Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=жиры<.>
Загальна кількість знайдених документів : 51
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-51 
1.
28.572
А86


    Артамонов, Вадим Иванович.
    Зеленая лаборатория планеты [] / В. И. Артамонов. - М. : Агропромиздат, 1987. - 143 с. : ил. - (Научно-популярная библиотека школьника). - Библиогр. в подстрочном примеч. - 0.25 р.
ББК 28.572
Рубрики: Рослини--Біохімія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
біохімія рослин -- биохимия растений -- белки растений -- білки рослин -- ферменти -- ферменты -- вуглеводи -- углеводы -- растительные жиры -- рослинні жири -- алкалоїди -- алкалоиды -- кофеїн -- кофеин -- ефірні масла -- эфирные масла -- камфора -- каніфоль -- канифоль -- каучук
Анотація: В популярной форме рассказывается о химическом составе растений, значении растительных белков, жиров и углеводов в жизни человека.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

2.
28.072
Х46


   
    Хімія харчування [] : метод. матеріали / [упоряд.: О. Каретникова, Г. Мальченко ; редрада: Г. Мальченко та ін.]. - К. : Ред. загальнопед. газет, 2005. - 128 с. : рис., табл. - (Бібліотека "Шкільного світу"). - ISBN 966-8651-32-4 : 4.42 грн
ББК 28.072
Рубрики: Харчування--Ферменти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хімія травлення -- химия пищеварения -- вуглеводи -- углеводы -- білки -- белки -- жири -- жиры -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- вітаміни -- витамины -- харчові добавки -- пищевые добавки -- штучна їжа -- искусственная пища -- токсичні метали -- токсические металлы
Анотація: Збірник містить інформацію про хімічні елементи та речовини, що входять до складу харчових продуктів, про перетворення їх під час приготування їжі, хімічні реакції під час травлення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Каретникова, О. \упоряд.\; Мальченко, Г. \упоряд.\; Мальченко, Г. \ред.\; Крикля, Л. \ред.\; Мосієнко , М. \ред.\; Кузьменко , Г. \ред.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

3.
641/642(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина [] : навч. посібник / В. С. Ростовський. - К. : Кондор, 2016. - 197, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 100.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Технологічні процеси--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулінарна обробка продуктів -- кулинарная обработка продуктов -- теплова обробка продуктів -- тепловая обработка продуктов -- жири харчових продуктів -- жиры пищевых продуктов -- білки харчових продуктів -- белки пищевых продуктов -- вуглеводи харчових продуктів -- углеводы пищевых продуктов -- вітаміни харчових продуктів -- витамины пищевых продуктов -- барвникові речовини плодів -- красящие вещества плодов -- смак продуктів -- вкус продуктов -- аромат продуктів -- аромат продуктов -- зберігання продуктів -- сохранность продуктов -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения
Анотація: Теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
637.043
Г65


    Гончаров, Георгий Иванович.
    Технология и оборудование для производства пищевых жиров [] / Г. И. Гончаров, А. А. Буша, Е. Д. Ткаченко. - Киев : Урожай, 1991. - 88 с. : рис., табл. - Лит.: с. 84. - ISBN 5-337-00857-9 : 0.35 р.
УДК
ББК 36.92
Рубрики: Харчові жири--Технологія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевые жиры -- пищевые животные жиры -- харчові тваринні жири -- пищевые костные жиры -- харчові кісткові жири -- жиробелковая эмульсия -- жиробілкова емульсія
Анотація: Приведены сведения о пищевом животном сырье, используемом для производства жира, дана характеристика оборудования для производства пищевых жиров.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Буша, Алексей Алексеевич; Ткаченко, Екатерина Дмитриевна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
664.02(075.8)
Т38


   
    Технология пищевых производств [] : учебник для сред. спец. учеб. заведений / [Л. П. Ковальская и др.] ; под ред. Л. П. Ковальской. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 286 с. : рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-10-000-195-X : 0.90 р.
УДК
ББК 36я723
Рубрики: Харчове виробництво--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
стандартизация пищевых продуктов -- стандартизація харчових продуктів -- технология хлебопечения -- технологія хліба -- технология сахара -- технологія цукру -- производство крахмала -- виробництво крохмалу -- технология конфет -- технологія конфет -- халва -- мармелад -- пастила -- этиловый спирт -- етиловий спирт -- технология водки -- технологія горілки -- технология пива -- технологія пива -- технология вина -- технологія вина -- растительное масло -- рослинна олія -- маргарин -- животные жиры -- тваринні жири -- консервирование плодов -- консервування плодів
Анотація: Сведения об отдельных компонентах пищи и их физиологической роли, технология отдельных видов пищевых производств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ковальская, Людмила Павловна; Мелькина, Галина Михайловна; Шебершнева, Нелли Николаевна; Шикина, Валентина Сергеевна; Ковальская, Людмила Павловна \ред.\
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

