільк.характеристики :95 с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 92
Ціна : 0.19 р.
УДК : 636.5 + 636.084
ББК : 46.8-45
Предметні рубрики: Птиця-- Годування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): зернові корми--зерновые корма--зернобобові корми--зернобобовые корма--трав'яне борошно--травяная мука--кормові дріжджі--кормовые дрожжи--відходи технічного виробництва--отходы технического производства--хімічний склад кормів--химический состав кормов--енергетична поживність кормів--энергетическая питательность кормов
Анотація: Рекомендації по складанню повноцінних раціонів для всіх видів сільськогосподарської птиці.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.494/К32
Автор(и) : Квасников, Евгений Иванович, Щелокова, Ирина Филипповна
Назва : Дрожжи. Биология. Пути использования : [монография]
Вихідні дані : Киев: Наук. думка, 1991
Кільк.характеристики :328 с.: ил.
Колективи : Академия наук Украинской ССР, Институт микробиологии и вирусологии им. Д. К. Заболотного
Примітки : Библиогр.: с. 271-320
ISBN, Ціна 5-12-003232-X: 10.10 крб
ББК : 28.494
Предметні рубрики: Дріжджі-- Біологія
Дріжджове виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дрожжи--дріжджі--дрожжевое производство--дріжджове виробництво--дрожжевая клетка--дріжджова клітина--киллерные токсины--кілерні токсини--таксономия дрожжей--таксономія дріжджів--производство пива--виробництво пива--хлебопечение--хлібопекарство--виноделие--виноробство--кормовой белок--кормовий білок--пищевой белок--харчовий білок--производство спирта--виробництво спирту--метаболиты--метаболіти
Анотація: В монографии описаны морфология, ультраструктура, вегетативное и половое размножение, циклы развития дрожжей, их химический состав и питательные потребности, метаболизм, образование киллерных токсинов и влияние внешних факторов на дрожжи.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Рябоконь Ю. А., Рябоконь В. В.
Назва : Кормление сельскохозяйственной птицы
Місце публікування : Тваринництво сьогодні: науч.-практ. журнал. - К.: Гульнара Ибраева, 2017. - N 4. - С. 54-65: табл. (Шифр tvse/2017/4)
Предметні рубрики: Птахівництво-- Годування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): зернові корми--зерновые корма--зернобобові корми--зернобобовые корма--зернові відходи--зерновые отходы--відходи технічного виробництва--отходы технического производства--корми тваринного походження--корма животного происхождения--дріжджі--дрожжи--яйця--яйца--зелені корми--зеленые корма
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.14+663.5/А 66
Автор(и) : Андрощук, Павел Михайлович
Назва : Изготовление сахара, дрожжей, спирта в домашних условиях
Вихідні дані : Хмельницкий: [б. и., 1995?]
Ціна : 4.00 грн
УДК : 664.14+663.5
ББК : 36.84 + 36.87
Предметні рубрики: Цукрове виробництво
Спиртове виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сахар--цукор--сахарный песок--цукровий пісок--спирт--солод--этиловый спирт--етиловий спирт--домашний спирт--домашній спирт--дрожжи--дріжджі--перегоночные аппараты--перегоночні апарати--абсолютный спирт--абсолютний спирт--ликероводочные изделия--лікерогорілчані вироби
Анотація: [Работая над этой книжкой, автор хотел развеять весь "туман" и дать самую полную и правдивую информацию по всем вопросам изготовления ликероводочных изделий в домашних условиях.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.4/Г 52
Автор(и) : Главачек, Франтишек, Лхотский, Алоис
Назва : Пивоварение
Паралельн. назви :Pivovarstvi
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1977
Кільк.характеристики :624 с.: рис., табл.
Ціна : 3.10 р.
