Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=закуски<.>
Загальна кількість знайдених документів : 59
Показані документи с 1 за 30
 1-30    31-59 
1.
636.083(075)
А35


   
    Аз-Буки-Веді тваринника [] : навч. посібник / В. А. Бурлака [та ін.] ; за ред. В. А. Бурлаки. - 2-ге вид. - Житомир : Полісся, 2010. - 496 с. : рис., табл. - Дод.: с. 476-482. - Л-ра: с. 483. - ISBN 978-966-655-540-6 : 50.00 грн
УДК
ББК 45.4я73
Рубрики: Підсобні господарства--Тваринництво--Розведення і племінна справа--Годівля і утримання тварин--Навчальні видання
   Тваринництво--Навчальні видання

   Фермерське господарство--Відходи--Навчальні видання

   Сільськогосподарські тварини--Радіонукліди--Навчальні видання

   Велика рогата худоба--Навчальні видання

   Свині--Навчальні видання

   Кролі--Навчальні видання

   Нутрії--Навчальні видання

   Кури--Навчальні видання

   Гуси--Навчальні видання

   Індики--Навчальні видання

   Бджоли--Навчальні видання

   Кінологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- велика рогата худоба -- крупный рогатый скот -- кози -- козы -- вівці -- овцы -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- свині -- свиньи -- кролі -- кроли -- нутрії -- нутрии -- кури -- куры -- гуси -- качки -- утки -- індики -- индюки -- пчеловодство -- пчёлы -- собаківництво -- собаководство -- комбікорми -- комбикорма -- зелені корми -- зелёные корма -- вітамінні препарати -- витаминные препараты -- макуха -- шроти -- шроты -- м'ясні закуски -- мясные закуски -- закуски з яєць -- закуски из яиц -- молочні супи -- молочные супы -- холодні супи -- холодные супы -- м'ясні страви -- мясные блюда
Анотація: Відомості про організацію особистого підсобного господарства, роботу з придбання, вирощування та утримування, селекції та годівлі різноманітних тварин у різні періоди їхнього життя та пори року. Рецепти основних страв з продуктів тваринництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бурлака, В. А.; Горальський, Л. П.; Засекін, Д. А.; Скоромна, О. І.; Бурлака, В. А. \ред.\
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

2.
36.992
Б71


   
    Блюда из грибов [] / сост. В. Г. Федосова ; [худож. В. И. Коломиец]. - Минск : Беларус. Энцыкл. им. П. Бровки , 1995. - 304 с. : рис. - ISBN 985-11-0021-8 : 325000 грн
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Гриби--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
переработка грибов -- переробка грибів -- хранение грибов -- зберігання грибів -- грибные закуски -- грибні закуски -- грибные салаты -- грибні салати -- грибные первые блюда -- грибні перші страви -- грибные вторые блюда -- грибні другі страви -- грибные соусы -- грибні соуси -- грибные мучные изделия -- грибні борошняні вироби -- грибные начинки -- грибні начинки
Анотація: 850 наиболее интересных в кулинарном отношении рецептов грибных закусок, первых и вторых блюд, соусов, подливок, мучных изделий с грибами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Федосова, В. Г. \сост.\; Коломиец, В. И. \худож.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
641.56:664.959
Б 71


   
    Блюда из рыбы и морепродуктов [] / [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Харьков : Фолио, 2005. - 319 с. - (Кулинарная коллекция). - ISBN 966-03-3166-5 : 9.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Рибні продукти--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- холодные рыбные закуски -- холодні рибні закуски -- горячие рыбные закуски -- гарячі рибні закуски -- рыбные супы -- рибні супи -- юшка -- отварная рыба -- відварена риба -- жареная рыба -- смажена риба -- запеченная рыба -- запечена риба -- копченая рыба -- копчена риба -- рубленые рыбные изделия -- рублені рибні вироби
Анотація: Книга содержит рецепты приготовления самых разных блюд из рыбы и морепродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Киркач-Осипова, Л.Д. \худож.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
641.5(031)
Б79


