Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=закваски<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.146/Г 52
Автор(и) : Глазачев, Виктор Васильевич
Назва : Технология кисломолочных продуктов : учеб. для сред. проф.-техн. училищ . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1974
Кільк.характеристики :117[2] с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 116
Ціна : 0.18 р.
УДК : 637.146
ББК : 36.955я722
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--диетические кисломолочные продукты--дієтичні кисломолочні продукти--лечебные свойства кисломолочных продуктов--лікарські властивості кисломолочних продуктів--закваски для кисломолочных продуктов--закваски для кисломолочних продуктів--простокваша--кисле молоко--йогурт--ацидофильные напитки--ацидофільні напої--айран--курунга--кумыс--кумис--сметана--творог--сир--творожные изделия--сирні вироби--кисломолочные продукты из пахты--кисломолочні продукти із пахти--кисломолочные продукты из сыворотки--кисломолочні продукти із сироватки
Анотація: [Изложена технология производства кисломолочных продуктов.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075.8)/Т 26
Автор(и) : Твердохлеб, Галина Васильевна, Алексеев, Валентин Николаевич, Соколов, Федор Семенович
Назва : Технология молока и молочных продуктов : учеб. пособие
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1978
Кільк.характеристики :408 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 403
Ціна : 1.30 р.
УДК : 637.1(075.8)
ББК : 36.95я73
Предметні рубрики: Молочне виробництво -- Технологія
Молочні продукти -- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): химический состав молока--хімічний склад молока--тепловая оброботка молока--теплова обробка молока--закваски--кефирная закваска--кефірна закваска--пастеризованное молоко--стерилизованное молоко--стирилізоване молоко--замінники жіночого молока--заменители женского молока--ионитное молоко--іонітне молоко--диетические кисломолочные продукты--дієтичні кисломолочні продукти--сметана--творог--сир--мороженое--морозиво--сливочное масло--вершкове масло--пороки масла--дефекти масла--технология сыра--технологія сиру--казеин--казеїн--сычужные твердые сыры--сичужні тверді сири--пороки сыра--дефекти сиру--кисломолочные сыры--кисломолочні сири--плавленные сыры--плавлені сири--сгущенные молочные консервы--згущені молочні консерви--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти
Анотація: Сведения о составе, свойствах и биологической ценности молока, технология производства различных видов молока и молочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.085/Д18
Автор(и) : Даниленко, Йосип Абрамович, Перевозіна, Ксенія Олександрівна, Польщикова, Марія Василівна
Назва : Силосування та консервування кормів
Вихідні дані : К.: Урожай, 1982
Кільк.характеристики :183 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 158-181
Ціна : 0.55 р.
УДК : 636.085
ББК : 42.2
Предметні рубрики: Кормовиробництво
Силосні культури-- Заготівля
Географіч. рубрики:
Анотація: Прогресивна технологія заготівлі та зберігання силосу, сінажу, комбінованого силосу для свіней і птиці.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13/Б 23
Автор(и) : Банникова, Людмила Александровна, Королева, Наталья Сергеевна, Семенихина, Вера Филатовна
Назва : Микробиологические основы молочного производства : справочник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :400 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 392. - Предм. указ.: с. 393-396
Ціна : 1.60 р.
УДК : 637.13
ББК : 36.95я2
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--микрофлора молока--мікрофлора молока--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми--молочнокислые бактерии--молочнокислі бактерії--жидкие закваски--рідка запара--сухие закваски--суха запара--кефирные бактерии--кефірні бактерії--микробиология сырого молока--мікробіологія сирого молока--микробиология питьевого молока--мікробіологія питного молока--микробиология сливок--мікробіологія вершків--микробиология молочных консервов--мікробіологія молочних консервів--микробиологический контроль--мікробіологічний контроль--бифидобактерии--біфідобактерії--санитарно-гигиенический контроль молока--санітарно-гігієнічний контроль молока
Анотація: Дана характеристика микроорганизмов, рассмотрены факторы, влияющие на их жизнедеятельность в молоке и молочных продуктах.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.3/С59
Автор(и) : Соколова, Зоя Сергеевна, Лакомова, Лариса Ивановна, Тиняков, Владимир Георгиевич
Назва : Технология сыра и продуктов переработки сыворотки : учеб. пособие для вузов
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1992
