Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=закуски<.>
Загальна кількість знайдених документів : 62
Показані документи с 1 за 30
 1-30    31-60   61-62 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.083(075)/А35
Автор(и) : Бурлака В. А., Горальський Л. П., Засекін Д. А., Скоромна О. І.
Назва : Аз-Буки-Веді тваринника : навч. посібник . -2-ге вид.
Вихідні дані : Житомир: Полісся, 2010
Кільк.характеристики :496 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 476-482. - Л-ра: с. 483
ISBN, Ціна 978-966-655-540-6: 50.00 грн
УДК : 636.083(075)
ББК : 45.4я73
Предметні рубрики: Підсобні господарства-- Тваринництво-- Розведення і племінна справа-- Годівля і утримання тварин
Тваринництво
Фермерське господарство-- Відходи
Сільськогосподарські тварини-- Радіонукліди
Велика рогата худоба
Свині
Кролі
Нутрії
Кури
Гуси
Індики
Бджоли
Кінологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Відомості про організацію особистого підсобного господарства, роботу з придбання, вирощування та утримування, селекції та годівлі різноманітних тварин у різні періоди їхнього життя та пори року. Рецепти основних страв з продуктів тваринництва.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.992/Б71
Назва : Блюда из грибов
Вихідні дані : Минск: Беларус. Энцыкл. им. П. Бровки , 1995
Кільк.характеристики :304 с.: рис.
ISBN, Ціна 985-11-0021-8: 325000 грн
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Грибні страви-- Приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): переработка грибов--переробка грибів--хранение грибов--зберігання грибів--грибные закуски--грибні закуски--грибные салаты--грибні салати--грибные первые блюда--грибні перші страви--грибные вторые блюда--грибні другі страви--грибные соусы--грибні соуси--грибные мучные изделия--грибні борошняні вироби--грибные начинки--грибні начинки
Анотація: 850 наиболее интересных в кулинарном отношении рецептов грибных закусок, первых и вторых блюд, соусов, подливок, мучных изделий с грибами.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56:664.959/Б71
Назва : Блюда из рыбы и морепродуктов
Вихідні дані : Харьков: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Кулинарная коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3166-5: 9.00 грн
УДК : 641.56:664.959
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Рибні страви-- Приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--холодные рыбные закуски--холодні рибні закуски--горячие рыбные закуски--гарячі рибні закуски--рыбные супы--рибні супи--юшка--отварная рыба--відварена риба--жареная рыба--смажена риба--запеченная рыба--запечена риба--копченая рыба--копчена риба--рубленые рыбные изделия--рублені рибні вироби
Анотація: Книга содержит рецепты приготовления самых разных блюд из рыбы и морепродуктов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Л14
Автор(и) : Лагутина, Лидия Анатольевна, Лагутина, Светлана Владимировна
Назва : Блюда праздничного стола : [cб. кулинар. рецептов]
Вихідні дані : Ростов н/Д: Проф-Пресс, 2002
Кільк.характеристики :798, [2] с.: цв. ил.
ISBN, Ціна 5-94582-043-1: 50.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Обрядова кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): оформление праздничного стола--оформлення святкового столу--праздничные блюда--святкові страви--сохранность продуктов--збереження продуктів--домашние заготовки--домашні заготовки--холодные закуски--холодні закуски--горячие закуски--гарячі закуски--овощные блюда--овочеві страви--закусочные торты--закусочні торти--домашние наливки--домашні наливки
Анотація: В сборнике кулинарных рецептов предложены малоизвестные и оригинальные блюда для застолья на наиболее популярные праздники.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Б79
Назва : Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара : пер. с англ.
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Астрель, 2008
Кільк.характеристики :823, [1] с.: фото цв.
ISBN, Ціна 978-5-17-057843-6: 557.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/.56/У18
Автор(и) : Уварова, Ольга Ивановна
Назва : Большая поваренная книга : Более 1000 рецептов на любой вкус
Вихідні дані : Б.м., 2010
Кільк.характеристики :510, [2] с.: цв. ил.
Серія: Кулинарное исскуство
ISBN, Ціна 978-5-699-40330-1: 70.00 грн
ISBN, Ціна 978-5-699-40339-4: Б.ц.
