Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Радомишльська ЦРБ (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=жири<.>
Загальна кількість знайдених документів : 71
Показані документи с 1 за 30
 1-30    31-60   61-71 
1.
Шифр: amtl/2007/27
   Журнал

Англійська мова та література [Текст]. - Х. : Основа, 2002 - . - Виходить тричі на місяць
2007р. N 27
Из содерж.:
Про вивчення іноземних мов у 2007-2008 н.р. : Методичні рекомендації. - С.2-6
Гаврілова, С. В. Olympiad Summary (lesson - TV programme) / С. В. Гаврілова. - С.7-9
Кір`янова, Л. Б. Style (10 клас) / Л. Б. Кір`янова. - С.10-11
Кл.слова: КОНСПЕКТИ УРОКІВ, МОДА
Захарчук, І. Білки, жири, вуглеводи, мінерали / І. Захарчук. - С.13-15
Кл.слова: КОНСПЕКТИ УРОКІВ, ЇЖА
Гільчук, Ю. В. From the history of the Olympic Games / Ю. В. Гільчук. - С.16-17
Кл.слова: КОНСПЕКТИ УРОКІВ, СПОРТ
Перехейда, О. М. Кабінет іноземної мови - творча лабораторія вчителя : З досвіду роботи / О. М. Перехейда, А. А. Котовська, Я. Ю. Камінська-Клецкова. - С.18-25
Вишковський, С. А. The Princess and the Pea : Свято англійської мови з використанням мультимедійних засобів у 4 класі / С. А. Вишковський, О. Я. Синявська. - С.28-29
Кл.слова: КОМП`ЮТЕРИ
Шкода, Л. П. Дидактичний матеріал до позакласного заходу - інтелектуальної гри "НАЙРОЗУМНІШИЙ" англійською мовою для 9-11 класів / Л. П. Шкода. - С.30-31
Є примірники у відділах: всього 1 : ІН (1)
Вільні: ІН (1)

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Знайти схожі
Перейти до описів статей

2.
577.1(075.8)
Б63


   
    Біологічна хімія [] : підручник / Н. Г. Марінцова [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Л. : Львівська політехніка, 2009. - 324 с. : рис., сх., фото. - Л-ра: с. 317. - ISBN 978-966-553-837-0 : 171.00 грн
УДК
ББК 28.072я73
Рубрики: Біохімія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
біологічна хімія -- биологическая химия -- амінокислоти -- аминокислоты -- білки -- белки -- плазматична мембрана -- плазматическая мембрана -- нуклеїнові кислоти -- нуклеиновые кислоты -- вуглеводи -- углеводы -- жири -- жиры -- ферменти -- ферменты -- витамины -- вітаміни -- гормони -- гормоны -- обмін вуглеводів, ліпідів та білків -- обмен углеводов, липидов и белков -- обмін і функції нуклеотидів -- обмен и функции нуклеотидов -- матричні біосинтези -- матричные биосинтезы -- біосинтез антитіл -- биосинтез антител -- мутагенез -- генна інженерія -- генная инженерия -- механізми регуляції хімічних перетворень і фізико-хімічних процесів -- механизмы регуляции химических превращений и фихико-химических процессов -- регуляція обміну речовин, пов'язаного з репродуктивною функцією -- регуляция обмена веществ, связанного с репродуктивной функцией -- біохімія окремих органів і систем -- биохимия отдельных органов и систем -- обмін чужорідних сполук -- обмен чужеродных соединений -- кров -- кровь -- м'язи -- мускулы -- фармацевтическая биохимия -- фармацевтична біохімія
Анотація: Біологічна хімія - це наука, яка вивчає хімічний склад, структуру, перетворення речовин і енергії, які вдбуваються в організмі. Сутність цієї науки полягає одночасно в вагомості для неї біологічних функцій, які грунтуються на хімічних процесах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Марінцова, Наталія Геннадіївна; Журахівська, Л. Р.; Губицька, І. І.; Болібрух, Л. Д.; Курка, М. С.; Новіков, В. П.; Міністерство освіти і науки України; Національний Університет "Львівська політехніка"
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

3.
577.1(075.8)
С91


    Сухаренко, Олена Валеріївна.
    Біохімія [] : лабораторний практикум і завдання модульного контролю / О. В. Сухаренко, В. С. Недзвецький ; М-во освіти і науки України, Керч. держ. морський технол. ун-т. - Київ : Ліра-К, 2017. - 194, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 189. - Дод.: с. 190-194. - ISBN 978-966-2609-59-2 : 90.00 грн
УДК
ББК 28.072я73
Рубрики: Біохімія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
амінокислотний склад білків -- протеїнові амінокислоти -- фізико-хімічні властивості білків -- очищення білків -- кислотний гідроліз білків -- природа ферментів -- властивості ферментів -- тваринні жири -- гідроліз жирів -- проба Подобєдова-Миліша -- реакція Селіванова -- реакція Троммера -- реакція Бенедикта -- реакція Ніландера -- проби Фелінга
Анотація: Аналіз хімічної будови основних груп біоорганічних сполук, що містять живі організми, ферментні перетворення в організмі білків, будова тканин і метаболічних процесів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Недзвецький, Віктор Станіславович; Мііністерство освіти і науки УкраїниКерченський державний морський технологічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
664.34(075.8)
П 31


