Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=екстрагування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-15 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.03(075.8)/П 84
Автор(и) : Поперечний А.М., Черевко О.І., Гаркуша В.Б., Кирпиченко Н.В., Ласкіна Н.А.
Назва : Процеси та апарати харчових виробництв : підручник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2007
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 301
ISBN, Ціна 966-364-413-3: 037.00, 031.00, грн
УДК : 663.03(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Процеси-- Апарати
Географіч. рубрики:
Анотація: Основні поняття, класифікація, моделювання процесів та апаратів харчових виробництв.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 66.02(075.8)/В81
Автор(и) : Врагов А.П.
Назва : Масообмінні процеси та обладнання хімічних і газонафтопереробних виробництв : підручник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2007
Кільк.характеристики :284 с.: рис.
Примітки : Бібліогр.: с. 265-267. - Дод.: с. 268-282. - Предм. покажч.: с. 283-287
ISBN, Ціна 978-966-680-329-3: 31.00, 75.00, грн
УДК : 66.02(075.8)
ББК : 35.11я73
Предметні рубрики: Хімічна технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Будова, принципи роботи та технологічні розрахунки масообмінного обладнання.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075)/О-16
Автор(и) : Мирончук В. Г., Гулий І. С., Пушанко М. М. , Орлов Л. О., Українець А. І.
Назва : Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості : підручник . -2-е вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : Вінниця: Нова книга, 2007
Кільк.характеристики :642 с.: рис.
Примітки : Л-ра: с.633-636
Ціна : 098.00 грн
УДК : 664(075)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість
Харчове обладнання
Географіч. рубрики:
Анотація: Розкрито питання обладнання підприємств переробної та харчової промисловості, його монтажу, ремонту та експлуатації.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 24.4/К 80
Автор(и) : Крешков, Анатолий Павлович
Назва : Основы аналитической химии: [в 3 кн.] : учебник/ А. П. Крешков ; [ред. Л. Н. Овсянникова]. Кн. 2: Теоретические основы. Количественный анализ . -4-е изд., перераб.
Вихідні дані : М.: Химия, 1976 - 1977
Кільк.характеристики :480 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 474. - Предм. указ.: с. 475-480
Ціна : 1.48 р.
ББК : 24.4
Предметні рубрики: Аналітична хімія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): титриметрический анализ--титриметричний аналіз--методы нейтрализации--методи нейтралізації--методы окисления-восстановления--методи окислення-відновлення--перманганатометрия--перманганатометрія--иодометрия--іодометрія--аргентометрия--аргентометрія--роданометрия--роданометрія--меркуриметрия--меркуриметрія--хелатометрия--хелатометрія--гравиметрический анализ--гравіметричний аналіз--спектральные методы--спектральні методи--метод флотации--метод флотації--метод экстрагирования--метод екстрагування--методы осаждения--методи осадження--комплексные соединения--комплексні сполуки
Анотація: Техника химического эксперимента, методика количественных определений, правила работы, способы расчета и учета ошибок анализа.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 66.02(075.8)/В81
Автор(и) : Врагов, Анатолій Петрович
Назва : Масообмінні процеси та обладнання хімічних і газонафтопереробних виробництв : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :287, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Л-ра: с. 265-267. - Дод.: с. 268-282. - Предм. покажч.: с. 283-287
ISBN, Ціна 978-966-680-329-3: 50.00 грн
УДК : 66.02(075.8)
ББК : 35.11я73
Предметні рубрики: Хімічні виробництва-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): закони процесів масопередачі--законы процессов массопередачи--абсорбція--абсорбция--десорбція--десорбция--дистиляція однорідних розчинів--дистилляция однородных растворов--ректифікація однорідних розчинів--ректификация однородных растворов--масообмінні колони--массообменные колоны--розчинення твердих речовин--растворение твердых веществ--твердофазне екстрагування--твердофазное экстрагирование--кристалізація солей--кристаллизация солей--адсорбція--адсорбция--теплове сушіння матеріалів--тепловая сушка материалов--сушильне обладнання--сушильное оборудование
Анотація: Висвітлені конструкції, будова, принципи роботи та основи технологічних розрахунків масообмінного обладнання.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 66.061.3(075.8)/Е45
Автор(и) : Сидоров, Юрій Іванович, Губицька, Ірина Іванівна, Конечна, Роксолана Тарасівна, Новіков, Володимир Павлович
Назва : Екстракція рослинної сировини : навч. посібник
Вихідні дані : Л.: Вид-во Львів. політехніки, 2008
Кільк.характеристики :336 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр. в кінці глав
ISBN, Ціна 978-966-553-768-7: 88.00 грн
УДК : 66.061.3(075.8) + 615.451.1(075)
ББК : 35.782.120.7я73 + 52.821-1я73
Предметні рубрики: Хімічні виробництва-- Рослинні олії
Рослинна сировина-- Екстрагування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): лікарські рослини--лекарственные растения--ароматичні речовини--ароматические вещества--екстрагенти--экстрагенты--твердофазова екстракція--твердофазовая экстракция--аквадистолятори--аквадистоляторы--роторні випарники--роторные испарители--подріблення рослинної сировини--дробление растительного сырья--методи екстракції--методы экстрации--очищення первинної витяжки--очистка первичной вытяжки--розділення сумішей --разделение смесей--упарювання рідких екстрактів--упаривание редких экстрактов--сушіння рідких екстрактів--сушка редких экстрактов--фасування екстрактів--фасовка экстрактов--екстракція зрідженими газами--экстракция сжижеными газами--приклади виконання курсових проектів--примеры выполнения курсовых проектов
Анотація: Теоретичні відомості про екстракцію рослинної сировини, а також відомості про методи екстракції і сучасну апаратуру, яку застосовують для одержання екстрактів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 675.052(075)/В22
Автор(и) : Вахрушев, Василий Иванович
Назва : Производство дубильных экстрактов : учеб. пособие
Вихідні дані : М.: Легпромбытиздат, 1990
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Серія: Учебники для профессионально-технических училищ
Примітки : Прил.: с. 311-314. - Лит.: с. 315-316
ISBN, Ціна 5-7088-0050-X: 0.80 р.
