Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=дієтичні кондитерські вироби<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1(075)/С 40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Лозова, Тетяна Михайлівна
Назва : Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів : підруч. . -2-ге вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2008
Кільк.характеристики :616 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Львівська комерційна академія
Примітки : Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594
ISBN, Ціна 978-966-364-694-7: 100.00, 119.00, 60.00, грн
УДК : 664.1(075)
ББК : 36.84я73
Предметні рубрики: Цукрове виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.9(075.8)/С 40
Автор(и) : Сирохман, Іван Васильович, Лебединець, Віра Тарасівна
Назва : Асортимент і якість кондитерських виробів : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :636 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 633
ISBN, Ціна 978-966-364-899-6: 106.00, 126.00, грн
УДК : 663.9(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: Товарознавча характеристика асортименту кондитерських виробів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 616.379-008.64/М64
Автор(и) : Мірошниченко, Світлана Анатоліївна
Назва : Цукровий діабет. Правильне харчування перемагає хворобу
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2008
Кільк.характеристики :240 с.: іл.
Примітки : Авт. зазн. на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-338-811-3: 16.40 грн
УДК : 616.379-008.64
ББК : 54.151.602.3
Предметні рубрики: Цукровий діабет
Географіч. рубрики:
Анотація: Сучасні рекомендації з харчування хворих на цукровий діабет, а також унікальні кулінарні рецепти.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)