    Пешук, Людмила Василівна.
    Біохмія та технологія оліє-жирової сировини [] : навч. посібник / Л. В. Пешук, Т. Т. Носенко. - К. : Центр учбов. л-ри, 2011. - 295, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 585-289. - Л-ра: с. 290-292. - ISBN 978-611-01-0035-9 : 68.00 грн
УДК
ББК 35.782.1я73
Рубрики: Біохімія--Продукція рослинництва--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
олійні культури -- масленичные культуры -- морфологічна характеристика плодів -- морфологическая характеристика плодов -- обмін речовин насіння -- обмен веществ семян -- дозрівання насіння -- созревание семян -- зберігання насіння -- сохранность семян -- властивості насіння -- свойства семян -- якість олійного насіння -- качество масленичных семян -- білково-олійні рослини -- белково-масленичные растения -- тваринні жири -- животные жиры -- білкові продукти -- белковые продукты -- соєві продукти -- соевые продукты
Анотація: Біохімічний склад сучасних сортів та гібридів насіння основних олійних культур,нетрадиційної олійної сировини.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Носенко, Тетяна Тимофіївна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.


    Мостова, Іванна.
    Вказування насичених жирів на етикетці: важливі деталі [] / І. Мостова // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 9. - С. 28-30 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Інгредієнти
Кл.слова (ненормовані):
насичені жири -- маркування ковбасних виробів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.
547(075.8)
М 66


    Мітрясова, Олена Петрівна.
    Вступ до органічної хімії [] : навч. посібник / О. П. Мітрясова ; М-во освіти і науки України. - К. : Професіонал, 2007. - 394, [6] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 393-394. - ISBN 978-966-370-075-5 : 54.00 грн
УДК
ББК 24.2я73
Рубрики: Хімія--Органічна--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
вуглеводні -- углеводные -- дієнові вуглеводні -- диеновые углеводные -- ароматичні вуглеводні -- ароматические углеводные -- терпенові сполуки -- терпеновые соединения -- галогеноорганічні сполуки -- галогеноорганические соединения -- спирти -- спирты -- феноли -- фенолы -- альдегіди -- альдегиды -- кетони -- кетоны -- вуглеводи -- углеводы -- карбонові кислоти -- карбоновые кислоты -- нітросполуки -- нитросоединения -- амінокислоти -- аминокислоты -- естери -- эстэры -- жири -- жиры -- мила -- мыла -- поліпептиди -- полипептиды -- білки -- белки -- алкалоїди -- алкалоиды -- нуклеїнові кислоти -- нуклеиновые кислоты -- гетероциклічні сполуки -- гетероциклические соединения
Анотація: Викладено основи знань з органічної хімії на основі принципу інтеграції з іншими природничими дисциплінами, що вивчаються студентами природничих спеціальностей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки України
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ЧЗ (1)
Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

7.
637.51(075.8)
П49


    Поліщук, Віктор Миколайович.
    Гігієна та особливості транспортування продукції тваринництва [] : навч. посіб. / В. М. Поліщук, Т. О. Білько ; М-во аграр. політики та продовольства України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 627, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 441-594. - Літ.: с. 595-627. - ISBN 978-611-01-1100-3 : 335.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясні продукти--Гігієна--Транспортування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
класифікація продукції тваринництва -- молокопродукти -- м'ясопродукти -- м'ясо забійних тварин -- м'ясо птиці -- субпродукти -- ковбасні вироби -- м'ясні напівфабрикати -- м'ясні консерви -- тваринні жири -- водна сировина -- товарна риба -- мед -- продукти бджільництва -- продукція шовківництва -- перевезення продуктів тваринництва -- страхування вантажів -- технічні засоби перевезення -- класифікація транспорту -- санітарний паспорт автомобіля -- санітарна обробка транспортних засобів -- швидкопсувні вантажі -- маркування вантажів
Анотація: Характеристика різних видів продукції тваринництва, способи її пакування, умови і терміни зберігання, правила перевезення продукції тваринництва автомобільним транспортом.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Білько, Тамара Олександрівна; Міністерство аграрної політики та продовольства УкраїниНаціональний університет біоресурсів і природокористування України
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
613.2(075.8)
Г46


    Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підручник : у 2 кн. / за ред. В. І. Ципріяна. - К. : Медицина, 2007.
   Кн. 1 / [Т. І. Аністратенко та ін.]. - 528 с. : табл. - Л-ра в кінці глав. - ISBN 966-8144-52-X : 148.80 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
санітарно-епідеміологічний нагляд -- санитарно-эпидемиологический надзор -- функції їжі -- функции еды -- раціональне харчування -- рациональное питание -- білки -- белки -- жири -- жиры -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні елементи -- минеральные элементы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- харчування осіб розумової праці -- питание лиц умственного труда -- харчування працівників промислових підприємств -- питание работников промышленных предприятий -- харчування працівників сільського господарства -- питание работников сельского хозяйства -- харчування вагітних -- питание беременных -- нетрадиційні види харчування -- нетрадиционные виды питания -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- екологічно-захисне харчування -- еколого-защитное питание -- державний санітарний нагляд -- государственный санитарный надзор -- санітарно-епідеміологічна експертиза -- санитарно-эпидемиологическая экспертиза -- гігієнічна характеристика харчових продуктів -- гигиеническая характеристика пищевых продуктов -- продукти харчування -- продукты питания -- гігієнічна експертиза молока -- гигиеническая экспертиза молока -- гігієнічна експертиза м'яса -- гигиеническая экспертиза мяса -- гігієнічна експертиза риби -- гигиеническая экспертиза рыбы -- гігієнічна експертиза яєць -- гигиеническая экспертиза яиц -- гігієнічна експертиза зернових продуктів -- гигиеническая экспертиза зерновых продуктов -- гігієнічна експертиза напоїв -- гигиеническая экспертиза напитков -- гігієнічна експертиза овочів -- гигиеническая экспертиза овощей -- гігієнічна експертиза фруктів -- гигиеническая экспертиза фруктов -- гігієнічна експертиза кондитерських виробів -- гигиеническая экспертиза кондитерских изделий
Анотація: Грунтуючись на сучасній теорії харчування і вчення про функції їжі та її біологічну дію на організм, автори висвітлюють гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, основи профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань, дають гігієнічну і нутриціологічну характеристику харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ципріян, В. І. \ред.\; Аністратенко, Т. І.; Білко, Т. М.; Благодарова, О. В.; Бутильська, Н. О.
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Знайти схожі

9.
504.5(477)
Д58


   
    Довкілля і здоров'я [] / [Всеукр. еколог. ліга, Центр еколог. освіти та інформації ; редкол.: Тимочко Т. В. (голов. ред.) та ін.]. - Київ : СТ-Друк, 2019. - 27, [1] с. : табл. - (Бібліотека Всеукраїнської екологічної ліги) (Охорона навколишнього середовища ; № 4). - Літ. в кінці ст. - 20.00 грн
УДК
ББК 20.1(4УКР)
Рубрики: Охорона природи--Україна--Науково-популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
транс-жири -- збирання твердих побутових відходів -- радіаційне забруднення довкілля -- вміст нітратів у воді -- вплив відходів -- утилізація відпрацьованого ядерного палива -- утилізація радіоактивних відходів
Анотація: Вплив харчування, роздільного збирання відходів, радіаційного забруднення довкілля на здоров'я людини.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тимочко, Т. В. \ред.\; Вадзюк, С. Н. \ред.\; Грицан, Ю. І. \ред.\; Лукаш, О. В. \ред.\; Всеукраїнська екологічна ліга; Центр екологічної освіти та інформації
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
664.3
Ж73


   
    Жири у виробництві харчової продукції [] : монографія / [Шильман Л. З. та ін.] ; за заг. ред. Л. З. Шильмана ; [Сум. нац. аграр. ун-т, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Нац. ун-т харч. технологій, Економ. ун-т у Вроцлаві]. - Суми : Унів. кн., 2016. - 277, [1] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 260-277. - ISBN 978-966-680-782-6 : 135.00 грн
УДК
ББК 35.782
Рубрики: Харчові продукти--Виробництво--Дослідження--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
харчування людини -- питание человека -- асортимент продуктів -- ассортимент продуктов -- показники якості -- показатели качества -- збагачення олій -- обогащение масла -- зміни жирів -- изменения жиров -- термічна обробка -- термическая обработка -- очищення жирів -- очищение жиров -- методика побудови номограми -- методика построения номограмм -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- технологія сосусів -- технология соусов -- технологія вершкового крему -- технология сливочного крема -- виробництво пісочного тіста -- производство песочного теста
Анотація: Результати наукових досліджень щодо використання жирів у виробництві харчової продукції і показано їх зміни у процесі виготовлення продукції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шильман, Лев Залманович; Сімакова, Інна Володимирівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Федак, Наталія Василівна; Шильман, Л. З. \ред.\; Сумський національний аграрний університет; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Національний університет харчових технологій; Економічний університет у Вроцлаві
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
28.581
Б24