6.
36.83я2
Р 65


    Ройтер, Исаак Менашевич.
    Сырье хлебопекарного производства [] : справ. пособие / И. М. Ройтер. - Киев : Техніка, 1972. - 208 с. : рис., табл. - Лит.: с. 189. - 0.74 р.
УДК
ББК 36.83я2
Рубрики: Харчове виробництво--Сировина--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мука -- борошно -- сахар -- цукор -- мед -- крахмал -- патока -- молочные продукты -- молочні продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- жиры -- жири -- какао-бобы -- какао-боби -- какао-порошок -- кофе -- кава -- плодово-ягодное сырье -- плодово-ягідна сировина -- орехи -- горіхи -- масличные семена -- олійне насіння -- пряности -- пряності -- желирующие вещества -- желюючі речовини -- разрыхлители теста -- розпушувачі тіста
Анотація: Изложены данные о сырье, применяемом в хлебопекарном производстве для выработки хлебобулочных, сухарных, бараночных и мучных кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
24.2
К 64


    Конарев, Борис Николаевич.
    Любознательным о химии. Органическая химия [] / Б. Н. Конарев ; под общ. ред. В. А. Крицмана. - М. : Химия, 1982. - 240 с. : ил., портр. - (Научно-популярная литература). - Лит.: с. 239-240. - 0.50 р.
ББК 24.2
Рубрики: Органічна хімія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
этерин -- етерін -- свободные радикалы -- вільні радикали -- химическое строение -- хімічна будова -- электронное строение -- електронна будова -- болотный газ -- болотний газ -- реакция Коновалова -- реакція Коновалова -- метан -- парафины -- парафіни -- полимеры -- полімери -- каучук -- ацетилен -- циклические углеводороды -- циклічні вуглеводні -- бензольное кольцо -- бензольне кільце -- изомерия -- ізомерія -- органические кислоты -- органічні кислоти -- жиры -- жири -- мыла -- мила -- красители -- барвники -- элементоорганические соединения -- елементоорганічні сполуки
Анотація: Историческое развитие органической химии.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крицман, В. А. \ред.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

8.
24.2
А 35


    Азимов, Айзек.
    Мир углерода [] = The World of Carbon / А. Азимов ; пер. с англ. А. Иорданского. - М. : Химия, 1978. - 207 с. : ил. - (Научно-популярная литература). - 0.60 р.
ББК 24.2
Рубрики: Органічна хімія--Вуглеводи--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
углеводороды -- вуглеводні -- катализаторы -- каталізатори -- циклические соединения -- циклічні сполуки -- фреон -- кислород -- кисень -- яды -- отрути -- витамины -- вітаміни -- гормоны -- гормони -- кислоты -- кислоти -- жиры -- жири
Анотація: Свойства соединений углерода, их роль в природе и жизнедеятельности организмов, а также применение их в быту и технике.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Иорданский, А. \пер.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

9.
24.1я723
Х 76


    Хомченко, Иван Гавриилович.
    Общая химия [] : учебник для техникумов / И. Г. Хомченко. - М. : Химия, 1987. - 464 с. : рис., табл. - Прил.: с. 451-455. - Предм. указ.: с. 456-464. - 1.10 р.
ББК 24.1я723
Рубрики: Загальна хімія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
химические реакции -- хімічні реакції -- химическое равновесие -- хімічна рівновага -- периодический закон -- періодичний закон -- химическая связь -- хімічний зв'язок -- окислительно-восстановительные реакции -- окислювально-відновні реакції -- растворы -- розчини -- электролитическая диссоциация -- електролітична дисоціація -- алканы -- алкани -- алкены -- алкени -- углеводороды -- вуглеводні -- природный газ -- природний газ -- нефть -- нафта -- спирты -- спирти -- фенолы -- феноли -- карбоновые кислоты -- карбонові кислоти -- жиры -- жири -- мыла -- мила -- углеводы -- вуглеводи -- азотсодержащие соединения -- азотовмісні сполуки -- металлы -- метали -- газы -- гази
Анотація: Основные понятия и законы химии, теория строения атома, учение о химической связи, свойства неорганических и органических соединений.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ЧЗ (1), ВВ (1)
Свободны: ЧЗ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

