Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=забруднювачі хімічної природи<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664:591.133:006.8/Ф50-707501
Автор(и) : Павлоцька, Лариса Федірівна, Дуденко, Ніна Василівна, Євлаш, Вікторія Владленівна, Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Назва : Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів : підручник
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2016
Кільк.характеристики :531, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України
Примітки : Дод.: с.411-529. - Літ.: с. 530-531
ISBN, Ціна 978-966-2678-36-9: 261.00 грн
УДК : 664:591.133:006.83(075.8)
ББК : 36
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість
Фізіологічні основи гігієни харчування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові продукти--амінокислоти--ліпіди--вуглеводи--вітаміни--мінеральні речовини--генетично-модифіковані продукти--харчові добавки--забруднювачі біологічної природи--забруднювачі хімічної природи--профілактика харчових захворювань
Анотація: Характеристика речовин у процесах життєдіяльності людини, сучасні рекомендаційні норми їх споживання, наслідки нестачі та надлишку в раціонах, джерела в їжі.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664:54(075.8)/Х20
Автор(и) : Євлаш В. В., Торяник О. І., Коваленко В. О., Аксьонова О. Ф., Отрошко Н. О.
Назва : Харчова хімія : навч. посібник
Вихідні дані : Харків: Світ Книг, 2012
Кільк.характеристики :504 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Ціна 978-966-2678-07-9: 120.00 грн
УДК : 664:54(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Харчові домішки-- Властивості
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): білки--вуглеводи--ліпіди--вода--мінеральні речовини--вітаміни--антибіотики--харчові антиокислювачі--харчові барвники--харчові добавки--модифіковані крохмалі--хімічні забруднення--емульгатори--біологічні забруднення--підсолоджувачі--мікотоксини--радіоактивне забруднення--забруднювачі хімічної природи
Анотація: Будова, фізико-хімічні та функціонально-технологічні властивості основних компонентів сировини та харчових продуктів та їх перетворення у технологічному процесі.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)