    Барбарич, Андрій Іванович.
    Жироолійні рослини України [] : довід. / А. І. Барбарич, О. М. Дубовик, Д. В. Стрелко ; [відп. ред. М. І. Котов] ; Акад. наук УССР, Ін-т ботаніки ім. М. Г. Холодного. - Київ : Наук. думка, 1973. - 132 с. : рис. - Літ.: с. 96-102. - Покажч. укр. назв рослин: с. 103-112 . - Покажч. рос. назв рослин: с. 112-122. - Покажч. лат. назв. рослин: с. 122-132. - 0.52 р.
ББК 28.581
Рубрики: Олійні культури--Довідкові видання
Кл.слова (ненормовані):
рослинні жири -- хімічний склад рослинних жирів -- промислові жироолійні рослини -- рослини подвійного використання -- дикорослі рослини -- дикорослі жироолійні рослини
Анотація: Відомості про поширення на Україні в природному стані жироолійних рослин, їх екологію та вміст жирних олій по кожному виду.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дубовик, Ольга Миколаівна; Стрелко, Діана Василівна; Котов, М. І. \ред.\; Академія наук української РСР; Інститут ботаніки ім. М. Г. Холодного
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

12.
664(075.8)
З-14


   
    Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [] : підручник для студ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2011. - 831, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818. - ISBN 978-611-01-0208-7 : 117.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчова промисловість--Технології--Задачі (навч.)--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сировина харчових виробництв -- технологія борошна -- технологія хлібопекарських дріжджів -- технологія хлібобулочних виробів -- виробництво крупи -- технологія макаронних виробів -- вершкове масло -- молоко -- виготовлення сиру -- технологія м'яса -- технологія ковбасних виробів -- технічні жири -- тваринні жири -- бродильне виробництво -- технологія вина -- безалкогольні напої -- виробництво пива -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- консервне виробництво -- технологія шоколадних виробів -- кондитерське виробництво -- кисломолочні продукти -- технологія морозива -- овочесушильне виробництво -- теплообмінні апарати -- енергозберігаючі технології
Анотація: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Арсеньева, О. П.
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

13.
54(075.3)
Х 76


    Хомченко, Іван Гавриїлович.
    Загальна хімія [] : підручник / I. Г. Хомченко ; пер. з рос. М. Д. Михайлової. - К. : Вища шк., 1993. - 424 с. : рис., табл. - Дод.: с. 408-412. - Предм. покажч.: с. 413-418. - ISBN 5-11-003851-1 : 270.00 крб
УДК
ББК 24.1я723
Рубрики: Загальна хімія--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
неорганічна хімія -- неорганическая химия -- хімічні поняття -- химические понятия -- закони хімії -- законы химии -- електрохімія -- электрохимия -- органічна хімія -- органическая химия -- хімічний зв’язок -- химическая связь -- розчини -- растворы -- окислювально-відновні реакції -- окислительно-восстановительные реакции -- періодичний закон Д. І. Менделєєва -- периодический закон Д. И. Менделеева -- будова атома -- строение атома -- метали -- металлы -- сплави -- сплавы -- електролітична дисоціація -- электролитическая диссоциация -- хімія елементів -- химия элементов -- алкани -- алканы -- ароматичні вуглеводні -- ароматические углеводные -- природний газ -- природный газ -- нафта -- нефть -- спирти -- спирты -- феноли -- фенолы -- карбонові кислоти -- карбоновые кислоты -- жири -- жиры -- вуглеводи -- углеводы -- азотовмісні органічні сполуки -- азотосодержащие органические соединения -- білки -- белки -- амінокислоти -- аминокислоты
Анотація: Викладено основні поняття та закони хімії, теорію будови атома, вчення про хімічний зв'язок, теорію розчинів та електрохімічних процесів. Описано властивості неорганічних сполук.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Михайлова, М. Д. \пер.\
Примірників всього: 5
ФОНД (1), АБ (2), ЧЗ (2)
Свободны: ФОНД (1), АБ (2), ЧЗ (2)
Знайти схожі

14.
54(076.1)
Х 76


    Хомченко, Гавриїл Платонович.
    Задачi з хімії для вступникiв до вузів [] / Г. П. Хомченко, I. Г. Хомченко ; пер. з рос. Н. Д. Рогози. - К. : Вища школа, 1991. - 253 с. : табл. - Дод.: с. 248-251. - Л-ра: с. 252. - ISBN 5-11-003580-6 : 2.50 р.
УДК
ББК 24я729
Рубрики: Хімія--Задачі (навч.)--Навчальні видання для абітурієнтів
Кл.слова (ненормовані):
загальна хімія -- общая химия -- хімічна рівновага -- химическое равновесие -- розчини -- растворы -- електролітична дисоціація -- электролитическая диссоциация -- окислювально-відновні реакції -- окислительно-восстановительные реакции -- електроліз -- электролиз -- неорганічна хімія -- неорганическая химия -- водень -- водород -- галогени -- галогены -- кисень -- кислород -- азот -- вуглець -- углерод -- метали -- металлы -- органічна хімія -- органическая химия -- алкани -- алканы -- ароматичні вуглеводні -- ароматические углеводороды -- спирти -- спирты -- карбонові кислоти -- карбоновые кислоты -- жири -- жиры -- азотовмісні сполуки -- азотосодержащие соединения -- вуглеводи -- углеводы -- альдегіди -- альдегиды
Анотація: Задачник складається з чотирьох розділів. У першому розділі розглядаються задачі з загальної хімії, у другому - з неорганічної хімії, в третьому - з органічної хімії. У четвертому розділі подано задачі підвищеної складності.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Хомченко, Іван Гавриїлович; Рогоза, Ніна Дмитрівна \пер.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ЧЗ (1)
Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