   
    Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара [] : пер. с англ. - М. : АСТ : Астрель, 2008. - 823, [1] с. : фото цв. - ISBN 978-5-17-057843-6 : 557.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Наукові видання -- Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сфера общественного питания -- сфера громадського харчування -- шеф-повар -- здоровая пища -- здорова їжа -- оборудование профессиональной кухни -- обладнання професійної кухні -- техника безопасности на кухне -- техніка безпеки на кухні -- тепловая обработка продуктов -- теплова обробка продуктів -- мясные деликатесы -- м'ясні делікатеси -- супи -- супы -- соусы -- соуси -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- блюда з птиці -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- картофельные блюда -- картопляні страви -- салаты -- пицца -- сэндвичи -- сендвичі -- закуски -- национальные блюда -- національні страви -- овощные гарниры -- овочеві гарніри -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- десерты -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби
Анотація: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
641.55/.56
У18


    Уварова, Ольга Ивановна.
    Большая поваренная книга [] : более 1000 рецептов на любой вкус / О. И. Уварова. - Москва : ЭКСМО, 2010. - 510, [2] с. : цв. ил. - (Кулинарное исскуство). - ISBN 978-5-699-40330-1. - ISBN 978-5-699-40339-4 : 70.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- домашнее приготовление -- закуски -- винегреты -- винегрети -- салаты -- салати -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- рыба -- риба -- грибы -- гриби -- молочные блюда -- молочні блюда -- мясные блюда -- м'ясні блюда -- изделия из теста -- вироби з тіста -- фруктово-ягодные десерты -- фруктово-ягідні десерти -- напитки -- напої
Анотація: 1000 рецептов разнообразных блюд, которые составляют основу как завтраков, обедов и ужинов, так и праздничных застолий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
641.5(031)
В 56


   
    Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день [] / [сост. В. М. Рошаль]. - М. : АСТ : Полиграфиздат ; СПб. : Сова, 2011. - 576 с. : ил. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 557. - ISBN 978-5-17-065114-6 : 149.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашняя кулинария -- приправи -- приправы -- салаты -- салати -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- детский стол -- дитячий стіл -- мясные блюда -- м'ясні страви -- страви з морепродуктів -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутерброды -- бутерброди -- горячие закуски -- гарячі закуски -- супи -- рыбные блюда -- рибні страви -- интимный ужин -- інтимна вечеря -- эротическая кулинария -- еротична кулінарія -- овочеві страви -- грибная кулинария -- грибна кулінарія -- молочні страви -- молочные блюда
Анотація: Разнообразие рецептов салатов и закусок, супов, блюд из мяса, рыбы и овощей, прекрасных десертов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рошаль, В. М. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
641.5:642.6(031)
Г 74


   
    Готуємо із задоволенням [] / [ред. Н. В. Бірічева]. - Х. : Веста, 2011. - 159, [1] с. : кол. іл. - (Енциклопедія кулінара). - ISBN 978-966-08-1809-5 : 128.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
салати -- закуски -- супи -- борщі -- рулети -- другі страви -- рибні страви -- десерти -- випічка -- калорійність харчових продуктів -- напої -- аперитив -- сервіровка столу
Анотація: Більше 300 кольорових фотографій і рецептура, розроблена у власній кулінарній студії допоможуть у створенні оргинінальних страв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бірічева, Н. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
641.55(=161.2)(083.12)
І-25


    Івченко, Зоряна.
    Готуємо по-українськи [] / Зоряна Івченко ; фот. авт. ; [худож. оформ. О. Мишанської]. - Львів : Урбіно, 2021. - 159, [1] с. : фот. - ISBN 978-966-2647-75-4 : 187.50 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Україна--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
Державна програма 2021 -- салати -- закуски -- перші страви -- другі страви -- десерти -- випічка
Анотація: Сучасна українська кухня - це поєднання традицій із сучасними можливостями, відродження давніх рецептів та створення власних на базі тих продуктів, які дарує нам українська земля.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Івченко, Зоряна \фот.\; Мишанська, Олена \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
664
Г82


