Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Радомишльська ЦРБ (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=жири<.>
Загальна кількість знайдених документів : 69
Показані документи с 1 за 30
 1-30    31-60   61-69 
1.


    Рюле, Роберт.
    Применение конъюгированной линолевой кислоты (КЛК) в кормлении молочных коров [] / Р. Рюле, Е. Шостак // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 2. - С. 23-27 : рис.
Рубрики: Молочне виробництво--Корми
Кл.слова (ненормовані):
лактація корів -- молочні жири -- харчові добавки

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шостак, Евгений

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

2.


    Радзієвська, І. Г.
    Технологія двостадійного фракціонування пальмової олії для виробництва замінників какао-масла [] / І. Г. Радзієвська, О. П. Мельник, О. О. Галенко // Наука та інновації = Science and Innovation. - 2018. - N 1. - С. 40-49 : рис. - Библиогр. в конце ст. . - ISSN 1815-2066
Рубрики: Субтропічні культури--Олії--Виробництво
Кл.слова (ненормовані):
пальмова олія -- фракціонування олії -- швидкість охолодження олії -- рослинні жири

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мельник, О. П.; Галенко, О.О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

3.
36.83я2
Р 65


    Ройтер, Исаак Менашевич.
    Сырье хлебопекарного производства [] : справ. пособие / И. М. Ройтер. - Киев : Техніка, 1972. - 208 с. : рис., табл. - Лит.: с. 189. - 0.74 р.
УДК
ББК 36.83я2
Рубрики: Харчове виробництво--Сировина--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мука -- борошно -- сахар -- цукор -- мед -- крахмал -- патока -- молочные продукты -- молочні продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- жиры -- жири -- какао-бобы -- какао-боби -- какао-порошок -- кофе -- кава -- плодово-ягодное сырье -- плодово-ягідна сировина -- орехи -- горіхи -- масличные семена -- олійне насіння -- пряности -- пряності -- желирующие вещества -- желюючі речовини -- разрыхлители теста -- розпушувачі тіста
Анотація: Изложены данные о сырье, применяемом в хлебопекарном производстве для выработки хлебобулочных, сухарных, бараночных и мучных кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
664.02(075.8)
Т38


   
    Технология пищевых производств [] : учебник для сред. спец. учеб. заведений / [Л. П. Ковальская и др.] ; под ред. Л. П. Ковальской. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 286 с. : рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-10-000-195-X : 0.90 р.
УДК
ББК 36я723
Рубрики: Харчове виробництво--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
стандартизация пищевых продуктов -- стандартизація харчових продуктів -- технология хлебопечения -- технологія хліба -- технология сахара -- технологія цукру -- производство крахмала -- виробництво крохмалу -- технология конфет -- технологія конфет -- халва -- мармелад -- пастила -- этиловый спирт -- етиловий спирт -- технология водки -- технологія горілки -- технология пива -- технологія пива -- технология вина -- технологія вина -- растительное масло -- рослинна олія -- маргарин -- животные жиры -- тваринні жири -- консервирование плодов -- консервування плодів
Анотація: Сведения об отдельных компонентах пищи и их физиологической роли, технология отдельных видов пищевых производств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ковальская, Людмила Павловна; Мелькина, Галина Михайловна; Шебершнева, Нелли Николаевна; Шикина, Валентина Сергеевна; Ковальская, Людмила Павловна \ред.\
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

5.
637.043
Г65


    Гончаров, Георгий Иванович.
    Технология и оборудование для производства пищевых жиров [] / Г. И. Гончаров, А. А. Буша, Е. Д. Ткаченко. - Киев : Урожай, 1991. - 88 с. : рис., табл. - Лит.: с. 84. - ISBN 5-337-00857-9 : 0.35 р.
УДК
ББК 36.92
Рубрики: Харчові жири--Технологія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевые жиры -- пищевые животные жиры -- харчові тваринні жири -- пищевые костные жиры -- харчові кісткові жири -- жиробелковая эмульсия -- жиробілкова емульсія
Анотація: Приведены сведения о пищевом животном сырье, используемом для производства жира, дана характеристика оборудования для производства пищевых жиров.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Буша, Алексей Алексеевич; Ткаченко, Екатерина Дмитриевна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
637.5.07
Ж91


