Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=експертиза меду<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:636.09(075.8)/М15
Автор(и) : Макаров, Владислав Алексеевич, Фролов, Виктор Петрович, Шуклин, Николай Федорович
Назва : Ветеринарно-санитарная экспертиза с основами технологии и стандартизации продуктов животноводства : учеб. для студентов вузов
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :464 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Прил.: с. 447-449. - Предм. указ.: с. 450-458
ISBN, Ціна 5-10-001603-5: 1.40 р.
УДК : 619:636.09(075.8)
ББК : 48я73
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Стандартизація-- Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технология производства мяса--технологія виробництва м'яса--гигиена производства мяса--гігієна виробництва м'яса--гигиена производства мясных продуктов--гігієна виробництва м'ясних продуктів--убой животных--забій тварин--экспертиза молока--експертиза молока--экспертиза молочных продуктов--експертиза молочних продуктів--экспертиза яиц--експертиза яєць--экспертиза мяса морских млекопитающих--експертиза м'яса морських ссавців--экспертиза меда--експертиза меду
Анотація: Государственные стандарты к убойным животным, сведения о правилах перевозки, убоя и переработки животных на мясо.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.31]:636/6/В39-409116
Автор(и) : Житенко, Петр Васильевич, Боровиков, Михаил Федорович, Макаров, Владислав Алексеевич, Репин, Владимир Михайлович
Назва : Ветеринарно-санитарная экспертиза продуктов животноводства : справочник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :368 с.: табл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000485-1: 1.40 р.
УДК : 619:614.31]:636/638(035)
ББК : 48.1я2
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транспортировка убойных животных--транспортування забійних тварин--требования к убойным пунктам--вимоги до забійних пунктів--морфологический состав мяса--морфологічний склад м'яса--товароведение мяса--товарознавство м'яса--экспертиза мяса--експертиза м'яса--бактериологическое исследование мяса--бактеріологічне дослідження м'яса--экспертиза мяса домашних животных--експертиза м'яса домашніх тварин--экспертиза рыбы--експертиза риби--экспертиза меда--експертиза меду--дезинфекция помещений--дезінфекція приміщень
Анотація: Изложен порядок ветеринарно-санитарной экспертизы продуктов животноводства, даны методы исследования, а также характеристика и происхождение встречающихся пороков.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 639.09:614.31](07/П69-044932
Автор(и) : Якубчак О. М., Олійник Л. В., Мельничук С. Д., Власенко В. В.
Назва : Практикум з ветеринарно-санітарної експертизи з основами технології та стандартизації харчових продуктів : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Київ: Компанія Біопром, 2013
Кільк.характеристики :260 с.: рис., табл.
Серія: Ветеринарна медицина
Примітки : Літ.: с. 231-239. - Дод.: с. 240-250. - Предм. покажч.: с. 251-253. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-2784-01-5: 20.00 грн
УДК : 639.09:614.31](075.8)
ББК : 48
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): лабораторні дослідження харчових продуктів--експертиза молочних продуктів--експертиза риби--експертиза яєць--експертиза меду--експертиза рослинних харчових продуктів--експертиза грибів
Анотація: Висвітлено основні органолептичні та лабораторні методи досліджень, оцінку якості й безпечності харчових продуктів за сучасними вимогами, що наведені у чинних нормативно-правових актах.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)