УДК : 663.4
ББК : 36.876
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво-- Технологія-- Обладнанння
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоварное производство--пивоваренное сырье--пивоварна сировина--солод--хмель--хміль--охмеленное сусло--охмелене сусло--пивоваренные дрожжи--пивоварні дріжжі--технология брожения--технологія бродіння--молодое пиво--молоде пиво--розлив пива--фильтрация пива--фільтрація пива--пастеризация пива--пастеризація пива--виды пива--види пива--диетическое пиво--дієтичне пиво--диабетическое пиво--діабетичне пиво--пивоваренное оборудование--пивоварне обладнання
Анотація: Рассмотрены сырье для производства пива, процессы приготовления сусла, брожения и дображивания его, розлив пива, технологические операции и применяемое оборудование.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.14(035)/Н 72
Автор(и) : Новаковская, Сарра Соломоновна, Шишацкий, Юлиан Иванович
Назва : Производство хлебопекарных дрожжей : справочник . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :335 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 320-324. - Предм. указ.: с. 325-328
ISBN, Ціна 5-10-001412-1: 1.70 р.
УДК : 663.14(035)
ББК : 36.871я2
Предметні рубрики: Дріжджове виробництво-- Сировина-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлебопекарные дрожжи--микрофлора дрожжевого производства--мікрофлора дріжджевого виробництва--дрожжевое сырье--дріжджева сировина--питательные соли--живильні солі--маточные дрожжи--маточні дріжджі--товарные дрожжи--товарні дріжджі--товарное дрожжевое молоко--товарне дріжджеве молоко--сушеные дрожжи--сушені дріжджі--сточные воды дрожжевых заводов--стічні води дріжджевих заводів--качество дрожжей--якість дріжджів--оборудование дрожжевых заводов--обладнання дріжджевих заводів
Анотація: Изложены основы биохимии, микробиологии и химии дрожжевого производства, приведена характеристика сырья, рассмотрены технологические схемы и оборудование производства дрожжей.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.872я2/С74
Автор(и) : Яровенко, Виктор Львович, Устинников, Борис Алексеевич, Богданов, Юрий Павлович, Громов, Станислав Иванович
Назва : Справочник по производству спирта : сырье, технология и технохимконтроль
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1981
Кільк.характеристики :336 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 320-322. - Предм. указ.: с. 323-325. - Авт.зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.40 р.
УДК : 663.5(036)
ББК : 36.872я2
Предметні рубрики: Спиртове виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): спиртовое производство--солод--этиловый спирт--етиловий спирт--перегонка бражки--ректификация спирта--ректифікація спирту--нормы расхода сырья--норми розходу сировини--отходы спиртового производства--відходи спиртового виробництва--сточные воды спиртовых заводов--стічні води спиртових заводів--кормовые дрожжи--кормові дріжджі--диоксид углерода--діоксид вуглецю--контроль спиртового сырья--контроль спиртового виробництва--спиртовые полуфабрикаты--спиртові напівфабрикати
Анотація: Приведены сведения о сырье, материалах, используемых в спиртовом производстве, описаны технология полуфабрикатов, технологические схемы и режимы получения спирта.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.52/Т38
Автор(и) : Маринченко, Виктор Афанасьевич, Смирнов, Валентин Александрович, Устинников, Борис Алексеевич, Цыганков, Петр Семенович
Назва : Технология спирта : учебник
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1981
Кільк.характеристики :416 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 409-410. - Предм. указ.: с. 411-412. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.30 р.
УДК : 663.52
ББК : 36.872я73
Предметні рубрики: Спиртове виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): спиртовое производство--сырье спиртового производства--сировина спиртового виробництва--солод--ферментные препараты--ферментні препарати--спиртовые дрожжи--спиртові дріжджі--спиртовое сусло--спиртове сусло--спирт-сырец--спирт-сирець--ректификованный спирт--ректифікований спирт--хлебопекарные дрожжи--хлібопекарні дріжджі--сухие кормовые дрожжи--сухі кормові дріжджі--зерно-картофельная барда--зерново-картопляна барда
Анотація: Характеристика сырья, методы подготовки его к сбраживанию, получение солода и ферментных препаратов, дрожжей, получение спирта, его ректификация, методы использование побочных продуктов и очистки сточных вод.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)