    Журавская, Нина Константиновна.
    Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов [] : учебник / Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отряшенкова. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 296 с. : рис., табл. - Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292. - 1.00 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясо--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   М'ясні продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
мясо -- мясопродукты -- состав мяса -- склад м'яса -- ценность мяса -- цінність м'яса -- качество мяса -- якість м'яса -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- яичные продукты -- яєчні продукти -- техническе жиры -- технічні жири -- пищевой альбумин -- харчовий альбумін -- желатин
Анотація: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Отряшенкова, Лидия Михайловна
Примірників всього: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

7.
547(075.8)
С44


    Скоробогатий, Я. П.
    Хімія і методи дослідження сировини і матеріалів [] : Розділ "органічна хімія" : [навч. посіб.] / Я. П. Скоробогатий, Н. О. Петровська, А. В. Гузій. - Львів : Новий Світ-2000, 2018. - 431, [1] с. : іл., табл. - (Вища освіта в Україні). - Літ.: с. 424. - Предм. покажч.: с. 425-431. - ISBN 966-418-035-5 : 250.00 грн
УДК
ББК 24.2я73
Рубрики: Органічна хімія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
історія органічної хімії -- явище ізомерії -- електронні ефекти -- класифікація органічних сполук -- насичені вуглеводні -- ненасичені вуглеводні -- природні джерела вуглеводнів -- природний нафтовий газ -- нафта -- кам'яне вугілля -- горючі сланці -- екологія переробки природної сировини -- оксигенвмісні сполуки -- спирти -- карбонові кислоти -- харчові кислоти -- поверхнево-активні речовини -- синтетичні миючі засоби -- алкалоїди -- органічні сполуки у промисловості -- жири -- воски -- ароматичні аміни -- барвники
Анотація: Теоретичні положення органічної хімії, основні класи органічних сполук, їх номенклатура, ізомерія, хімічні властивості, методи добуванняч та застосування у промисловості.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Петровська, Н. О.; Гузій, А. В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
641/642(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Теоретичні основи технології громадського харчування [] : загальна частина : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2018. - 197, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 135.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
кулінарна обробка продуктів -- теплова кулінарна обробка продуктів -- білки -- жири -- вуглеводи -- вітаміни -- хімічний склад продуктів -- барникові речовини плодів -- ароматичні смакові речовини -- режим зберігання продуктів -- технологічна обробка продуктів
Анотація: Теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
908:94(477.42)Конрад
Б48


. "Бердичів крізь призму століть", науково-практична конференція (2017 ; Бердичів)

    Коломієць, Л. В.
    Миловарне виробництцво в Бердичевіна початку ХХ століття [] / Л. В. Коломієць // Матеріали Міжнародної науково-краєзнавчої конференції "Бердичів крізь призму століть", присвяченої 160 річниці від дня народження Джозефа Конрада (03.12.1857 р., 24-25 червня 2017 р. : наук. зб. "Велика Волинь". Праці Житомир. наук.-краєзнавчого т-ва дослідників Волині, Житомир. обл. орг. НСКУ / [І. М. Астапюк та ін.; упоряд. П. С. Скавронський ; ред. рада: І. Д. Дячук та ін.]. - Житомир : ФОП Мельник М. В., 2017. - С. 114-119. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 26.890(4УКР-4ЖИТ) + 63.3(4УКР-4ЖИТ)
Рубрики: Хімічні підприємства--Історія--Бердичів, місто (Житомирська область), поч. 20 ст.--Наукові видання
   Бердичів, місто (Житомирська область)--Хімічні підприємства--Історія, поч. 20 ст. -- Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
миловарні -- мило -- пахучі речовини -- фарби -- жири -- олії
Анотація: З історіїї виробництва мила на миловарних підприємствах Бердичева Житомирської області на початку ХХ століття.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Астапюк, Ірина Михайлівна; Батюк, Іван Віталійович; Бедь, Михайло Михайлович; Вітюк, Олександр Олегович; Скавронський, Павло Степанович \упоряд.\; Дячук, І. Д. \ред.\; Скавронський, Павло Степанович \ред.\; Ступак, Федір Якович \ред.\; Тимошенко, Василь Іванович \ред.\; Хімічна промисловість 4.02.06; Національна спілка краєзнавців України; Виконавчий комітет Бердичівської міської ради; Житомирська обласна організація НСКУ; Польський інститут в м. Києві; "Бердичів крізь призму століть", науково-практична конференція(2017 ; Бердичів)

Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1)
Вільні: КР (1)