   
    Грибная кухня [] / [сост. В. И. Малеев ; ред. И. Ю. Бондарь]. - Краснодар : Краснодар. кн. изд-во, 1991. - 368 с. : табл. - Лит.: с. 365. - ISBN 5-7561-0379-1 : 45.00 крб
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Грибні страви--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
заготовка грибов -- заготівля грибів -- грибные закуски -- грибні закуски -- грибные первые блюда -- грибні перші страви -- грибные вторые блюда -- грибні другі страви -- грибные соусы -- грибні соуси -- фарши из грибов -- фарші із грибів -- грибная выпечка -- грибна випічка
Анотація: Кулинарные рецепты разнообразных грибных блюд, рекомендации по заготовке грибов, а также советы, которые помогут хозяйкам вкусно приготовить пищу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Малеев, Валерий Иванович \сост.\; Бондарь, И. Ю. \ред.\
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

10.
36.992
Я77


    Ярош, Александр Владимирович.
    Грибы на вашем столе. 250 кулинарных рецептов [] / А. В. Ярош. - М. : Профиздат, 1991. - 112 с. : фото.цв. - ISBN 5-255-00528-2 : 3.00 р
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Гриби--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
грибные закуски -- грибні закуски -- грибные супы -- грибні супи -- горячие грибные соусы -- гарячі грибні соуси -- грибы с овощами -- гриби з овочами -- мучные блюда с грибами -- борошняні страви з грибами -- мясные блюда с грибами -- м'ясні страви з грибами -- рыбные блюда с грибами -- рибні страви з грибами -- переработка грибов -- переробка грибів -- хранение грибов -- зберігання грибів
Анотація: Советы по переработке, хранению, консервированию грибов и приготовлению различных блюд с грибами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
641.56(479.22)
Г 90


   
    Грузинская кухня []. - Москва ; Санкт-Петербург : Диля, 2001. - 160 с. : рис. - (Серия "Секреты национальной кухни"). - ISBN 5-8174-0198-3 : 3.50 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кухня--Грузинська--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухня грузинская -- пловы, каши -- плови, каші -- салаты, закуски -- салати, закуски -- блюда из грибов -- страви із грибів -- соусы и подливы -- соуси і підливи -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- толма -- купаты и хинкали -- купати і хінкалі -- блюда из птицы -- страви з птиці -- сациви -- сациві -- шашлыки -- шашлики -- бастурма -- хачапури -- хачапурі -- сладкие блюда -- солодкі страви
Анотація: Эта книга - для любителей грузинской кухни, одной из самых интересных на Кавказе.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

12.
641.55
Б 11


    Білоцька, Вікторія Болеславівна.
    Домашня кулінарія [] / В. Б. Білоцька, В. В. Карсекіна. - 2-ге вид. - Київ : Техніка, 1993. - 143 с. - ISBN 5-335-01251-X : 600.00 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
холодні закуски -- гарячі закуски -- супи -- страви з м'яса -- страви з риби -- страви з борошна -- страви з макаронів -- страви з картоплі -- страви з овочів -- гарніри -- соуси -- солодкі страви -- вироби з тіста -- напої
Анотація: Описано широкий асортимент різноманітних за складністю приготування страв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Карсекіна, Валентина Вікторівна
Примірників всього: 3
ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

13.
641.55
З-12


   
    Забытые рецепты []. - Киев : Тэхника, 1991. - 72 с. : рис. - ISBN 5-335-01091-6 : 30.00 крб.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- закуски -- супы -- супи -- рыбные блюда -- рибні страви -- картофельные блюда -- картопляні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- блюда из яиц -- страви з яєць -- сладкие блюда -- солодкі страви -- изделия из теста -- вироби з тіста
Анотація: Приведены как малоизвестные, так и забытые старинные рецепты блюд, которые могут украсить современный стол и внести приятное разнообразие в семейное меню.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
641.51/.54(477)
Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Збірник рецептур [] / В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська, В. Ф. Пасенко. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2010. - 320 с. : табл. - ISBN 978-966-364-995-5 : 107.00 грн, 86.40 грн
УДК
ББК 36.997(4УКР)
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Україна--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
українська кухня -- холодні страви -- холодні закуски -- перші страви -- другі страви -- напої -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби -- історія кулінарії -- кулінарне мистецтво -- фірмові страви
Анотація: Рецептура й технологія приготування фірмових страв, кулінарних виробіві і напоїв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дібрівська, Наталія Віталіївна; Пасенко, Василь Федорович
Примірників всього: 3
АБ (1), ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: АБ (1), ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

