Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=желе<.>
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 за 15
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.991/Н27
Назва : Напитки и десерты
Вихідні дані : Х.: Фоліо, 2005
Кільк.характеристики :317 с
Серія: Хозяйке на заметку
ISBN, Ціна 966-03-3226-2: 8.00 грн
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Напої-- Десерти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): наливки--наливки--настойки--настоянки--коктейли--коктейлі--прохладительные напитки--охолоджувальні напої--горячие напитки--гарячі напої--алкогольные напитки--алкогольні напої--желе--суфле--мороженое--морозиво--фруктово-ягодные салаты--фруктово-ягідні салати--мелкие сладости--дрібні солодощі--варенье--варення--пирожные--тістечка--печенье--печиво--мёд--мед--пиво
Анотація: Доступные рецепты приготовления горячих, прохладительных и алкогольных напитков: квасов и пуншей, крюшонов и наливок, чаев и коктейлей. Рецепты десертов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075.8)/Т38
Назва : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2009
Кільк.характеристики :464 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с.460-463
ISBN, Ціна 978-966-680-437-5: 065.00 грн
УДК : 664.6(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Сировина-- Властивості
Хлібні вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: Сировина, харчові і дієтичні добавки, композитні суміші для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, наукові основи тістоутвлрення.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4(031)/З-80
Назва : Золота енциклопедія домашнього консервування
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2011
Кільк.характеристики :399, [1] с.: кольор. мал.
Примітки : Дод.: с. 364-372
ISBN, Ціна 978-966-481-484-0: 72.00 грн
УДК : 641.4(031)
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Домашнє консервування
Географіч. рубрики:
Анотація: Рекомендації та поради з домашнього консервування плодів та овочів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4(031)/Д 66
Назва : Домашнее консервирование : мини-энциклопедия
Вихідні дані : Санкт-Петербург: СЗКЭО "Кристалл", 2011
Кільк.характеристики :95, [1] с.: фото.цв., табл.
ISBN, Ціна 978-5-9603-0189-3: 43.00 грн
УДК : 641.4(031)
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Консервування-- Фрукти-- Овочі
Географіч. рубрики:
Анотація: Девяносто самых популярных рецептов приготовления домашних консервов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Ц 58
Автор(и) : Циганенко, Віктор Олексійович, Здобнов, Олександр Іванович, Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Назва : Домашні кондитерські вироби
Вихідні дані : К.: Кондор, 2011
Кільк.характеристики :249, [3] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 246-249
ISBN, Ціна 978-966-351-336-2: 48.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепти кондитерських виробів - від найпростіших до складних, вигадливих, рекомендації щодо приготування різних видів тіста.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/С56
Назва : Современная энциклопедия приготовления тортов
Вихідні дані : Донецк: ПКФ "БАО", 2001
Кільк.характеристики :384 с
ISBN, Ціна 966-548-220-3: 7.50 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.992.2я2
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Торти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): принадлежности кондитера--приладдя кондитера--приготовление теста--приготування тіста--кремы--креми--глазури--глазурі--кондитерские изделия--кондитерські вироби--желе--домашние конфеты--домашні цукерки--суфле--соусы--соуси--пудинги--компоты--компоти--кисели--киселі--коктейли--коктейлі--пунши--пунші--мороженое--морозиво
Анотація: Книга содержит рекомендации по подбору и обработке исходных продуктов, а также всевозможные рецепты тортов, пирожных, кексов, рулетов, десертных блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.48/К65
Назва : Консервирование
Вихідні дані : Донецк: Сталкер, 2001
Кільк.характеристики :416 с.: рис.
Серія: Вкусные рецепты
Примітки : Лит.: с. 409. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-596-537-9: 7.50 грн
УДК : 641.48
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Плодоягідні культури
Консервування-- М'ясні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--сиропы--сиропи--варенье--варення--повидло--джемы--джеми--цукаты--цукати--желе--лечебные свойства ягод--лікувальні властивості ягід--лечебные свойства овощей--лікувальні властивості овочів--овощные консервы--овочеві консерви--рыбные заготовки--рибні заготовки--мясные заготовки--м'ясні заготовки
Анотація: В этой книге вы найдете рецепты заготовки впрок всех без исключения продуктов, которые можно варить, мариновать, солить, коптить и вялить.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.854+641.4/К73
Автор(и) : Котоусова, Антонина Митрофановна, Котоусов, Николай Георгиевич
Назва : Вяленые фрукты и овощи . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Росагропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :141 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 140
ISBN, Ціна 5-260-00208: 0.70 р.
УДК : 664.854+641.4
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Плодоягідні культури
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--соки--плодово-ягодное пюре--плодово-ягідне пюре--джем--варенье--варення--цукаты--цукати--конфитюр--конфітюр--желе--сиропы--сиропи--компоты--компоти
Анотація: Описание нового способа консервирования фруктов и овощей, а именно отделение сока и использование оставшегося продукта для приготовления вяленого пюре, джема, цукатов, варенья и др.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4+663.25/Л67
Автор(и) : Лишенко, Іван Дмитрович
Назва : Домашнє консервування і виноробство : основи технології, рецепти і секрети
Вихідні дані : Київ: Вища шк., 1994
Кільк.характеристики :159 с.: табл.