Знайти схожі

10.
641/642(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина [] : навч. посібник / В. С. Ростовський. - К. : Кондор, 2016. - 197, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 100.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Технологічні процеси--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулінарна обробка продуктів -- кулинарная обработка продуктов -- теплова обробка продуктів -- тепловая обработка продуктов -- жири харчових продуктів -- жиры пищевых продуктов -- білки харчових продуктів -- белки пищевых продуктов -- вуглеводи харчових продуктів -- углеводы пищевых продуктов -- вітаміни харчових продуктів -- витамины пищевых продуктов -- барвникові речовини плодів -- красящие вещества плодов -- смак продуктів -- вкус продуктов -- аромат продуктів -- аромат продуктов -- зберігання продуктів -- сохранность продуктов -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения
Анотація: Теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
28.072
Х46


   
    Хімія харчування [] : метод. матеріали / [упоряд.: О. Каретникова, Г. Мальченко ; редрада: Г. Мальченко та ін.]. - К. : Ред. загальнопед. газет, 2005. - 128 с. : рис., табл. - (Бібліотека "Шкільного світу"). - ISBN 966-8651-32-4 : 4.42 грн
ББК 28.072
Рубрики: Харчування--Ферменти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хімія травлення -- химия пищеварения -- вуглеводи -- углеводы -- білки -- белки -- жири -- жиры -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- вітаміни -- витамины -- харчові добавки -- пищевые добавки -- штучна їжа -- искусственная пища -- токсичні метали -- токсические металлы
Анотація: Збірник містить інформацію про хімічні елементи та речовини, що входять до складу харчових продуктів, про перетворення їх під час приготування їжі, хімічні реакції під час травлення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Каретникова, О. \упоряд.\; Мальченко, Г. \упоряд.\; Мальченко, Г. \ред.\; Крикля, Л. \ред.\; Мосієнко , М. \ред.\; Кузьменко , Г. \ред.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

12.
36.92я73
Т 38


   
    Технология мяса и мясопродуктов [] : учебник для вузов / [Л. Т. Алехина и др.] ; под ред. И. А. Рогова. - М. : Агропромиздат, 1988. - 576 с. : рис., табл. - Авт. указ. на обороте тит. л. - Лит.: с. 569-570. - Предм. указ.: с. 571-572. - ISBN 5-10-000212-3 : 1.60 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясне виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
транспортировка скота -- транспортування скотини -- предубойное содержание скота -- передзабійне утримання скотини -- состав мяса -- склад м'яса -- физические свойства мяса -- фізичні властивості м'яса -- убой скота -- забій скотини -- разделка туш -- розбирання туш -- мясные субпродукты -- м'ясні субпродукти -- переработка крови -- переробка крові -- обработка туш -- обробка туш -- обработка кишок -- обробка кишок -- кератинсодержащее сырье -- кератиномісна сировина -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- пищевые животные жиры -- харчові тваринні жири -- мясные кормовые продукты -- м'ясні кормові продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- производство клея -- виробництво клею -- желатин
Анотація: Приведены теоретические основы всех производств мясной промышленности, описана технология всех производств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Большаков, Александр Сергеевич; Боресков, Вадим Георгиевич; Жаринов, Александр Иванович; Рогов, Иосиф Александрович \ред.\
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Знайти схожі

13.
663/664(075.8)
Т50


   
    Товарознавство. Продовольчі товари [] : навч. посібник / [О. Г. Бровко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т економ. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кондор, 2015. - 729, [1] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 726-729. - ISBN 978-966-351-302-7 : 350.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
зерноборошняні вироби -- хлібобулочні вироби -- кондитерські товари -- смакові товари -- овочі -- плоди -- гриби -- молочні продукти -- харчові жири -- м'ясопродукти -- рибні товари -- яйця -- харчові добавки
Анотація: Товарознавство з усіх груп товарів, відомості про класифікацію різних товарних груп, основи виробництва, асортимент і умови зберігання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бровко, Ольга Гаврилівна; Булгакова, Олена Валеріївна; Гордієнко, Ганна Степанівна; Дятлов, Володимир Васильович; Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