15.
373.545:54
Д75


    Дробоцький, Анатолій Степанович.
    Задачі і вправи з органічної хімії [] : посібник для вчителя / А. С. Дробоцький, Л. М. Романишина. - К. : Освіта, 1993. - 111 с. : табл. - Л-ра: с. 110. - ISBN 5-330-02169-3 : 62.00 крб
УДК
ББК 74.262.4
Рубрики: Органічна хімія--Задачі (навч.)--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
вуглеводні -- углеводороды -- спирти -- спирты -- феноли -- фенолы -- альдегіди -- альдегиды -- карбонові кислоти -- карбоновые кислоты -- жири -- жиры -- вуглеводи -- углеводы -- амінокислоти -- аминокислоты -- білки -- белки -- нуклеїнові кислоти -- нуклеиновые кислоты
Анотація: Розрахункові задачі, тренувальні вправи, контролюючі програми, в яких висвітлюються основні питання курсу органічної хімії.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Романишина, Людмила Михайлівна
Примірників всього: 3
ЧЗ (2), ФОНД (1)
Свободны: ЧЗ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

16.
28.572
А86


    Артамонов, Вадим Иванович.
    Зеленая лаборатория планеты [] / В. И. Артамонов. - М. : Агропромиздат, 1987. - 143 с. : ил. - (Научно-популярная библиотека школьника). - Библиогр. в подстрочном примеч. - 0.25 р.
ББК 28.572
Рубрики: Рослини--Біохімія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
біохімія рослин -- биохимия растений -- белки растений -- білки рослин -- ферменти -- ферменты -- вуглеводи -- углеводы -- растительные жиры -- рослинні жири -- алкалоїди -- алкалоиды -- кофеїн -- кофеин -- ефірні масла -- эфирные масла -- камфора -- каніфоль -- канифоль -- каучук
Анотація: В популярной форме рассказывается о химическом составе растений, значении растительных белков, жиров и углеводов в жизни человека.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

17.
613.2
К 89


    Кузьмінська, О. В.
    Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді [] / [О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - К. : Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді : Укр. ін-т соц. дослідж., 2005. - 128 с. : табл. - (Формування здорового способу життя молоді ; кн. 4). - Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127. - ISBN 966-8435-11-7 : 003.50 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
енергетична цінність раціону -- энергетическая ценность рациона -- калорийность продуктов -- калорійність продуктів -- харчові продукти -- пищевые продукты -- белки -- білки -- жиры -- жири -- вуглеводи -- углеводы -- витамины -- мінеральні речовини -- вітаміни -- минеральные вещества -- продукты питания -- продукти харчування -- молочні продукти -- молочные продукты -- мясопродукты -- м 'ясопродукти -- продукти моря -- продукты моря -- яйца -- продукти переробки зерна -- продукты переработки зерна -- фрукти, овочі, ягоди -- фрукты, овощи, ягоды -- напитки -- напоі -- корисні продукти -- полезные продукты -- пирамида рационального питания -- піраміда раціонального харчування -- харчування молоді -- питание молодежи -- избыточный вес -- надлишкова вага
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Червона, М.С.; Яременко, О.О. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

18.
637.5.07
Ж91


    Журавская, Нина Константиновна.
    Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов [] : учебник / Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отряшенкова. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 296 с. : рис., табл. - Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292. - 1.00 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясо--Якість--Дослідження--Навчальні видання для вищої школи
   М'ясні продукти--Якість--Дослідження--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
мясо -- мясопродукты -- состав мяса -- склад м'яса -- ценность мяса -- цінність м'яса -- качество мяса -- якість м'яса -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- яичные продукты -- яєчні продукти -- техническе жиры -- технічні жири -- пищевой альбумин -- харчовий альбумін -- желатин
Анотація: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Отряшенкова, Лидия Михайловна
Примірників всього: 3
ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

19.
546(075)
Л 61


    Липатников, Виктор Егорович.
    Лабораторные работы по неорганической и органической химии [] : учеб. пособие / В. Е. Липатников, В. А. Скоробогатова. - М. : Высш. шк., 1981. - 109 с. : рис., табл. - Прил.: с. 95-107. - Лит.: с. 108. - 0.15 р.
УДК
ББК 24.1я723 + 24.2я723
Рубрики: Неорганічна хімія--Лабораторні роботи--Навчальні видання
   Органічна хімія--Лабораторні роботи--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
электролитическая диссоциация -- електролітична дисоціація -- гидролиз солей -- гідроліз солей -- щелочные металлы -- лужні метали -- органические соединения -- органічні сполуки -- углеводороды -- вуглеводні -- спирты -- спирти -- альдегиды -- альдегіди -- карбоновые кислоты -- карбонові кислоти -- жиры -- жири -- азотсодержащие вещества -- азотовмісні речовини -- ароматические соединения -- ароматичні сполуки -- полимеры -- полімери
Анотація: Теоретический материал, задачи и упражнения по курсу химии для учащихся в техникумах торговли и общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скоробогатова, Вера Александровна
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

