Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=забруднення харчових продуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075.8)/С 40
Автор(и) : Сирохман І. В., Лозова Т.М.
Назва : Якість і безпечність зерноборошняних продуктів : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр навч. л-ри, 2006
Кільк.характеристики :384 с.: табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 363-381
ISBN, Ціна 966-364-359-9: 045.00, 041.00, грн
УДК : 664.6(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарне виробництво-- Якість продуктів
Географіч. рубрики:
Анотація: Розглянуто вплив різних чинників на якість і безпечність зерна, борошна, крупів, хлібобулочних і макаронних виробів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 796:504/Г 82
Автор(и) : Грибан, Григорій Петрович
Назва : Проблеми екології у фізичному вихованні
Вихідні дані : Житомир: Рута, 2008
Кільк.характеристики :182 с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 161-181
ISBN, Ціна 978-966-8162-21-3: 040.00 грн
УДК : 796:504
ББК : 75.1 + 28.081
Предметні рубрики: Фізичне виховання в вищих навчальних закладах-- Екологічна освіта
Студенти-- Фізичне виховання-- Екологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Концептуальні та практичні аспекти екологічної освіти і виховання студентської молоді під час занять з фізичного виховання; джерела забруднення навколишнього середовища, харчових продуктів та продовольчої сировини нітратами, пестицидами, радіонуклідами тощо та їх вплив на стан здоров'я людини.
Примірники : всього : КР(1), ФОНД(2)
Вільні : КР(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

3.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.23/Г 12
Автор(и) : Габович, Рафаил Давидович, Припутина, Лидия Степановна
Назва : Гигиенические основы охраны продуктов питания от вредных химических веществ
Вихідні дані : Киев: Здоров'я, 1987
Кільк.характеристики :248 с
Примітки : Лит.: с. 239-245. - Предм. указ.: с. 246
Ціна : 1.60 р.
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Безпека
Харчові продукти-- Гігієнічна оцінка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукты питания--гигиена питания--гігієна харчування--пищевые добавки--харчові добавки--химия и продукты питания--хімія і харчові продукти--вредные химические вещества--шкідливі хімічні речовини--загрязнение продуктов питания--забруднення харчових продуктів
Анотація: Изложены гигиенические принципы нормирования химических примесей в пищевых продуктах.
Примірники :
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/А35
Автор(и) : Столмакова, Ганна Іванівна, Мартинюк, Іван Онуфрієвич, Штабський, Борис Михайлович, Ладанівський, Роман Іванович
Назва : Азбука харчування. Профілактичне харчування : [довідник
Вихідні дані : Львів: Світ, 1993
Кільк.характеристики :199 с.: табл.
Примітки : Дод.: с. 177-195. - Літ.: с. 196-197. - Авт. зазначено на звороті тит. арк
ISBN, Ціна 5-7773-0070-7: 50.000 крб
УДК : 613.2
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Харчування-- Профілактика
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): забруднення харчових продуктів--забруднення хімічними речовинами--забруднення важкими металами--забруднення пестицидами--забруднення нітратами--лікувально-профілактичне харчування--захисна роль їжі--харчування при ризику захворювань--харчові інфекції--харчові отруєння
Анотація: Наведено рекомендації з профілактики захворювань, що виникають внаслідок вживання харчових продуктів, забруднених шкідливими речовинами.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)