Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=закваски<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.

Соколова З. С. Технология сыра и продуктов переработки сыворотки/З. С. Соколова, Л. И. Лакомова, В. Г. Тиняков ; [ред. С. В. Палюх]. - 1992
2.

Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів/В. І. Дробот [та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - 2016
3.

Поступаленко П. Закваски: у чому різниця?/П. Поступаленко // Тваринництво сьогодні. -К.:Гульнара Ибраева, 2020,N N 2.-С.21-23
4.

Глазачев В. В. Технология кисломолочных продуктов/В. В. Глазачев. - 1974
5.

Банникова Л. А. Микробиологические основы молочного производства/Л. А. Банникова, Н. С. Королева, В. Ф. Семенихина ; [под ред. Я. И. Костина]. - 1987
6.

Даниленко Й. А. Силосування та консервування кормів/Й. А. Даниленко, К. О. Перевозіна, М. В. Польщикова. - 1982
7.

Кузнецов В. В. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептуры. Т. 6:Технология детских молочных продуктов/В. В. Кузнецов, Н. Н. Липатов. - 2005
8.

Консерванти і поживність кормів/[М. Ф. Кулик та ін.]. - 1992
9.

Твердохлеб Г. В. Технология молока и молочных продуктов/Г. В. Твердохлеб, В. Н. Алексеев, Ф. С. Соколов. - 1978
10.

Тваринництво сьогодні - 2020г.,N 2 (Введено оглавление)
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)