20.
24.2
К 64


    Конарев, Борис Николаевич.
    Любознательным о химии. Органическая химия [] / Б. Н. Конарев ; под общ. ред. В. А. Крицмана. - М. : Химия, 1982. - 240 с. : ил., портр. - (Научно-популярная литература). - Лит.: с. 239-240. - 0.50 р.
ББК 24.2
Рубрики: Органічна хімія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
этерин -- етерін -- свободные радикалы -- вільні радикали -- химическое строение -- хімічна будова -- электронное строение -- електронна будова -- болотный газ -- болотний газ -- реакция Коновалова -- реакція Коновалова -- метан -- парафины -- парафіни -- полимеры -- полімери -- каучук -- ацетилен -- циклические углеводороды -- циклічні вуглеводні -- бензольное кольцо -- бензольне кільце -- изомерия -- ізомерія -- органические кислоты -- органічні кислоти -- жиры -- жири -- мыла -- мила -- красители -- барвники -- элементоорганические соединения -- елементоорганічні сполуки
Анотація: Историческое развитие органической химии.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крицман, В. А. \ред.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

21.
664.3:658.562(075.8)
М 54


   
    Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [] : навч. посібник / за ред. Л. М. Крайнюка. - 2-е вид., перероб. і допов. - Суми : Унів. кн., 2009. - 300 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.297-299. - ISBN 978-966-680-404-7 : 045.00 грн
УДК
ББК 36-1Я73
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Твариннництво--Жири рослинні--Контроль--Навчальні видання
   Харчові продукти--Фізико-хімічні методи аналізу--Якість--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
якість харчової продукції -- органолептична оцінка -- спектроскопія -- потенціометричний аналіз -- хроматографія -- якість м'ясної продукції -- контроль молочної продукції -- якість рибної продукції -- контроль яєчної продукції -- контроль жирової продукції -- технохімічні лабораторії -- акредитованные лаборатории
Анотація: Методи оцінки якості продукції тваринного походження та рослинних жирів, що звстосовуються в процесі її контролю.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черенко, О. І.; Димитрієвич, Л. Р.; Зіборова, Л. Г.; Крайнюк, Л. М.; Бондарчук, В. М.; Крайнюк, Л. М. \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

22.
664:658.562(075.8)
М54


   
    Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Унів. кн., 2013. - 299, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 289-296. - Л-ра: с. 297-299. - ISBN 978-966-680-404-7 : 75.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Продовольчі товари--Якість--Навчальні видання
   Харчові продукти--Фізико-хімічні методи аналізу--Навчальні видання

Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- пищевая продукция -- якість харчової продукції -- качество пищевой продукции -- контроль якості продукції -- контроль качества продукции -- продукти харчування -- продукты питания -- безпека харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- оцінювання якості продукції -- оценивание качества продукции -- оцінювання харчової якості -- оценивания пищевого качества -- органолептична оцінка -- органолептическая оценка -- інструментальні методи оцінювання -- инструментальные методы оценки -- фізичні методи оцінки -- физические методы оценки -- фізико-хімічні методи оцінки -- физико-химические методы оценки -- фізико-хімічні показники якості -- физико-химические показатели качества -- номенклатура показників якості -- номенклатура показателей качества -- нормування показників якості -- нормирования показателей качества -- контроль показників якості -- контроль показателей качества -- якість продукції тваринництва -- качество продукции животноводства -- якість рослинних жирів -- качество растительных жиров -- контроль м'ясної продукції -- контроль мясной продукции -- оцінювання якості сировини -- оценивание качества сырья -- контроль молочної продукції -- контроль молочной продукции -- якість рибної продукції -- качество рыбной продукции -- якість яєчної продукції -- качество яичной продукции -- якість жирової продукції -- качество жировой продукции -- виробничі лабораторії -- производственные лаборатории -- лабораторії харчових виробництв -- лаборатории пищевых производств -- продукти тваринництва -- продукты животноводства -- рослинні жири -- растительные жиры
Анотація: Викладено методологічні основи оцінювання, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірювання та основи контролю якості.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, О. І.; Димитрієвич, Л. Р.; Зіборова, Л. Г.; Крайнюк, Л. М.; Крайнюк, Л. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

23.
908:94(477.42)Конрад
Б48


. "Бердичів крізь призму століть", науково-практична конференція (2017 ; Бердичів)