Примітки : Літ.: с. 159
ISBN, Ціна 5-11-004392-2: 80.000 крб
УДК : 641.4+663.25
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування
Виноробство-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овочеві консерви--консерви з баклажанів--консерви з капусти--засолювання овочів--квашення овочів--мочіння овочів--засолювання грибів--фруктові консерви--варення--желе--сушка плодів--купажні домашні вина--яблучне вино--ароматизація вин--плодово-ягідні вина
Анотація: Корисні властивості плодів, овочів, грибів, способи їх консервування, технологія приготування домашніх вин.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.87/Р 93
Автор(и) : Рыбак, Галина Михайловна, Бондаренко, Нина Феодосьевна, Чернозубенко, Нина Корнеевна
Назва : Приготовление фруктовых и овощных соков в домашних условиях . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1991
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл., фот. цв.
Примітки : Прил.: с. 164-173. - Лит.: с. 174
ISBN, Ціна 5-337-00860-9: 9.00 р.
УДК : 641.87
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Соки-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): соки--пищевая ценность соков--харчова цінність соків--соки диетические--соки дієтичні--джусы для диабетиков--джуси для діабетиків--сиропы--сиропи--морсы--морси--желе--коктейли--коктейлі--фруктовые квасы--фруктові кваси--фруктово-овощные приправы--фруктово-овочеві приправи
Анотація: Технология изготовления плодовых, ягодных, овощных соков и на их основе напитков в домашних условиях.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.85/С47
Назва : Сладкие блюда
Вихідні дані : Киев: Орион, 1993
Кільк.характеристики :352 с.: рис., фот. цв.
ISBN, Ціна 5-7707-3462-0: 51000.00 крб
УДК : 641.85
ББК : 36.992.2
Предметні рубрики: Солодкі страви
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): солодкі страви--сладкие блюда--кремы--креми--пудинги--кисели--киселі--желе--суфле--мороженое--морозиво--торты--торти--пирожные--тістечка--печенье--печиво--пироги--рулеты--рулети--струдли--струдлі--медовики--пампушки--пирожки--пиріжки--кулебяки--бабки--кексы--кекси--мазурки--булки--коржики--бабы--баби--сухари--сухарі--бублики--шарлотки--блины--млинці
Анотація: Рецепты, технология приготовления и техника выпекания и украшения более 500 видов сладкого печенья и различных видов сладких блюд.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.85/Ц 26
Автор(и) : Цвек, Дарія Яківна
Назва : Домашнє печиво : [посіб.] . -[8-ме вид., доповн.]
Вихідні дані : Львів: Каменяр, 1989
Кільк.характеристики :136 с.: рис., кол. іл.
ISBN, Ціна 5-7745-0087-X: 2.10 р.
УДК : 641.85
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): булки--булочки--баби--пироги--піцца--тарт--рулети--струдлі--медовики--пампушки--пиріжки--сухарі--бублики--вергуни--коржики--тістечка--кекси--бабки--торти--мазурки--пудинги--шарлотки--омлети--налисники--желе--суфле--киселі--гарячі напої--холодні напої--варення--квас--морозиво--джеми--мармелади--фруктові сиропи
Анотація: Описані вироби з тіста, які можна приготувати в домашніх умовах.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1), АБ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1/Д66
Назва : Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов
Вихідні дані : Киев: Молодь, 1993
Кільк.характеристики :222, [2] с
ISBN, Ціна 5-7720-0868-4: 10.00 грн
УДК : 641.1
ББК : 36.91
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--овощные консервы--овочеві консерви--квашеные овощи--квашені овочі--консервирование фруктов--консервування фруктів--плодоягодные соки--плодоягідні соки--джемы--джеми--желе--квасы--кваси--наливки--хранение пищевых продуктов--зберігання харчових продуктів
Анотація: В книге содержится более 300 оригинальных рецептов различных консервов из овощей, ягод и фруктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 35.75.3/Д40
Автор(и) : Джафаров, Агарагим Фатилиевич
Назва : Производство желатина
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :287 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 279-285. - Лит.: с. 286
ISBN, Ціна 5-10-001486-5: 1.30 р.
ББК : 35.75.3
Предметні рубрики: Желатини-- Технологія виробництва-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): желатины--сырье для производства желатина--сировина для виробництва желатину--ассортимент желатина--асортимент желатину--товарно-сухой желатин--товарно-сухий желатин--отходы желатинового производства--відходи желатинового виробництва--сухое фруктовое желе--сухе фруктове желе--желатин--преципитат--преципітат--сточные воды желатинового производства--стічні води желатинового виробництва--оборудование желатиновых заводов--обладнання желатинових заводів
Анотація: Методы производства желатина, механизация и автоматизация желатинового производства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/Ц26
Автор(и) : Цвек, Дарія Яківна
Назва : Солодке печиво : [посіб.] . -[Вид. 6-те, стер.]
Вихідні дані : Львів: Каменяр, 1987
Кільк.характеристики :126 с.: рис., фот. кольор.
ISBN, Ціна 5-7745-0099-3: 2.00 р.
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): печиво--булки--баби--пироги--рулети--струдлі--бублики--коржики--тістечка--кекси--торти--солодкі страви--пудинги--шарлотки--налисники--желе--суфле--домашні заготівлі--варення--джеми--мармелади--фруктові сиропи
Анотація: Широкий асортимент виробів з тіста, які можна приготувати в домашніх умовах.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)