15.
641.55(083.12)
К50


    Клопотенко, Євген.
    Зваблення їжею [] : 70 рецептів, які захочеться готувати / Євген Клопотенко ; [ред. група: О. Татьянченко та ін. ; фото Ю. Міницької, Ю. Гамової]. - Київ : Книголав, 2021. - 191, [1] с. : іл., фот. - (Полиця нон-фікшн). - Покажч.: с. 179. - ISBN 978-617-7563-76-0 : 225.00 грн
УДК
ББК 36.99(4УКР)
Рубрики: Кухня українська--Культурна спадщина--Традиції--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
Державна програма 2021 -- сніданки -- салати -- закуски -- супи -- другі страви -- страви для дітей -- десерти -- випічка -- варення -- конфітюри
Анотація: Добірка смачних рецептів, випробуваних практикою, але з власною філософією кулінарії. Харчуватися усвідомлено, відмовлятися від звичних продуктів і просто насолоджуватися готуванням вдома - це рух вперед до буденного щастя.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Татьянченко, Олексій \ред.\; Лі, Ганна \ред.\; Любенко, Олена \ред.\; Пархомець, Олена \ред.\; Міницька, Юлія \фото.\; Гамова, Юлія \фото.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

16.
641.55(=161.2)(083.12)
К50


    Клопотенко, Євген.
    Зваблення їжею з українським смаком [] / Євген Клопотенко ; [ред. група: О. Татьянченко та ін. ; фот.: Ю. Міницька, Ю. Гамова, М. Борисенко. - Київ : Книголав, 2021. - 173, [3] с. : іл. - (Полиця нон-фікшн). - Покажч.: с. 172-173. - ISBN 978-617-7820-57-3 : 225.00 грн
УДК
ББК 36.99(4УКР)
Рубрики: Кухня українська--Культурна спадщина--Традиції--Історія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
Державна програма 2021 -- українські харчі -- м'ясо -- риба -- гриби -- овочі -- закуски -- супи -- каші -- випічка -- солодке -- напої
Анотація: Автор присвятив кілька років вивченню кулінарних книжок про національні страви різних часів, подорожував Україною та спілкувався з багатьма істориками, щоб сформувати власне розуміння української кухні.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Татьянченко, Олексій \ред.\; Лі, Ганна \ред.\; Руднєвська, Ірина \ред.\; Єськова, Євгенія \ред.\; Любенко, Олена \ред.\; Пархомець, Олена \ред.\; Міницька, Юлія \фот.\; Гамова, Юлія \фот.\; Борисенко, Микола \фот.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

17.
641.5(03)
З-80


   
    Золота енциклопедія домашньої кулінарії [] / пер. І. Г. Данилюка. - Донецьк : БАО, 2006. - 608 с. - ISBN 966-548-822-8 : 016.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
холодні закуски -- холодные закуски -- салати -- салаты -- перші страви -- первые блюда -- соуси -- соусы -- другі страви -- вторые блюда -- вироби з тіста -- изделия из теста -- страви з борошна -- мучные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- напої -- напитки
Анотація: Рецепти найкращих страв світової та вітчизняної кухні, розмаїття корисних порад щодо "смачного мистецтва".