    Коломієць, Л. В.
    Миловарне виробництцво в Бердичевіна початку ХХ століття [] / Л. В. Коломієць // Матеріали Міжнародної науково-краєзнавчої конференції "Бердичів крізь призму століть", присвяченої 160 річниці від дня народження Джозефа Конрада (03.12.1857 р., 24-25 червня 2017 р. : наук. зб. "Велика Волинь". Праці Житомир. наук.-краєзнавчого т-ва дослідників Волині, Житомир. обл. орг. НСКУ / [І. М. Астапюк та ін.; упоряд. П. С. Скавронський ; ред. рада: І. Д. Дячук та ін.]. - Житомир : ФОП Мельник М. В., 2017. - С. 114-119. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 26.890(4УКР-4ЖИТ) + 63.3(4УКР-4ЖИТ)
Рубрики: Хімічні підприємства--Історія--Бердичів, місто (Житомирська область), поч. 20 ст.--Наукові видання
   Бердичів, місто (Житомирська область)--Хімічні підприємства--Історія, поч. 20 ст. -- Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
миловарні -- мило -- пахучі речовини -- фарби -- жири -- олії
Анотація: З історіїї виробництва мила на миловарних підприємствах Бердичева Житомирської області на початку ХХ століття.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Астапюк, Ірина Михайлівна; Батюк, Іван Віталійович; Бедь, Михайло Михайлович; Вітюк, Олександр Олегович; Скавронський, Павло Степанович \упоряд.\; Дячук, І. Д. \ред.\; Скавронський, Павло Степанович \ред.\; Ступак, Федір Якович \ред.\; Тимошенко, Василь Іванович \ред.\; Хімічна промисловість 4.02.06; Національна спілка краєзнавців України; Виконавчий комітет Бердичівської міської ради; Житомирська обласна організація НСКУ; Польський інститут в м. Києві; "Бердичів крізь призму століть", науково-практична конференція(2017 ; Бердичів)

Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1)
Вільні: КР (1)

Знайти схожі

24.
24.2
А 35


    Азимов, Айзек.
    Мир углерода [] = The World of Carbon / А. Азимов ; пер. с англ. А. Иорданского. - М. : Химия, 1978. - 207 с. : ил. - (Научно-популярная литература). - 0.60 р.
ББК 24.2
Рубрики: Органічна хімія--Вуглеводи--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
углеводороды -- вуглеводні -- катализаторы -- каталізатори -- циклические соединения -- циклічні сполуки -- фреон -- кислород -- кисень -- яды -- отрути -- витамины -- вітаміни -- гормоны -- гормони -- кислоты -- кислоти -- жиры -- жири
Анотація: Свойства соединений углерода, их роль в природе и жизнедеятельности организмов, а также применение их в быту и технике.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Иорданский, А. \пер.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

25.
24.5
Э90


    Эткинс, П.
    Молекулы [] / Эткинс П. ; пер. с англ. А.А. Кирюшина = Molecules / P. W. Atkins. - М. : Мир, 1991. - 216 с. : ил. - Библиогр.: с. 203-211. - ISBN 5-03-001208-7 : 3.00 р.
ББК 24.5 + 24.23
Рубрики: Молекули--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
молекулы -- молекули -- воздух -- повітря -- вода -- аммиак -- аміак -- нефтяной газ -- нафтовий газ -- бензин -- уголь -- спирты -- спирти -- уксус -- оцет -- жиры (хим.) -- жири (хім.) -- масла (хим.) -- сладкий вкус (хим.) -- солодкий смак (хім.) -- кислый вкус (хим.) -- кислий смак (хім.) -- горький вкус (хим.) -- гіркий смак (хім.) -- жгучий вкус (хим.) -- пекучий смак (хім.) -- пряный вкус (хим.) -- пряний смак (хім.) -- холодящий вкус (хим.) -- холодний смак (хім.) -- мясо (хим.) -- м'ясо (хім.) -- фрукты (хим.) -- цветы (хим.) -- квіти (хім.) -- эфирные масла (хим.) -- ефірні масла (хім.)
Анотація: Книга знакомит читателя с тем, как построены молекулы 160 химических веществ, наиболее важных для жизни и практической деятельности человека.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кирюшин, А. А. \пер.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

26.
637.142.2
Х89


    Храмцов, Андрей Георгиевич.
    Молочная сыворотка [] / А. Г. Храмцов. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 240 с. : рис., табл. - Лит.: с. 234-238. - ISBN 5-10-000944-6 : 0.85 р.
УДК
ББК 36.959
Рубрики: Молочні продукти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочные продукты -- состав молочной сыворотки -- склад молочної сироватки -- жиры молочной сыворотки -- жири молочної сироватки -- белки сыворотки -- білки сироватки -- напитки из сыворотки -- напої із сироватки -- сгущенная молочная сыворотка -- згущена молочна сироватка -- сухая молочная сыворотка -- суха молочна сироватка -- использование молочной сыворотки -- використання молочної сироватки
Анотація: Химический состав, структурно-механические, теплофизические и оптические характеристики молочной сыворотки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