14.
577.1(075.8)
С91


    Сухаренко, Олена Валеріївна.
    Біохімія [] : лабораторний практикум і завдання модульного контролю / О. В. Сухаренко, В. С. Недзвецький ; М-во освіти і науки України, Керч. держ. морський технол. ун-т. - Київ : Ліра-К, 2017. - 194, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 189. - Дод.: с. 190-194. - ISBN 978-966-2609-59-2 : 90.00 грн
УДК
ББК 28.072я73
Рубрики: Біохімія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
амінокислотний склад білків -- протеїнові амінокислоти -- фізико-хімічні властивості білків -- очищення білків -- кислотний гідроліз білків -- природа ферментів -- властивості ферментів -- тваринні жири -- гідроліз жирів -- проба Подобєдова-Миліша -- реакція Селіванова -- реакція Троммера -- реакція Бенедикта -- реакція Ніландера -- проби Фелінга
Анотація: Аналіз хімічної будови основних груп біоорганічних сполук, що містять живі організми, ферментні перетворення в організмі білків, будова тканин і метаболічних процесів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Недзвецький, Віктор Станіславович; Мііністерство освіти і науки УкраїниКерченський державний морський технологічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
641.55(075)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв [] : підручник / В. С. Ростовський ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Київ : Кондор, 2017. - 467, [1] с. : фот. кольор., табл. - Дод.: с. 463-467. - ISBN 966-351-080-3 : 280.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Харчові виробництва--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   Кулінарія--Приготування--Історія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
хімічний склад харчових продуктів -- білки -- жири -- вуглеводи -- вітаміни -- теплова обробка харчових продуктів -- технологічна обробка продуктів тваринництва -- продукти харчування -- кулінарні вироби
Анотація: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і їх вплив на харчову цінність, дана харктеристика технологічних процесів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полтавський університет споживчої кооперації України
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

16.
664.3
Ж73


   
    Жири у виробництві харчової продукції [] : монографія / [Шильман Л. З. та ін.] ; за заг. ред. Л. З. Шильмана ; [Сум. нац. аграр. ун-т, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Нац. ун-т харч. технологій, Економ. ун-т у Вроцлаві]. - Суми : Унів. кн., 2016. - 277, [1] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 260-277. - ISBN 978-966-680-782-6 : 135.00 грн
УДК
ББК 35.782
Рубрики: Харчові продукти--Виробництво--Дослідження--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
харчування людини -- питание человека -- асортимент продуктів -- ассортимент продуктов -- показники якості -- показатели качества -- збагачення олій -- обогащение масла -- зміни жирів -- изменения жиров -- термічна обробка -- термическая обработка -- очищення жирів -- очищение жиров -- методика побудови номограми -- методика построения номограмм -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- технологія сосусів -- технология соусов -- технологія вершкового крему -- технология сливочного крема -- виробництво пісочного тіста -- производство песочного теста
Анотація: Результати наукових досліджень щодо використання жирів у виробництві харчової продукції і показано їх зміни у процесі виготовлення продукції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шильман, Лев Залманович; Сімакова, Інна Володимирівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Федак, Наталія Василівна; Шильман, Л. З. \ред.\; Сумський національний аграрний університет; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Національний університет харчових технологій; Економічний університет у Вроцлаві
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

17.
28.572
А86


    Артамонов, Вадим Иванович.
    Зеленая лаборатория планеты [] / В. И. Артамонов. - М. : Агропромиздат, 1987. - 143 с. : ил. - (Научно-популярная библиотека школьника). - Библиогр. в подстрочном примеч. - 0.25 р.
ББК 28.572
Рубрики: Рослини--Біохімія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
біохімія рослин -- биохимия растений -- белки растений -- білки рослин -- ферменти -- ферменты -- вуглеводи -- углеводы -- растительные жиры -- рослинні жири -- алкалоїди -- алкалоиды -- кофеїн -- кофеин -- ефірні масла -- эфирные масла -- камфора -- каніфоль -- канифоль -- каучук
Анотація: В популярной форме рассказывается о химическом составе растений, значении растительных белков, жиров и углеводов в жизни человека.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