10.
36.92я73
Т 38


   
    Технология мяса и мясопродуктов [] : учебник для вузов / [Л. Т. Алехина и др.] ; под ред. И. А. Рогова. - М. : Агропромиздат, 1988. - 576 с. : рис., табл. - Авт. указ. на обороте тит. л. - Лит.: с. 569-570. - Предм. указ.: с. 571-572. - ISBN 5-10-000212-3 : 1.60 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясне виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
транспортировка скота -- транспортування скотини -- предубойное содержание скота -- передзабійне утримання скотини -- состав мяса -- склад м'яса -- физические свойства мяса -- фізичні властивості м'яса -- убой скота -- забій скотини -- разделка туш -- розбирання туш -- мясные субпродукты -- м'ясні субпродукти -- переработка крови -- переробка крові -- обработка туш -- обробка туш -- обработка кишок -- обробка кишок -- кератинсодержащее сырье -- кератиномісна сировина -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- пищевые животные жиры -- харчові тваринні жири -- мясные кормовые продукты -- м'ясні кормові продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- производство клея -- виробництво клею -- желатин
Анотація: Приведены теоретические основы всех производств мясной промышленности, описана технология всех производств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Большаков, Александр Сергеевич; Боресков, Вадим Георгиевич; Жаринов, Александр Иванович; Рогов, Иосиф Александрович \ред.\
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Знайти схожі

11.
24.5
Э90


    Эткинс, П.
    Молекулы [] / Эткинс П. ; пер. с англ. А.А. Кирюшина = Molecules / P. W. Atkins. - М. : Мир, 1991. - 216 с. : ил. - Библиогр.: с. 203-211. - ISBN 5-03-001208-7 : 3.00 р.
ББК 24.5 + 24.23
Рубрики: Молекули--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
молекулы -- молекули -- воздух -- повітря -- вода -- аммиак -- аміак -- нефтяной газ -- нафтовий газ -- бензин -- уголь -- спирты -- спирти -- уксус -- оцет -- жиры (хим.) -- жири (хім.) -- масла (хим.) -- сладкий вкус (хим.) -- солодкий смак (хім.) -- кислый вкус (хим.) -- кислий смак (хім.) -- горький вкус (хим.) -- гіркий смак (хім.) -- жгучий вкус (хим.) -- пекучий смак (хім.) -- пряный вкус (хим.) -- пряний смак (хім.) -- холодящий вкус (хим.) -- холодний смак (хім.) -- мясо (хим.) -- м'ясо (хім.) -- фрукты (хим.) -- цветы (хим.) -- квіти (хім.) -- эфирные масла (хим.) -- ефірні масла (хім.)
Анотація: Книга знакомит читателя с тем, как построены молекулы 160 химических веществ, наиболее важных для жизни и практической деятельности человека.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кирюшин, А. А. \пер.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

12.
24.2
Р 18


    Райлс, А.
    Основы органической химии [] = Essential Organic Chemistry : для студентов биологических и мед. спец. / А. Райлс, К. Смит, Р. Уорд ; пер. с англ. К. П. Бутина. - М. : Мир, 1983. - 352 с. : рис., табл. - Прил.: с. 332-339. - Предм. указ.: с. 340-347. - 1.70 р.
ББК 24.2
Рубрики: Органічна хімія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
гибридизация -- гібридизація -- стереохимия -- стереохімія -- методы разделения -- методи розділення -- фильтрование -- фільтрування -- кристаллизация -- кристалізація -- хроматография -- хроматографія -- электрофорез -- електрофорез -- методы идентификации -- методи ідентифікації -- алифатические углеводороды -- аліфатичні вуглеводні -- ароматические соединения -- ароматичні сполуки -- спирты -- спирти -- фенолы -- феноли -- карбонильные соединения -- карбонільні сполуки -- бифункциональные молекулы -- біфункціональні молекули -- жиры -- жири -- воски -- углеводы -- вуглеводи -- белки -- білки -- нуклеиновые соединения -- нуклеїнові сполуки -- тетрапиррольные соединения -- тетрапіррольні сполуки -- фотосинтез -- витамины -- вітаміни -- гормоны -- гормони -- метаболизм -- метаболізм -- биосинтез -- біосинтез
Анотація: Основные принципы органической химии и методы синтеза.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Смит, К.; Уорд, Р.; Бутин, К. П. \пер.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