Кільк.характеристики :334 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 331
ISBN, Ціна 5-10-0020296: 4.53 р.
УДК : 637.3
ББК : 36.958
Предметні рубрики: Сироварство-- Молочні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сыроварение--молочные продукты--натуральные сыры--натуральні сири--бактериальные закваски--бактеріальні закваски--твердые сыры--тверді сири--мягкие сыры--м'які сири--кисломолочные сыры--кисломолочні сири--плавленые сыры--плавлені сири--переработка сыворотки--переробка сироватки
Анотація: Комплекс требований к молоку, способы повышения его сыропригодности, направления использования сырья с переработкой сыворотки.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.087/К65
Автор(и) : Кулик, Михайло Федорович, Химич, Володимир Васильович, Величко, Іван Миколайович, Калетник Г. М.
Назва : Консерванти і поживність кормів
Вихідні дані : К.: Урожай, 1992
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-337-01060-3: 6.60 крб
УДК : 636.087
ББК : 45.45
Предметні рубрики: Годівля тварин
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): рідкі консерванти--жидкие консерванты--сухі консерванти--сухие консерванты--газоподібні консерванти--газообразные консерванты--сухі бактеріальні закваски--сухие бактериальные закваски--використання біологічних препаратів--использование биологических препаратов--використання препарату літосилу--использование препарата литосила--консервування вологого зернофуражу--консервирование влажного зернофуража--енергозберігаюча технологія консервування--энергосберегающая технология консервирования
Анотація: Обгрунтовано доцільність застосування при заготівлі кормів у господарствах рідких, сухих, газоподібних консервантів і сухих бактеріальних заквасок для збереження поживної цінності та якості кормів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 637.1/С 74
Автор(и) : Кузнецов, Владимир Васильевич, Липатов, Никита Николаевич
Назва : Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептуры. Т. 6: Технология детских молочных продуктов
Вихідні дані : С.Пб.: Гиорд, 2005
Кільк.характеристики :506, [6] с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 505-507
ISBN, Ціна 5-901065-96-4: 113.00 грн
УДК : 637.1 + 613.22
ББК : 36.95 + 36.996
Предметні рубрики: Молочне виробництво -- Технологія
Дитяча кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Технология продуктов детского и диетического питания на молочной основе, технология приготовления и виды заквасок.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6/І-67
Автор(и) : Дробот В. І., Грищенко А. М., Тесля О. Д., Сильчук Т. А., Місечко Н. О.
Назва : Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів : монографія
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :241, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Літ. в кінці розд.
ISBN, Ціна 978-617-7278-75-6: 130.00 грн
УДК : 664.6
ББК : 36.83
Предметні рубрики: Хлібні вироби-- Технологія
Дієтична кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): безглютенові хлібобулочні вироби--безбілкові хлібобулочні вироби--цукрозамінники--діабетичні хлібобулочні вироби--фруктоза--лактулоза--сорбітол--мезофільні закваски--збагачення хліба--харчові волокна
Анотація: Теоретичні дослідження, експериментальні матеріали та практичні розробки авторів щодо технології діабетичних хлібобулочних виробів з пшеничного борошна.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Поступаленко, Павло
Назва : Закваски: у чому різниця?
Місце публікування : Тваринництво сьогодні: науч.-практ. журнал. - К.: Гульнара Ибраева, 2020. - N 2. - С. 21-23: табл. (Шифр tvse/2020/2)
Предметні рубрики: Кормовиробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): приготування силосу--приготування сінажу
Знайти схожі

10.

Назва журналу :Тваринництво сьогодні -2020р.,N 2
Цікаві статті :
Руденко Ю. Вирощування молодняка/ Ю. Руденко (стр.8-9)
Свиржевская Е. Л. Профилактика мастита у молочных коров. Опыт применения аутогенных вакцин/ Е. Л. Свиржевская (стр.14-17)
Поступаленко П. Закваски: у чому різниця?/ П. Поступаленко (стр.21-23)
Клименок О. М. Епізоотична ситуація в Україні/ О. М. Клименок (стр.24-31)
Уманець Д. П. Продуктивність молодняка кролів за згодовування повнораціонних комбікормів з різним рівнем кальцію та фосфору/ Д. П. Уманець, Р. М. Уманець (стр.42-47)
Бальнгиков А. А. Концептуальный подход в оценке комбинационной сочетаемости свиней/ А. А. Бальнгиков, И. Ф. Гридюшко, Е. С. Гридюшко (стр.48-53)
Хеймен Р. Якісна система напування може збільшити ваш прибуток/ Р. Хеймен (стр.59-61)
Цікаві статті :
Знайти схожі


 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)