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Данилюк, І. Г. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.
641(031)
З-80


   
    Золота енциклопедія української кухні [] / [авт.-уклад. О. Кривошей]. - Донецьк : Глорія Трейд, 2011. - 382, [2] с. : фото кольор. - ISBN 978-617-536-129-0 : 45.00 грн
УДК
ББК 36.99(4УКР)я2
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
українська кухня -- салати -- холодні закуски -- заливні страви -- борщі -- кулеші -- солянки -- супи -- капусняки -- страви з м'яса -- домашні ковбаси -- страви з сала -- страви з птиці -- страви з кролика -- дичина -- страви з риби -- страви з овочів -- страви з грибів -- страви з яєць -- страви з сиру -- страви з круп -- борошняні страви -- вареники -- галушки -- українські напої -- освіжаючі напої -- квас -- міцні напої -- киселі
Анотація: Сотні перевірених часом та унікальних рецептів лягли в основу цієї книги, і вона стане вірним помічником у вдосконаленні кулінарної майстерності.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кривошей, Олександр \уклад.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

19.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

20.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия украинской кухни [] / [сост. А. Кривошей]. - Донецьк : Глорія Трейд, 2011. - 382, [2] с. : цв. ил. - ISBN 978-617-536-132-0 : 81.00 грн
УДК
ББК 36.997(4УКР)я2
Рубрики: Кухня українська--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
салаты -- салати -- холодные закуски -- холодні закуски -- заливные блюда -- заливні страви -- борщи -- борщі -- солянки -- супы -- супи -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- блюда из рыбы -- страви з риби -- домашние колбасы -- домашні ковбаси -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из грибов -- страви з грибів -- блюда из яиц -- страви з яєць -- блюда из творога -- страви з сиру -- мучные блюда -- мучні страви -- вареники -- галушки -- украинские напитки -- українські напої
Анотація: Сотни проверенных временем и уникальных рецептов легли в основу этой книги.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кривошей, А. \сост.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

21.
641.56(=581)
Ж 78


    Жоголева, Елена Евгеньевна.
    Китайская кухня [] / Е. Е. Жоголева, Д. А. Жоголев. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 191 с. : рис. - ISBN 5-10-002225-6 : 3.00 р.
УДК
ББК 36.997(3)
Рубрики: Кухня китайська--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухня китайская -- история китайской кухни -- історія китайської кухні -- овощные блюда -- овочеві страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви із птиці -- блюда из яиц -- страви із яєць -- блюда из рыбы -- страви із риби -- блюда из нерыбных продуктов моря -- страви із нерибних продуктів моря -- супы -- супи -- блюда из риса -- страви із рису -- изделия из теста -- вироби з тіста -- китайские закуски -- китайські закуски
Анотація: Книга знакомит читателя с особенностями, методами и приемами китайской кухни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Жоголев, Дмитрий Анатольевич
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

22.
641.56
К 53


   
    Книга о вкусной и здоровой пище [] / [под ред. акад. АМН СССР А. А. Покровского]. - 9-е изд., стереотип. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 384 с. : рис., табл., фот. цв. - ISBN 5-10-002146-2 : 6.10 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашняя кулинария -- питание и здоровье -- харчування і здоров'я -- закуски -- салаты -- салати -- супы -- супи -- мясные блюда -- м'ясні страви -- соусы -- соуси -- рыбные блюда -- рибні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- яичные блюда -- страви з яєць -- овощные блюда -- овочеві страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- крупяные блюда -- страви з круп -- изделия из теста -- вироби з тіста -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- домашнее консервирование -- домашнє консервування -- детское питание -- дитяче харчування -- лечебное питание -- лікувальне харчування
Анотація: Книга - справочное пособие по приготовлению домашней пищи - содержит современные данные науки о питании, полезные сведения о пищевых продуктах. рецепты приготовления разнообразных блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Покровский, Алексей Алексеевич \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

23.
641.56(477)
К 78


   
    Кращі страви української кухні [] / [упоряд. Д. Білик]. - Донецьк : БАО, 2001. - 384 с. - ISBN 966-548-338-2 : 8.50 грн
УДК
ББК 36.997(4Укр)
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Україна--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
закуски -- борщі -- розсольники -- капусняки -- кулеші -- юшки -- страви з м'яса -- страви з риби -- підливи -- страви з яєць -- молочні страви -- страви з овочів -- страви з грибів -- страви з круп -- страви з борошна -- вареники -- млинці -- солодкі борошняні вироби -- солодкі страви -- напої
Анотація: Книга допоможе оволодіти тонкощами приготування українських страв, як традиційних, так і маловідомих, але дуже смачних і корисних.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Білик, Дмитро \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