13.
637.5.07
Ж91


    Журавская, Нина Константиновна.
    Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов [] : учебник / Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отряшенкова. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 296 с. : рис., табл. - Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292. - 1.00 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясо--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   М'ясні продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
мясо -- мясопродукты -- состав мяса -- склад м'яса -- ценность мяса -- цінність м'яса -- качество мяса -- якість м'яса -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- яичные продукты -- яєчні продукти -- техническе жиры -- технічні жири -- пищевой альбумин -- харчовий альбумін -- желатин
Анотація: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Отряшенкова, Лидия Михайловна
Примірників всього: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

14.
24я723
О-36


    Оганесян, Эдуард Тоникович.
    Руководство по химии поступающим в вузы [] : справ. пособие / Э. Т. Оганесян. - Москва : Высш. шк., 1987. - 395 с. : рис., табл. - Прил.: с. 380-391. - Предм. указ.: с. 392-395. - 1.30 р.
ББК 24я723
Рубрики: Хімія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
химия -- основы общей химии -- основи загальної хімії -- периодическая система элементов Д. И. Менделеева -- періодична система елементів Д. І. Менделеєва -- химические реакции -- хімічні реакції -- растворы -- розчини -- классы неорганических соединений -- класи неорганічних сполук -- химия элементов -- хімія елементів -- классификация органических соединений -- класифікація органічних сполук -- углеводороды -- вуглеводні -- альдегиды -- альдегіди -- жиры -- жири -- амины -- аміни -- аминокислоты -- амінокислоти -- белки -- білки -- углеводы -- вуглеводи
Анотація: Книга состоит из 3 частей. В первой части изложены важнейшие понятия, законы и теоретические положения химии, во второй - химия элементов, в третьей - основы органической химии.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
613.2
М 29


    Мартинчик, Арсений Николаевич.
    Общая нутрициология [] : учеб. пособ. / А. Н. Мартинчик, И. В. Маев, О. О. Янушевич. - Москва : МЕДпресс-информ, 2005. - 392 с. : рис., табл. - Лит.: с. 361. - Прил.: с. 362-388. - Предм. указ.: с. 389-392. - ISBN 5-98322-075-6 : 66.85 грн.
УДК
ББК 51.230я73
Рубрики: Нутріціологія--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
белки -- білки -- жиры -- жири -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- физиология пищеварения -- фізіологія травлення -- эпидемиология питания -- епідеміологія харчування -- биомаркеры пищевого статуса -- біомаркери харчового статусу
Анотація: Книга представляет одно из наиболее полных руководств по питанию человека. В нем в систематизированной форме изложены основные явления, факторы, физиологические и социальные процессы, являющиеся предметом науки о питании - нутрициологии. В круг рассматриваемых вопросов включены представления о пище и пищевых веществах, их потребления, усвоения, метаболизма, транспорта, утилизации и выведения, процессах обмена и усвоения энергии пищи, а также факторы, влияющие на потребление и выбор пищи человеком. Пособие предназначено для студентов высших медицинских учебных заведений, аспирантов, научных работников и врачей всех специальностей, желающих овладеть знаниями основ питания человека.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Маев, Игорь Вениаминович; Янушевич, Олег Олегович
Примірників всього: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Знайти схожі

16.
613.2
М19


    Маловичко, Анатолий.
    Очищение печени и желудочно-кишечного тракта. Продлите свою молодость! [] / А. Маловичко. - Санкт-Петербург : Диля, 2004. - 272, [9] с. : ил. - (Хочу быть здоровым!). - Лит.: с. 260-261. - ISBN 5-8174-0288-2 : 7.00 грн.
УДК
ББК 53.59
Рубрики: Народна медицина--Раціональне харчування--Популярні видання
   Печінка--Хвороби--Харчування--Популярні видання

   Шлунок--Хвороби--Харчування--Популярні видання

Кл.слова (ненормовані):
вредные белки -- шкідливі білки -- жиры -- жири -- сахар -- цукор -- пищеварение -- травлення -- питание для очищения печени -- харчування для очищення печінки
Анотація: В книге собрана информация по очищению желудочно-кишечного тракта, печени, эндокринной системы, очищению всего организма на клеточном уровне и многое другое, что необходимо для оздоровления. Эта книга должна объединить вокруг себя самых разных людей, ее идеи должны стать поводом для полного изменения жизни человека. Вы убедитесь, что физическое очищение и здоровье немыслимы без духовного очищения и веры. Этот постулат делает систему автора уникальной, отличает ее от других систем, результаты применения которых исчезают, как только вы перестаете делать определенные процедуры. Очищение по Маловичко принесет вам устойчивые результаты, потому что зиждется на вечных ценностях, которые необходимы человечеству для выживания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Знайти схожі