18.
613.2
М 29


    Мартинчик, Арсений Николаевич.
    Общая нутрициология [] : учеб. пособ. / А. Н. Мартинчик, И. В. Маев, О. О. Янушевич. - Москва : МЕДпресс-информ, 2005. - 392 с. : рис., табл. - Лит.: с. 361. - Прил.: с. 362-388. - Предм. указ.: с. 389-392. - ISBN 5-98322-075-6 : 66.85 грн.
УДК
ББК 51.230я73
Рубрики: Нутріціологія--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
белки -- білки -- жиры -- жири -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- физиология пищеварения -- фізіологія травлення -- эпидемиология питания -- епідеміологія харчування -- биомаркеры пищевого статуса -- біомаркери харчового статусу
Анотація: Книга представляет одно из наиболее полных руководств по питанию человека. В нем в систематизированной форме изложены основные явления, факторы, физиологические и социальные процессы, являющиеся предметом науки о питании - нутрициологии. В круг рассматриваемых вопросов включены представления о пище и пищевых веществах, их потребления, усвоения, метаболизма, транспорта, утилизации и выведения, процессах обмена и усвоения энергии пищи, а также факторы, влияющие на потребление и выбор пищи человеком. Пособие предназначено для студентов высших медицинских учебных заведений, аспирантов, научных работников и врачей всех специальностей, желающих овладеть знаниями основ питания человека.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Маев, Игорь Вениаминович; Янушевич, Олег Олегович
Примірників всього: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Знайти схожі

19.
24я723
О-36


    Оганесян, Эдуард Тоникович.
    Руководство по химии поступающим в вузы [] : справ. пособие / Э. Т. Оганесян. - Москва : Высш. шк., 1987. - 395 с. : рис., табл. - Прил.: с. 380-391. - Предм. указ.: с. 392-395. - 1.30 р.
ББК 24я723
Рубрики: Хімія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
химия -- основы общей химии -- основи загальної хімії -- периодическая система элементов Д. И. Менделеева -- періодична система елементів Д. І. Менделеєва -- химические реакции -- хімічні реакції -- растворы -- розчини -- классы неорганических соединений -- класи неорганічних сполук -- химия элементов -- хімія елементів -- классификация органических соединений -- класифікація органічних сполук -- углеводороды -- вуглеводні -- альдегиды -- альдегіди -- жиры -- жири -- амины -- аміни -- аминокислоты -- амінокислоти -- белки -- білки -- углеводы -- вуглеводи
Анотація: Книга состоит из 3 частей. В первой части изложены важнейшие понятия, законы и теоретические положения химии, во второй - химия элементов, в третьей - основы органической химии.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

20.


    Мостова, Іванна.
    Вказування насичених жирів на етикетці: важливі деталі [] / І. Мостова // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 9. - С. 28-30 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
насичені жири -- маркування ковбасних виробів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

21.
613.2
М19


    Маловичко, Анатолий.
    Очищение печени и желудочно-кишечного тракта. Продлите свою молодость! [] / А. Маловичко. - Санкт-Петербург : Диля, 2004. - 272, [9] с. : ил. - (Хочу быть здоровым!). - Лит.: с. 260-261. - ISBN 5-8174-0288-2 : 7.00 грн.
УДК
ББК 53.59
Рубрики: Народна медицина--Раціональне харчування--Популярні видання
   Печінка--Хвороби--Харчування--Популярні видання

   Шлунок--Хвороби--Харчування--Популярні видання

Кл.слова (ненормовані):
вредные белки -- шкідливі білки -- жиры -- жири -- сахар -- цукор -- пищеварение -- травлення -- питание для очищения печени -- харчування для очищення печінки
Анотація: В книге собрана информация по очищению желудочно-кишечного тракта, печени, эндокринной системы, очищению всего организма на клеточном уровне и многое другое, что необходимо для оздоровления. Эта книга должна объединить вокруг себя самых разных людей, ее идеи должны стать поводом для полного изменения жизни человека. Вы убедитесь, что физическое очищение и здоровье немыслимы без духовного очищения и веры. Этот постулат делает систему автора уникальной, отличает ее от других систем, результаты применения которых исчезают, как только вы перестаете делать определенные процедуры. Очищение по Маловичко принесет вам устойчивые результаты, потому что зиждется на вечных ценностях, которые необходимы человечеству для выживания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Знайти схожі

22.
36-9я73
Т50


   
    Товароведение пищевых продуктов [] : учебник / [О. Г. Бровко [и др.] ; ред. В. Е. Михайленко. - 4-е изд., перераб. - Москва : Экономика, 1989. - 424 с. : рис., табл. - (ВУЗ. Государственная торговля). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Алф.-предм. указ.: с. 417-421. - ISBN 5-282-00049-0 : 1.30 р.
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
товароведение -- пищевые продукты -- зерномучные продукты -- зерноборошняні продукти -- овощные продукты -- овочеві продукти -- кондитерские продукты -- кондитерські продукти -- вкусовые товары -- смакові товари -- мясные продукты -- м'ясні ппродукти -- молочные продукты -- молочні продукти -- рыбные продукты -- рибні продукти -- пищевые жиры -- харчові жири
Анотація: Химический состав, пищевая ценность и требования к качеству пищевых продуктов для приготовления пищи на предприятиях общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бровко, Ольга Гавриловна; Гордиенко, Анна Степановна; Дмитриева, Ангелина Борисовна; Донцов, В. А.; Михайленко, В. Е. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

