Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=дієтичні продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.56(075.8)/Д44
Автор(и) : Черевко А. И., Дуденко Н. В., Павлоцкая Л. Ф., Димитриевич Л. Р.
Назва : Диетическое питание: в 2 т. : пособие-справочник. Т. 1: Физиологические основы диетического питания
Вихідні дані : Сумы: Унив. кн., 2013
Кільк.характеристики :430, [2] с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 431
ISBN, Ціна 978-966-680-580-8: 125.00 грн
УДК : 641.56(075.8) + 613.2.03(075.8)
ББК : 36.996я73 + 28.073я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування-- Лікувальна кулінарія-- Дієтологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): процессы переваривания пищи--процеси перетравлення їжі--виды питания--види харчування--питание здорового человека--харчування здорової людини--питание больного человека--харчування хворої людини--биологически активные вещества--біологічно активні речовини--лечебное питание при заболеваниях--лікувальне харчування при захворюваннях--функциональные продукты--функціональні продукти--энпиты--енпіти--заменители сахара--замінники цукру--диетические продукты--дієтичні продукти--блюда лечебного питания--страви лікувального харчування--использование специй--використання спецій--использование овощей--використання овочів--использование плодов--використання плодів--диетические рационы--дієтичні раціони--базисные диеты--базисні дієти--номерная система диет--номерна система дієт
Анотація: Дана характеристика разных групп продуктов, их использования в диетическом питании, раскрыты особенности диетотерапии некоторых заболеваний в условиях санаторно-курортных учреждений.
Примірники : всього : ВВ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.230/Д83
Автор(и) : Дунаевский, Генрих Аврамович, Эйдинов, Яков Борисович
Назва : Диетические продукты
Вихідні дані : Киев: Здоровья, 1988
Кільк.характеристики :160 с.: табл.
Серія: Библиотека практического врача. Лечебное питание
Примітки : Лит.: с. 152-159
ISBN, Ціна 5-311-00057-0: 0.45 р.
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Дієти-- Харчові продукти
Анотація: В пособии представлены классификация диетических продуктов по химическому составу и механизму их лечебного действия.
Примірники :
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 54.135.1/М57
Автор(и) : Мигунова, Діна Кузьмінічна
Назва : Харчування при хронічних захворюваннях печінки і жовчних шляхів . -2-е вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : Київ: Здоров’я, 1986
Кільк.характеристики :56 с
Серія: Раціональне харчування
Примітки : Дод.: с. 40-52
Ціна : 0.10 р.
ББК : 54.135.1
Предметні рубрики: Хвороби органів травлення-- Дієтотерапія
Географіч. рубрики:
Анотація: Популярно освітлені фізіологічні особливості функцій печінки і жовчних шляхів, охарактерізовано роль білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, мінеральних речовин в дієтолікуванні хронічних захворювань цих органів.
Примірники :АБ(1)
Вільні : АБ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)