24.
821.161.2(477.42)'06-1-3(082)
К82


   
    Крило до крила, перо до пера [] : хрестоматія творів письменників Житомирщини / [ред. М. П. Пасічник]. - Житомир : ЖОО НСПУ, 2005. - 279 с. : фото. - Зі змісту: [Оповідання] / В. Васильчук. Троє за столом, не рахуючи закуски : увертюра / В. Врублевський. [Поезія] / В. Головецький. Блазенія : уривок з поеми / В. Дацюк. Який хліб найсолодший? : [оповідання] / М. Зіновчук. [Поезія] / В. Кавун. Голубка моя сиза : [проза] / Є. Концевич. Колодязько : [проза] / О. Кулеш. [Поезія] / І. Ліберда. [Поезія] / В. Мисько. На каменях, залізі, золоті : фрагмент із повісті "Січ Тараса Бульби в Олевську" / О. Опанасюк. [Поезія] / Б. Остапенко. [Поезія] / М. Павленко. [Поезія] / М. Пасічник. Літаючий капелюшок : [поезія] : казка / М. Пономаренко. [Поезія] / І. Редчиць. [Поезія] / А. Савенець. [Поезія] / М. Сич. [Поезія] / А. Сірик. Поетична Шевченкіана Максима Рильського / М. Скорський. [Поезія] / В. Сташук. [Поезія] / Н. Талько-Петрук. [Проза] / Г. Хіміч. [Поезія] / Г. Цепкова. Два фінали : оповідання / А. Шевчук. Галіфісти і галіфізм : (трактат) / Г. Шкляр. [Проза] / М. Яненко. Ой, люди, людоньки! : [проза] / М. Ярмолюк. - 12.00 грн, 13.00 грн, 15.00 грн, 10.00 грн
УДК
ББК 84(4УКР-4ЖИТ)6-4-5
Рубрики: Письменники Житомирщини--Поезія--Житомирська область, 20-21 ст.--Збірники
   Письменники Житомирщини--Проза--Житомирська область, 20-21 ст.--Збірники

   Житомирська область--Письменники--Поезія, 20-21 ст. -- Збірники
    Житомирська область--Письменники Житомирщини--Проза, 20-21 ст. -- Збірники

Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- хрестоматія творів -- письменники-земляки -- поезія -- проза
Анотація: Хрестоматія творів письменників Житомирщини - перше за 40 років унікальне видання, яке включило до своїх шпальт доробки всіх без винятку нині сущих членів обласної письменницької організації.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Васильчук, Віктор; Врублевський, Василь; Головецький, Василь; Дацюк, Василь; Зіновчук, Микола; Кавун, Вероніка; Концевич, Євген; Кулеш, Олександр; Ліберда, Ігор; Мисько, Валентин; Опанасюк, Олексій; Остапенко, Борис; Павленко, Марія; Пасічник, Михайло; Пономаренко, Марія; Редчиць, Іван; Савенець, Андрій; Сич, Михайло; Сірик, Анатолій; Скорський, Микола; Сташук, Василь; Талько-Петрук, Ніна; Хіміч, Георгій; Цепкова, Галина; Шевчук, Анатолій; Шкляр, Геннадій; Яненко, Микола; Ярмолюк, Микола; Пасічник, М. П. \ред.\
Примірників всього: 11
КР (3), ФОНД (5), АБ (3)
Свободны: КР (3), ФОНД (5), АБ (3)
Знайти схожі

25.
36.997
К 90


   
    Кулинария [] / худож. А. С. Ленчик. - Х. : Фолио, 2006. - 320 с. - (Домашняя коллекция). - ISBN 966-03-3153-3 : 9.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- салаты -- салати -- закуски -- первые блюда -- перші страви -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- сладкие блюда -- солодкі страви -- сладкие пироги -- солодкі пироги -- сладкие каши -- солодкі каші -- фруктово-ягодный десерт -- фруктово-ягідний десерт -- мороженое -- морозиво -- блины -- млинці
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ленчик, А.С. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