27.
613.2
М 29


    Мартинчик, Арсений Николаевич.
    Общая нутрициология [] : учеб. пособ. / А. Н. Мартинчик, И. В. Маев, О. О. Янушевич. - Москва : МЕДпресс-информ, 2005. - 392 с. : рис., табл. - Лит.: с. 361. - Прил.: с. 362-388. - Предм. указ.: с. 389-392. - ISBN 5-98322-075-6 : 66.85 грн.
УДК
ББК 51.230я73
Рубрики: Нутріціологія--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
белки -- білки -- жиры -- жири -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- физиология пищеварения -- фізіологія травлення -- эпидемиология питания -- епідеміологія харчування -- биомаркеры пищевого статуса -- біомаркери харчового статусу
Анотація: Книга представляет одно из наиболее полных руководств по питанию человека. В нем в систематизированной форме изложены основные явления, факторы, физиологические и социальные процессы, являющиеся предметом науки о питании - нутрициологии. В круг рассматриваемых вопросов включены представления о пище и пищевых веществах, их потребления, усвоения, метаболизма, транспорта, утилизации и выведения, процессах обмена и усвоения энергии пищи, а также факторы, влияющие на потребление и выбор пищи человеком. Пособие предназначено для студентов высших медицинских учебных заведений, аспирантов, научных работников и врачей всех специальностей, желающих овладеть знаниями основ питания человека.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Маев, Игорь Вениаминович; Янушевич, Олег Олегович
Примірників всього: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Знайти схожі

28.
637.5
Т41


    Тимощук, Иван Иванович.
    Общая технология мяса и мясопродуктов [] : пособие / И. И. Тимощук, Н. А. Головатенко, С. А. Сенников. - Киев : Урожай, 1989. - 216 с. : рис., табл. - ISBN 5-337-00414-Х : 0.90 р.
УДК
ББК 36.92я7
Рубрики: М'ясні продукти--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- сырье мясной промышленности -- сировина м'ясної промисловості -- переработка животных -- переробка тварин -- обработка мяса холодом -- обробка м'яса холодом -- переработка крови -- переробка крові -- обработка субпродуктов -- обробка субпродуктів -- обработка кишок -- обробка кишок -- пищевые жиры -- харчові жири -- обработка шкур -- обробка шкури -- технические жиры -- технічні жири -- кормовые продукты -- кормові продукти -- органопрепараты -- органічні препарати -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные соленые продукты -- м'ясні солені продукти
Анотація: Сведения о сырье мясной промышленности, технологических процессах переработки мяса и мясопродуктов, качестве выпускаемых изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Головатенко, Наталья Анатольевна; Сенников, Сергей Анатольевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

29.
24.1я723
Х 76


    Хомченко, Иван Гавриилович.
    Общая химия [] : учебник для техникумов / И. Г. Хомченко. - М. : Химия, 1987. - 464 с. : рис., табл. - Прил.: с. 451-455. - Предм. указ.: с. 456-464. - 1.10 р.
ББК 24.1я723
Рубрики: Загальна хімія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
химические реакции -- хімічні реакції -- химическое равновесие -- хімічна рівновага -- периодический закон -- періодичний закон -- химическая связь -- хімічний зв'язок -- окислительно-восстановительные реакции -- окислювально-відновні реакції -- растворы -- розчини -- электролитическая диссоциация -- електролітична дисоціація -- алканы -- алкани -- алкены -- алкени -- углеводороды -- вуглеводні -- природный газ -- природний газ -- нефть -- нафта -- спирты -- спирти -- фенолы -- феноли -- карбоновые кислоты -- карбонові кислоти -- жиры -- жири -- мыла -- мила -- углеводы -- вуглеводи -- азотсодержащие соединения -- азотовмісні сполуки -- металлы -- метали -- газы -- гази
Анотація: Основные понятия и законы химии, теория строения атома, учение о химической связи, свойства неорганических и органических соединений.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ЧЗ (1), ВВ (1)
Свободны: ЧЗ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

30.
547(075)
Б 48


    Березан, Ольга Веніамінівна.
    Органічна хімія [] : посібник для вчителів хімії та учнів загальноосвіт. шкіл, ліцеїв, гімназій, слухачів і викладачів підгот. від-нь вузів / О. В. Березан. - К. : Абрис, 2000. - 304 с. : табл. - Дод.: с. 299-303. - ISBN 966-531-085-2 : 9.10 грн, 9.00 грн грн
УДК
ББК 24.2я721
Рубрики: Органічна хімія--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
органічна хімія -- органическая химия -- органічні сполуки -- органические соединения -- насичені вуглеводні -- насыщенные углеводороды -- ненасичені вуглеводні -- ненасыщенные углеводороды -- ароматичні вуглеводні -- ароматические углеводороды -- спирти -- спирты -- феноли -- фенолы -- альдегіди -- альдегиды -- кетони -- кетоны -- карбонові кислоти -- карбоновые кислоты -- складні ефіри -- сложные эфиры -- жири -- жиры -- вуглеводи -- углеводы -- азотовмісні органічні сполуки -- азотосодержащие органические соединения -- окисно-відновні реакції -- окислительно-восстановительные реакции -- високомолекулярні сполуки -- высокомолекулярные соединения -- органічні речовини -- органические вещества
Анотація: Основні теоретичні питання курсу: будова, ізомерія, хімічні властивості та методи добування органічних речовин.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ЧЗ (1)
Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

 1-30    31-60   61-71 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)