Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=жарові шафи<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 621.365:64.06/К32
Автор(и) : Квятковский, Сергей Феодосьевич, Герчук, Юрий Михайлович
Назва : Ваши помощники на кухне. Электронагревательные приборы для приготовления пищи: устройство, рациональное использование, рецепты
Вихідні дані : М.: Энергоатомиздат, 1991
Кільк.характеристики :68, [4] с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-283-00588-7: 2.90 р.
УДК : 621.365:64.06
ББК : 31.293-5
Предметні рубрики: Побутові електричні прилади-- Експлуатація
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): електричні плити--электроплиты--електричні плитки--электроплитки--електричні кастрюлі--электрокастрюли--електричні фритюрниці--электрофритюрницы--електричні пательні--электросковородки--жарові шафи--жаровые шкафы--електричні вафельниці--электровафельницы
Анотація: Сведения об устройстве, правила рациональной эксплуатации электронагревательных приборов для приготовления пищи, рецептура и технология приготовления блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.54:640.43(075/Д71-624173
Автор(и) : Доценко В. Ф., Губеня В. О.
Назва : Устаткування закладів ресторанного господарства : підручник
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :635, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Дод.: с. 570-633. - Л-ра: с. 634-635
ISBN, Ціна 978-617-7458-03-5: 340.00 грн
УДК : 641.54:640.43(075)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологічна машина--електросилове обладнання--механічне устаткування--сортувально-калібрувальне устаткування--чищення овочів--подрібнення продуктів--миття сировини--місильно-перемішувальне устаткування--дозувально-формувальне устаткування--універсальні машини--теплове устаткування--варочне устаткування--устаткування для смаження--пекарські шафи--жарові шафи--холодильне обладнання--спеціалізоване холодильне устаткування--немеханічне устаткування
Анотація: Будова та принцип роботи механічного, теплового, холодильного та немеханічного устаткування закладів ресторанного господарства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)