26.
641.5(031)
Г 93


    Губа, Николай Иванович.
    Кулинария [] : справ. пособие / Н. И. Губа, Б. Г. Лазарев. - 2-е изд., стереотип. - Киев : Вища шк., Голов. изд-во, 1987. - 263 с. : рис. - Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263. - 3.30 р.
УДК
ББК 36.99я2
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- организация работы на кухне -- організація роботи на кухні -- супы -- супи -- соусы -- соуси -- блюда из круп -- страви із крупи -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- блюда из рыбы -- страви із риби -- блюда из мяса -- м'ясні страви -- блюда из яиц -- страви із яєць -- блюда из творога -- страви із сиру -- холодные блюда -- холодні страви -- горячие закуски -- гарячі страви -- изделия из теста -- вироби із тіста -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- питание детей -- харчування дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- национальные блюда -- національні страви -- этикет за столом -- етикет за столом
Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лазарев, Борис Георгиевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

27.
36.997
К30


   
    Кулинарная книга для молодых хозяек [] / [сост.: Ю. А. Поляков, Н. З. Быковская]. - Донецк : Донеччина, 1992. - 399 с. : фот. цв. - Лит.: с. 396. - ISBN 5-86938-002-2 : 58.00 крб
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- холодные закуски -- холодні закуски -- овощная кулинария -- овочева кулінарія -- крупяные изделия -- круп'яні вироби -- мучные блюда -- борошняні страви -- первые блюда -- перші страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- праздничные блюда -- святкові страви -- старинные рецепты -- старовинні рецепти -- домашние заготовки -- домашні заготовки
Анотація: Основы кулинарного искусства: правила обработки продуктов, технология приготовления повседневных и праздничных блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Поляков, Юрий Александрович \сост.\; Быковская, Нина Захаровна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

28.
641.55
Н 74


    Новоженов, Юрий Михайлович.
    Кулинарная характеристика блюд [] : учеб. для сред. проф.-техн. училищ / Ю. М. Новоженов. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Высш. шк., 1987. - 256 с. - Лит.: с. 254. - 0.40 р.
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Страви--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- блюда -- кулинарная обработка сырья -- кулінарна обробка сировини -- соусы -- соуси -- супы -- супи -- холодные блюда -- холодні страви -- горячие закуски -- гарячі закуски -- национальные блюда -- національні страви -- блюда зарубежных стран -- страви зарубіжних країн
Анотація: Приводятся способы и приемы кулинарной обработки сырья, кулинарные характеристики блюд, особенности приготовления наиболее популярных блюд национальной и зарубежной кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

29.
641.55(083.12)
Ц 58


    Циганенко, Віктор Олексійович.
    Куховарська книга [] / В. О. Циганенко. - Київ : Техніка, 1994. - 206 с. : рис., табл. - ISBN 5-335-008121 : 22000.00 крб.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Харчові продукти--Характеристика--Рецептура--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- оформлення страв -- гарячі закуски -- страви з овочів -- страви з крупів -- страви з яєць -- кондитерські вироби -- солодкі страви -- переробка продуктів харчування -- зберігання продуктів харчування
Анотація: Вміщено багато корисних і цікавих відомостей, маленьких таємниць і порад, якими досвідчені кухарі діляться з господарками.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 5
ВВ (2), ФОНД (3)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (3)
Знайти схожі

30.
641.56(=174)
М31


    Масилюне, Нина Петровна.
    Латышская кухня [] / Н. Масилюне, А. Пасопа ; [пер. с лат. И. Фуксе ; худож. В. Насонов]. - Рига : Авотс, 1987. - 316 с. : фот. цв. - 1.60 р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Латвія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
латышские горячие блюда -- латиські гарячі страви -- латышские холодные блюда -- латиські холодні закуски -- латышские кондитерские изделия -- латиські кондитерські вироби -- кулинария -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- холодные блюда -- горячие блюда -- гарячі страви -- холодні закуски
Анотація: Рецепты горячих, холодных, сладких блюд и кондитерских изделий, характерных для латышской кухни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пасопа, Анита Яновна; Фуксе, И. \пер.\; Насонов, В. \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-30    31-59 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)