23.
36.86
П18


    Парфененко, Валерия Васильевна.
    Производство кондитерских изделий с использованием нетрадиционного сырья [] / В. В. Парфененко, М. Б. Эйнгор, В. Н. Никифорова. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 208 с. : рис., табл. - Лит.: с. 203-206. - 0.70 р.
ББК 36.86
Рубрики: Кондитерські вироби--Сировина--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерские изделия -- нетрадиционное кондитерское сырье -- нетрадиційна кондитерська сировина -- молочная сыворотка -- молочна сироватка -- фруктовое сырье -- фруктова сировина -- овощное сырье -- овочева сировина -- соевый белок -- соєвий білок -- модифицированный крахмал -- модифікований крохмаль -- поверхностно-активные вещества -- поверхнево-активні речовини -- твердые жиры -- тверді жири
Анотація: Использование нетрадиционного сырья при производстве кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Эйнгор, Михаил Беркович; Никифорова, Валентина Николаевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

24.
28.581
Б24


    Барбарич, Андрій Іванович.
    Жироолійні рослини України [] : довід. / А. І. Барбарич, О. М. Дубовик, Д. В. Стрелко ; [відп. ред. М. І. Котов] ; Акад. наук УССР, Ін-т ботаніки ім. М. Г. Холодного. - Київ : Наук. думка, 1973. - 132 с. : рис. - Літ.: с. 96-102. - Покажч. укр. назв рослин: с. 103-112 . - Покажч. рос. назв рослин: с. 112-122. - Покажч. лат. назв. рослин: с. 122-132. - 0.52 р.
ББК 28.581
Рубрики: Олійні культури--Довідкові видання
Кл.слова (ненормовані):
рослинні жири -- хімічний склад рослинних жирів -- промислові жироолійні рослини -- рослини подвійного використання -- дикорослі рослини -- дикорослі жироолійні рослини
Анотація: Відомості про поширення на Україні в природному стані жироолійних рослин, їх екологію та вміст жирних олій по кожному виду.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дубовик, Ольга Миколаівна; Стрелко, Діана Василівна; Котов, М. І. \ред.\; Академія наук української РСР; Інститут ботаніки ім. М. Г. Холодного
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

25.
36-9я723
К64


    Кононенко, Иван Евлампиевич.
    Товароведение мясо-рыбных и гастрономических товаров [] : учебник / И. Е. Кононенко, С. Е. Пизик, В. Б. Тылкин. - 2-е изд., перераб. и доп. - Киев : Вища шк., 1984. - 439 с. : рис., табл. - 1.30 р.
ББК 36-9я723
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
товароведение -- продовольственные товары -- мясные товары -- м'ясні товари -- рыбные товары -- рибні товари -- молочные товары -- молочні товари -- яичные товары -- яєчні товари -- пищевые жиры -- харчові жири -- вкусовые товары -- смакові товари
Анотація: Характеристика ассортимента мясо-рыбных и гастрономических товаров.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пизик, Степан Ефимович; Тылкин, Венемианин Борисович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

26.
504.5(477)
Д58


   
    Довкілля і здоров'я [] / [Всеукр. еколог. ліга, Центр еколог. освіти та інформації ; редкол.: Тимочко Т. В. (голов. ред.) та ін.]. - Київ : СТ-Друк, 2019. - 27, [1] с. : табл. - (Бібліотека Всеукраїнської екологічної ліги) (Охорона навколишнього середовища ; № 4). - Літ. в кінці ст. - 20.00 грн
УДК
ББК 20.1(4УКР)
Рубрики: Охорона природи--Україна--Науково-популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
транс-жири -- збирання твердих побутових відходів -- радіаційне забруднення довкілля -- вміст нітратів у воді -- вплив відходів -- утилізація відпрацьованого ядерного палива -- утилізація радіоактивних відходів
Анотація: Вплив харчування, роздільного збирання відходів, радіаційного забруднення довкілля на здоров'я людини.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тимочко, Т. В. \ред.\; Вадзюк, С. Н. \ред.\; Грицан, Ю. І. \ред.\; Лукаш, О. В. \ред.\; Всеукраїнська екологічна ліга; Центр екологічної освіти та інформації
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

