Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=другі страви<.>
Загальна кількість знайдених документів : 24
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-24 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/П68
Назва : Праздничный стол
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISSN: 9789660330771
ISBN, Ціна 966-03-3077-4: 08.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Сделать праздники торжественными и запоминающимися поможет данная книга, в которой собраны лучшие рецепты блюд для праздничного стола.
Примірники : всього : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(03)/З-80
Назва : Золота енциклопедія домашньої кулінарії
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2006
Кільк.характеристики :608 с
ISBN, Ціна 966-548-822-8: 016.00 грн
УДК : 641.5(03)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепти найкращих страв світової та вітчизняної кухні, розмаїття корисних порад щодо "смачного мистецтва".
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 32.997/Т 12
Автор(и) : Табаков, Антон Олегович
Назва : Кулинарные истории Антона Табакова
Вихідні дані : Москва: Махаон; Москва: ОКТОПУС, 2004
Кільк.характеристики :256 с.: ил.
Серія: Непраздный интерес
ISBN, Ціна 5-18-000499-3: 048.00 грн
ISBN, Ціна 5-94887-007-3: Б.ц.
УДК : 641.55
ББК : 32.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Анотація: [От вкусных и полезных блюд на столе нас отделяет собственное неумение их приготовить. Книга подскажет какой-то рецепт, подаст новую идею, вызовет желание вкусно поесть.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.51/.54(477)/Р 78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Дібрівська, Наталія Віталіївна, Пасенко, Василь Федорович
Назва : Збірник рецептур
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :320 с.: табл.
ISBN, Ціна 978-966-364-995-5: 107.00, 86.40, грн
УДК : 641.51/.54(477)
ББК : 36.997(4УКР)
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Кулінарія --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецептура й технологія приготування фірмових страв, кулінарних виробіві і напоїв.
Примірники : всього : АБ(1), ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642:664.66/Г13
Автор(и) : Гаевая, Раиса Алексеевна, Ященко, Мария Алексеевна
Назва : Хлеб на вашем столе . -3-е изд., перераб.
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1993
Кільк.характеристики :287[1] с.: рис.
ISBN, Ціна 5-337-01459-5: 5.00, 15.00, грн
УДК : 641/642:664.66
ББК : 36.992.2
Предметні рубрики: Кулінарні вироби-- Хлібні вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: История рождения хлеба, его пищевая ценность, значение в диетическом питании.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5:642.6(031)/Г 74
Назва : Готуємо із задоволенням
Вихідні дані : Х.: Веста, 2011
Кільк.характеристики :159, [1] с.: кол. іл.
Серія: Енциклопедія кулінара
ISBN, Ціна 978-966-08-1809-5: 128.00 грн
УДК : 641.5:642.6(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Більше 300 кольорових фотографій і рецептура, розроблена у власній кулінарній студії допоможуть у створенні оргинінальних страв.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Г 12
Автор(и) : Гаврилова, Анна Сергеевна
Назва : Русская кухня. Чудеса русской кухни : 1000 лучших рецептов : полная кулинарная энциклопедия
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель; М.: Полиграфиздат, 2010
Кільк.характеристики :511, [1] с.: фото цв.
Серія: Чудо домашней кухни
ISBN, Ціна 978-5-17-064943-3: 127.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997(4РОС)я2
Предметні рубрики: Кухня російська-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепты мясных, рыбных, овощных блюд, сдобных пирогов и других лакомств, которые вызовут у вас искреннее восхищение.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/У45
Назва : Українські страви
Вихідні дані : Х.: Світовид; К.: ТАСТ-М, 2002
Кільк.характеристики :256 с.: табл., фото.кол.
ISBN, Ціна 966-7921-25-X: 27.00 грн
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997(4Укр)
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові речовини--пищевые вещества--холодні закуски--холодные закуски--перші страви--первые блюда--другі страви--вторые блюда--страви з картоплі--блюда с картошки--домашнє консервування--домашнее консервирование--вареники--страви з крупів--блюда из круп--страви з грибів--блюда из грибов--страви з бобових--блюда из бобовых--борошняні страви--мучные блюда--сирні страви--творожные блюда--яєчна кулінарія--яичная кулинария--плодово-ягідні консерви--плодово-ягодные консервы--солодке тісто--сладкое тесто--напої--напитки--виноградні вина--виноградные вина--сервірування столу--сервировка стола--домашні заготівлі--домашние заготовки--зберігання продуктів--хранение продуктов--історія української кухні--история украинской кухни
Анотація: Поєднання відновленої рецептури старих українських страв має допомогти приготувати в домашніх умовах різноманітні кулінарні вироби української кухні.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/У45
Автор(и) : Георгієвський, Микола Іванович, Мельман, Михайло Євдокимович, Шадура, Олена Аврамівна, Шемякінський, Олексій Іванович
Назва : Українська кухня . -3-те вид., доп.