17.
36.86
П18


    Парфененко, Валерия Васильевна.
    Производство кондитерских изделий с использованием нетрадиционного сырья [] / В. В. Парфененко, М. Б. Эйнгор, В. Н. Никифорова. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 208 с. : рис., табл. - Лит.: с. 203-206. - 0.70 р.
ББК 36.86
Рубрики: Кондитерські вироби--Сировина--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерские изделия -- нетрадиционное кондитерское сырье -- нетрадиційна кондитерська сировина -- молочная сыворотка -- молочна сироватка -- фруктовое сырье -- фруктова сировина -- овощное сырье -- овочева сировина -- соевый белок -- соєвий білок -- модифицированный крахмал -- модифікований крохмаль -- поверхностно-активные вещества -- поверхнево-активні речовини -- твердые жиры -- тверді жири
Анотація: Использование нетрадиционного сырья при производстве кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Эйнгор, Михаил Беркович; Никифорова, Валентина Николаевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.
36-9я73
Т50


   
    Товароведение пищевых продуктов [] : учебник / [О. Г. Бровко [и др.] ; ред. В. Е. Михайленко. - 4-е изд., перераб. - Москва : Экономика, 1989. - 424 с. : рис., табл. - (ВУЗ. Государственная торговля). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Алф.-предм. указ.: с. 417-421. - ISBN 5-282-00049-0 : 1.30 р.
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
товароведение -- пищевые продукты -- зерномучные продукты -- зерноборошняні продукти -- овощные продукты -- овочеві продукти -- кондитерские продукты -- кондитерські продукти -- вкусовые товары -- смакові товари -- мясные продукты -- м'ясні ппродукти -- молочные продукты -- молочні продукти -- рыбные продукты -- рибні продукти -- пищевые жиры -- харчові жири
Анотація: Химический состав, пищевая ценность и требования к качеству пищевых продуктов для приготовления пищи на предприятиях общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бровко, Ольга Гавриловна; Гордиенко, Анна Степановна; Дмитриева, Ангелина Борисовна; Донцов, В. А.; Михайленко, В. Е. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

19.
36-9я723
К64


    Кононенко, Иван Евлампиевич.
    Товароведение мясо-рыбных и гастрономических товаров [] : учебник / И. Е. Кононенко, С. Е. Пизик, В. Б. Тылкин. - 2-е изд., перераб. и доп. - Киев : Вища шк., 1984. - 439 с. : рис., табл. - 1.30 р.
ББК 36-9я723
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
товароведение -- продовольственные товары -- мясные товары -- м'ясні товари -- рыбные товары -- рибні товари -- молочные товары -- молочні товари -- яичные товары -- яєчні товари -- пищевые жиры -- харчові жири -- вкусовые товары -- смакові товари
Анотація: Характеристика ассортимента мясо-рыбных и гастрономических товаров.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пизик, Степан Ефимович; Тылкин, Венемианин Борисович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

20.
637.5
Т41


    Тимощук, Иван Иванович.
    Общая технология мяса и мясопродуктов [] : пособие / И. И. Тимощук, Н. А. Головатенко, С. А. Сенников. - Киев : Урожай, 1989. - 216 с. : рис., табл. - ISBN 5-337-00414-Х : 0.90 р.
УДК
ББК 36.92я7
Рубрики: М'ясні продукти--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- сырье мясной промышленности -- сировина м'ясної промисловості -- переработка животных -- переробка тварин -- обработка мяса холодом -- обробка м'яса холодом -- переработка крови -- переробка крові -- обработка субпродуктов -- обробка субпродуктів -- обработка кишок -- обробка кишок -- пищевые жиры -- харчові жири -- обработка шкур -- обробка шкури -- технические жиры -- технічні жири -- кормовые продукты -- кормові продукти -- органопрепараты -- органічні препарати -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные соленые продукты -- м'ясні солені продукти
Анотація: Сведения о сырье мясной промышленности, технологических процессах переработки мяса и мясопродуктов, качестве выпускаемых изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Головатенко, Наталья Анатольевна; Сенников, Сергей Анатольевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-51 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)