Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=заклади ресторанного господарства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 658.27(075.8)/Б48
Автор(и) : Березін, Олександр Вікторович, Вахтін, Сергій Ростиславович, Дрогомирецька, Мар'яна Іванівна
Назва : Технічне забезпечення підприємства : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2012
Кільк.характеристики :335, [1] с.: рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примітки : Предм. покажч.: с. 323-324. - Літ.: с. 325-335
ISBN, Ціна 978-966-680-601-0: 100.00 грн
УДК : 658.27(075.8)
ББК : 30.605я73
Предметні рубрики: Підприємства-- Технічне оснащення
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): матеріально-технічна база підприємств--інноваційний розвиток підприємств--проектування підприємств--автоматизація підприємств--механізація підприємств--зберігання плодоовочевої продукції--підприємства переробки сільськогосподарської худоби--підприємства хлібопечення--підприємства із переробки молока--складське господарство--транспортне забезпечення підприємств--матеріально-технічна база ринків--заклади ресторанного господарства--заклади торгівлі--охорона праці--пожежна безпека--ринкова торгівля
Анотація: У посібнику викладено напрямки техніко-технологічного розвитку підприємств заготівельно-переробного комплексу.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(075)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Красноход, Наталія Іванівна
Назва : Помічник кухаря : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2018
Кільк.характеристики :341, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с 340-341
ISBN, Ціна 978-966-2781-49-6: 200.00 грн
УДК : 641.55(075)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Харчування-- Товарознавство-- Продовольчі товари-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): фізіологія харчування--харчові речовини--режим харчування--санітарні вимоги--гігієна працівників --товарознавство харчових продуктів--технологічний процес приготування їжі--обладнання підприємств ресторанного господарства--організація виробництва--заклади ресторанного господарства--організація робочих місць
Анотація: Санітарія та гігієна в ресторанному господарстві, товарознавчі характеристики продуктів, вимоги до їх зберігання, технологія приготування страв, технохімічний контроль.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)