Вихідні дані : К.: Мистецтво, 1992
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-7715-0626-5: 140.00 крб
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): естетика харчування--эстетика питания--режим харчування--режим питания--закуски--холодні страви--холодные блюда--другі страви--вторые блюда--напої--напитки--кухонне обладнання--кухонное оборудование--сервірування стола--сервировка стола--домашні заготівлі--домашние заготовки--домашня переробка овочів--домашняя переработка овощей--домашня переробка грибів--домашняя переработка грибов--домашня переробка плодів--домашняя переработка плодов--зберігання продуктів--хранение продуктов--дієтичне харчування--диетическое питание
Анотація: Рецепти приготування найрізноманітніших національних страв - від багатьох видів борщів, капусняків та юшок до улюблених напоїв наших предків - меду, квасу, пива та славнозвісних настоянок.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/М77
Назва : Монастырская кухня : питание во время поста, ритуальные блюда
Вихідні дані : Киев: Знание Украины, 1994
Кільк.характеристики :80 с
ISBN, Ціна 5-7770-0635-3: 10.00 крб
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Пісні страви-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепты приготовления простых кушаний из гороха, капусты, репы, грибов, которые дошли к нам из древних рукописей, старинных книг, хранителями которых являлись монастыри.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997(2)Я2/У45
Назва : Українська стародавня кухня : довідник
Вихідні дані : К.: Спалах ЛТД, 1993
Кільк.характеристики :238 с.: кол.іл., табл.
ISBN, Ціна 5-7707-3089-7: 2200.00 крб
ББК : 36.997(2)Я2
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): закуски--холодні страви--холодные блюда--другі страви--вторые блюда--страви з свинини--блюда с свинины--страви з телятини--блюда с телятины--страви з кролятини--блюда с кролятины--страви з овочів--блюда с овощей--страви з кукурудзи--блюда с кукурузы--галушки--млинці--блины--підливи--подливы--солодкі страви--сладкие блюда--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--бісквітне тісто--бисквитное тесто--пісочне тісто--песочное тесто--напої--напитки--домашні заготівлі--домашние заготовки
Анотація: Секрети приготування перших страв, закусок, випічок, напоїв: дано рецепти і корисні поради з народної кухні - великої спадщини українського народу.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Г74
Назва : Готовим всей семьей
Вихідні дані : Днепропетровск: Пороги, 1992
Кільк.характеристики :147 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7707-2807-8: 36.00 крб
УДК : 641.55
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--соусы--соуси--тесто--тісто--напитки--напої--пряничные изделия--пряникові вироби--салаты--салати--детская кулинария--дитяча кулінарія--сырые блюда--сирі блюда--вегетарианская кухня--вегетаріанська кухня--сладкие блюда--солодкі блюда
Анотація: Экономные рецепты для каждого дня и старинная вегетарианская кухня, блюда для самых маленьких и любителей сыроедения.
Примірники : всього : ВВ(3), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(3), ФОНД(2)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Г 85
Автор(и) : Гришин, Петр Дмитриевич
Назва : Приготовление пищи
Вихідні дані : Москва: Логос, 1993
Кільк.характеристики :448 с.: рис., табл.
Примітки : Алф. указ. блюд: с. 432-448
ISBN, Ціна 5-900668-01-0: 49000.00 крб
УДК : 641.55
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--состав пищи--склад їжі--бульоны--супи--супи--пища и питание--їжа і харчування--вторые блюда--другі страви--холодные блюда--холодні страви--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--изделия из теста--вироби із тіста--квасы--квас--варенье--варення--соусы--соуси
Анотація: [Излагаются способы первичной обработки сырья и технология приготовления разнообразных блюд и кулинарных изделий.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/.56/Г61
Автор(и) : Головков, Анатолий Эммануилович
Назва : Разносолы деревенской кухни
Вихідні дані : Москва: Росагропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :240 с.: рис.
Примітки : Алф. указ.: с. 227-236
ISBN, Ціна 5-260-00194-X: 3.00 р.