УДК : 675.052(075)
ББК : 35.766
Предметні рубрики: Лісохімічні виробництва-- Дубильні рослини-- Використання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): лесохимическое производство--лісохімічні виробництва--рослинні дубителі--древесное сырье--деревинна сировина--корьевые дубильные материалы--корові дубильні речовини--корневые дубильные вещества--кореневі дубильні речовини--травяные дубильные вещества--трав'яні дубильні речовини--склад древесного сырья--склад деревинної сировини--измельчение дубильных материалов--подрібнення дубильних матеріалів--экстрагирование--екстрагування--оборудование участка экстрагирования--обладнання ділянки екстрагування--выпаривание диффузионных соков--випарювання дифузійних соків--выпарные аппараты--випарні апарати--сгущение жидкого экстракта--згущення рідкого екстракту
Анотація: Характеристика растительных и синтетических дубильных веществ и материалов, машин, оборудования, технологии, средств механизации и автоматизации.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.03(075)/С 76
Автор(и) : Стабников, Всеволод Николаевич, Лысянский, Виктор Маркович, Попов, Владимир Дмитриевич
Назва : Процессы и аппараты пищевых производств : учеб. пособие для вузов . -4-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :503 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 495-499. - Предм. указ.: с. 500-506
Ціна : 1.40 р.
УДК : 663.03(075)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Процеси-- Апарати
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дробилки--дробарки--мельницы--млини--разделение неоднородных систем--розділення неоднорідних систем--осаждение--осадження--фильтрование--фільтрування--выпаривание--випарювання--сушка--сушіння--сорбционные процессы--сорбційні процеси--кристаллизация--кристалізація--экстрагирование--екстрагування
Анотація: Рассмотрены физико-химические свойства пищевых продуктов, основы рационального построения аппаратов, механические, гидравлические, тепловые и массообменные процессы.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.02(076)/П84
Автор(и) : Черевко, Олександр Іванович, Михайлов, Валерій Михайлович, Кіптела, Людмила Василівна, Маяк, Віталій Іванович
Назва : Процеси і апарати харчових виробництв : лабораторний практикум : навч. посіб.
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2018
Кільк.характеристики :167, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Літ.: с. 156. - Дод.: с. 157-167. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-2678-08-6: 207.00 грн
УДК : 664.02(076)
ББК : 36.81
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Харчове обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): моделювання процесів--моделювання апаратів--гідравліка в харчових виробництвах--мембранний апарат--коефіцієнт тепловіддачі--теплова обробка харчових продуктів--барометричний конденсатор--конвективна сушарка--процес екстрагування
Анотація: Основні визначення і розрахункові формули для розв'язання задач, опис лабораторної установки, порядок оформлення звіту.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.02(075)/Ч-46
Автор(и) : Черевко, Олександр Іванович, Поперечний, Анатолій Микитович
Назва : Процеси і апарати харчових виробництв : підручник . -[2-ге вид., допов. та випр.]
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2018
Кільк.характеристики :494, [1] с.: рис.
Примітки : Літ.: с. 487-490
ISBN, Ціна 978-9662678-15-4: 90.00 грн
УДК : 664.02(075)
ББК : 36.81
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Харчове обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові продукти--гідравлічні машини--гідромеханічні процеси--механічні процеси--теплові процеси--масообмінні процеси--процеси сорбції--екстрагування--сушіння--кристалізація--розчинення--біохімічні процеси
Анотація: Поняття, класифікація, моделювання процесів та апаратів харчової галузі, описуються гідравлічні, гідромеханічні, механічні, теплові, масообмінні та біохімічні процеси.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 1-10    11-15 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)