27.
637.5
Т41


    Тимощук, Иван Иванович.
    Общая технология мяса и мясопродуктов [] : пособие / И. И. Тимощук, Н. А. Головатенко, С. А. Сенников. - Киев : Урожай, 1989. - 216 с. : рис., табл. - ISBN 5-337-00414-Х : 0.90 р.
УДК
ББК 36.92я7
Рубрики: М'ясні продукти--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- сырье мясной промышленности -- сировина м'ясної промисловості -- переработка животных -- переробка тварин -- обработка мяса холодом -- обробка м'яса холодом -- переработка крови -- переробка крові -- обработка субпродуктов -- обробка субпродуктів -- обработка кишок -- обробка кишок -- пищевые жиры -- харчові жири -- обработка шкур -- обробка шкури -- технические жиры -- технічні жири -- кормовые продукты -- кормові продукти -- органопрепараты -- органічні препарати -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные соленые продукты -- м'ясні солені продукти
Анотація: Сведения о сырье мясной промышленности, технологических процессах переработки мяса и мясопродуктов, качестве выпускаемых изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Головатенко, Наталья Анатольевна; Сенников, Сергей Анатольевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

28.
637.142.2
Х89


    Храмцов, Андрей Георгиевич.
    Молочная сыворотка [] / А. Г. Храмцов. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 240 с. : рис., табл. - Лит.: с. 234-238. - ISBN 5-10-000944-6 : 0.85 р.
УДК
ББК 36.959
Рубрики: Молочні продукти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочные продукты -- состав молочной сыворотки -- склад молочної сироватки -- жиры молочной сыворотки -- жири молочної сироватки -- белки сыворотки -- білки сироватки -- напитки из сыворотки -- напої із сироватки -- сгущенная молочная сыворотка -- згущена молочна сироватка -- сухая молочная сыворотка -- суха молочна сироватка -- использование молочной сыворотки -- використання молочної сироватки
Анотація: Химический состав, структурно-механические, теплофизические и оптические характеристики молочной сыворотки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

29.
665.2:636.086
С 53


    Сницарь, Анатолий Иванович.
    Справочник мастера цеха технических фабрикатов [] / А. И. Сницарь, Г. Е. Лимонов, А. И. Минаев. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 168 с. : граф., рис., табл. - Прил.: с. 163-165. - Лит.: с. 166. - 0.50 р.
УДК
ББК 36.929я2
Рубрики: М'ясне виробництво--Відходи--Переробка--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясное производство -- сухие животные корма -- сухі тваринні корми -- технические (кормовые) жиры -- технічні (кормові) жири -- переработка технического сырья -- переробка технічної сировини -- кормовая мука -- кормове борошно -- сухой растительно-животный корм -- сухий рослинно-тваринний корм
Анотація: Сведения по переработке отходов мясокомбинатов на сухие животные корма и технические (кормовые) жиры, применяемое оборудование.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лимонов, Генрих Евсеевич; Минаев, Александр Иванович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

30.
637.521:641.5
С 74


   
    Справочник по разделке мяса, производству полуфабрикатов и быстрозамороженных готовых мясных блюд [] / [Б. Е. Гутник и др.] ; под ред. Б. Е. Гутника. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 344 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 339-340. - Предм. указ.: с. 341-342. - 1.40 р.
УДК
ББК 36.92
Рубрики: М'ясні продукти--Виробництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- мясные субпродукты -- м'ясні субпродукти -- пищевые животные жиры -- харчові тваринні жири -- пищевое сырье -- харчова сировина -- крупнокусковые мясные полуфабрикаты -- великокускові м'ясні напівфабрикати -- мясокостные полуфабрикаты -- м'ясокісткові напівфабрикати -- бескостные полуфабрикаты -- безкісткові напівфабрикати -- рубленые полуфабрикаты -- рублені напівфабрикати -- контроль качества мясопродуктов -- контроль якості м'ясопродуктів
Анотація: Характеристика, основные требования к сырью, материалу, используемым в производстве мяса и мясопродуктов, рецептура, требования к готовой продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гутник, Борис Ефимович; Генералов, Николай Федорович; Юрина, Валентина Федоровна; Шигаева, Нина Константиновна; Гутник, Борис Ефимович \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 1-30    31-60   61-69 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)