УДК : 641.55/.56
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашняя кулинария--овощные блюда--овочеві страви--бутерброды--бутерброди--супы--супи--национальные блюда--національні страви--вторые блюда--другі страви--мясные блюда--м'ясні страви--рыбные блюда--рибні страви--напитки--напої--мучные изделия--борошняні вироби--молочные блюда--молочні страви
Анотація: Рассказано как заготавливать, хранить и использовать в домашнем хозяйстве продукты, как готовить вкусную и разнообразную пищу.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56:582.926.2/К 77
Автор(и) : Кравець, Вячеслав Савелійович
Назва : Страви з картоплі
Вихідні дані : Київ: Час, 1991
Кільк.характеристики :304 с.: рис., фот. кол.
ISBN, Ціна 5-88520-069-6: 12.00 крб
УДК : 641.56:582.926.2
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Картопля-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): салати з картоплею--перші страви--щі--капусняк--юшка--розсольник--супи--другі страви--сервірування столу
Анотація: Наведено рекомендації по приготуванню та зберіганню кулінарних виробів з картоплі.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56/Н 32
Назва : Настольная поваренная книга для хозяек: Сост. по программе Б. кулинарной школы Зинаиды Неженцевой
Вихідні дані : Київ: Обереги, 1991
Кільк.характеристики :224 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7707-1902-8: 27.50 крб
УДК : 641.56
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--первые блюда--каши--каші--соусы--соуси--пудинги--гарниры--гарніри--сладкие блюда--солодкі страви--горячие закуски--гарячі закуски--тесто--тісто--варенье--варення--маринады--маринади--соленья--соління--напитки--напої--составление меню--складання меню--другі страви--вторые блюда
Анотація: В книге данные по качеству различных кулинарных продуктов, точной, рациональной рецептуре приготовления широкого набора блюд, составления меню и т. д.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(=113.6)/Ш 34
Назва : Швейцарская кухня
Вихідні дані : Москва: Контракт, 1992
Кільк.характеристики :96 с.: рис.
Серія: Кухни народов мира; Вып. 1
ISBN, Ціна 5-85058-007-7: 7.00 крб
УДК : 641.56(=113.6)
ББК : 36.997(3)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Швейцарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухня--национальные традиции--сырные блюда--сирні страви--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--десерты--десерти--фондю
Анотація: [Сведения об особенностях национальной кухни Швейцарии, рецепты с подробным изложением технологии приготовления блюд.]
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Н 12
Назва : На все вкусы
Вихідні дані : Киев: Реклама, 1988
Кільк.характеристики :248 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-88520-002-5: 2.90 р.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рациональное питание--холодные закуски--холодні закуски--горячие закуски--гарячі закуски--бутерброды--бутерброди--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--соусы--соуси--блюда из черствого хлеба--страви з черствого хліба--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--изделия из теста--вироби з тіста--блюда национальных кухонь--страви національних кухонь--питание детей--харчування дітей--питание подростков--харчування підлітків--диетическое питание--дієтичне харчування--домашние заготовки--домашні заготовки
Анотація: Излагаются основы рационального питания, организованного с учетом физиологических потребностей человека, пищевой ценности продуктов, качества и количества пищи.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/.56/У18
Автор(и) : Уварова, Ольга Ивановна
Назва : Большая поваренная книга : Более 1000 рецептов на любой вкус
Вихідні дані : Б.м., 2010
Кільк.характеристики :510, [2] с.: цв. ил.
Серія: Кулинарное исскуство
ISBN, Ціна 978-5-699-40330-1: 70.00 грн
ISBN, Ціна 978-5-699-40339-4: Б.ц.
УДК : 641.55/.56
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария --домашнее приготовление--закуски--винегреты--винегрети--салаты--салати--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--рыба --риба--грибы--гриби--молочные блюда--молочні блюда--мясные блюда--м'ясні блюда--изделия из теста--вироби з тіста--фруктово-ягодные десерты--фруктово-ягідні десерти--напитки--напої
Анотація: 1000 рецептов разнообразных блюд, которые составляют основу как завтраков, обедов и ужинов, так и праздничных застолий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(477)/Б71
Назва : Блюда Тавриды
Вихідні дані : Симферополь: Таврия, 1989
Кільк.характеристики :205, [3] с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 205-206
ISBN, Ціна 5-7780-0143-6: 30.00 грн
УДК : 641/642(477)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Страви
Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): блюда--кулинария--приготовление еды--приготування їжі--холодные блюда--холодні страви--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--десертные блюда--десертні страви
Анотація: Технология приготовления различных блюд крымской кухни, восстановлены некоторые давно забытые рецепты.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-20    21-24 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)