Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=животные жиры<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.34(075.8)/П 31
Автор(и) : Пешук, Людмила Василівна, Носенко, Тетяна Тимофіївна
Назва : Біохмія та технологія оліє-жирової сировини : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2011
Кільк.характеристики :295, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 585-289. - Л-ра: с. 290-292
ISBN, Ціна 978-611-01-0035-9: 68.00 грн
УДК : 664.34(075.8)
ББК : 35.782.1я73
Предметні рубрики: Біохімія-- Продукція рослинництва
Географіч. рубрики:
Анотація: Біохімічний склад сучасних сортів та гібридів насіння основних олійних культур,нетрадиційної олійної сировини.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.02(075.8)/Т38
Автор(и) : Ковальская, Людмила Павловна, Мелькина, Галина Михайловна, Шебершнева, Нелли Николаевна, Шикина, Валентина Сергеевна
Назва : Технология пищевых производств : учебник для сред. спец. учеб. заведений
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :286 с.: рис.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000-195-X: 0.90 р.
УДК : 664.02(075.8)
ББК : 36я723
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): стандартизация пищевых продуктов--стандартизація харчових продуктів --технология хлебопечения--технологія хліба--технология сахара--технологія цукру--производство крахмала--виробництво крохмалу--технология конфет--технологія конфет--халва--мармелад--пастила--этиловый спирт--етиловий спирт--технология водки--технологія горілки--технология пива--технологія пива--технология вина--технологія вина--растительное масло--рослинна олія--маргарин--животные жиры--тваринні жири--консервирование плодов--консервування плодів
Анотація: Сведения об отдельных компонентах пищи и их физиологической роли, технология отдельных видов пищевых производств.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)