УДК : 641.55/.56
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария --домашнее приготовление--закуски--винегреты--винегрети--салаты--салати--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--рыба --риба--грибы--гриби--молочные блюда--молочні блюда--мясные блюда--м'ясні блюда--изделия из теста--вироби з тіста--фруктово-ягодные десерты--фруктово-ягідні десерти--напитки--напої
Анотація: 1000 рецептов разнообразных блюд, которые составляют основу как завтраков, обедов и ужинов, так и праздничных застолий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/В 56
Назва : Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день
Вихідні дані : М.: АСТ; М.: Полиграфиздат; СПб.: Сова, 2011
Кільк.характеристики :576 с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 557. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-5-17-065114-6: 149.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Разнообразие рецептов салатов и закусок, супов, блюд из мяса, рыбы и овощей, прекрасных десертов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5:642.6(031)/Г 74
Назва : Готуємо із задоволенням
Вихідні дані : Х.: Веста, 2011
Кільк.характеристики :159, [1] с.: кол. іл.
Серія: Енциклопедія кулінара
ISBN, Ціна 978-966-08-1809-5: 128.00 грн
УДК : 641.5:642.6(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Більше 300 кольорових фотографій і рецептура, розроблена у власній кулінарній студії допоможуть у створенні оргинінальних страв.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(=161.2)(08/І-25-286389
Автор(и) : Івченко, Зоряна
Назва : Готуємо по-українськи
Вихідні дані : Львів: Урбіно, 2021
Кільк.характеристики :159, [1] с.: фот.
ISBN, Ціна 978-966-2647-75-4: 187.50 грн
УДК : 641.55(=161.2)(083.12)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): державна програма 2021--салати--закуски--перші страви--другі страви--десерти--випічка
Анотація: Сучасна українська кухня - це поєднання традицій із сучасними можливостями, відродження давніх рецептів та створення власних на базі тих продуктів, які дарує нам українська земля.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/Г82
Назва : Грибная кухня
Вихідні дані : Краснодар: Краснодар. кн. изд-во, 1991
Кільк.характеристики :368 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 365
ISBN, Ціна 5-7561-0379-1: 45.00, 45.00 крб, 10.24, крб
УДК : 664
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Грибні страви-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): заготовка грибов--заготівля грибів--грибные закуски--грибні закуски--грибные первые блюда--грибні перші страви--грибные вторые блюда--грибні другі страви--грибные соусы--грибні соуси--фарши из грибов--фарші із грибів--грибная выпечка--грибна випічка
Анотація: Кулинарные рецепты разнообразных грибных блюд, рекомендации по заготовке грибов, а также советы, которые помогут хозяйкам вкусно приготовить пищу.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.992/Я77
Автор(и) : Ярош, Александр Владимирович
Назва : Грибы на вашем столе. 250 кулинарных рецептов
Вихідні дані : М.: Профиздат, 1991
Кільк.характеристики :112 с.: фото.цв.
ISBN, Ціна 5-255-00528-2: 3.00 р
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Гриби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): грибные закуски--грибні закуски--грибные супы--грибні супи--горячие грибные соусы--гарячі грибні соуси--грибы с овощами--гриби з овочами--мучные блюда с грибами--борошняні страви з грибами--мясные блюда с грибами--м'ясні страви з грибами--рыбные блюда с грибами--рибні страви з грибами--переработка грибов--переробка грибів--хранение грибов--зберігання грибів
Анотація: Советы по переработке, хранению, консервированию грибов и приготовлению различных блюд с грибами.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(479.22)/Г 90
Назва : Грузинская кухня
Вихідні дані : Москва; Санкт-Петербург: Диля, 2001
Кільк.характеристики :160 с.: рис.
Серія: Серия "Секреты национальной кухни"
ISBN, Ціна 5-8174-0198-3: 3.50 грн
УДК : 641.56(479.22)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Грузинська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухня грузинская--пловы, каши--плови, каші--салаты, закуски--салати, закуски--блюда из грибов--страви із грибів--соусы и подливы--соуси і підливи--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--блюда из мяса--страви з м'яса--толма--купаты и хинкали--купати і хінкалі--блюда из птицы--страви з птиці--сациви--сациві--шашлыки--шашлики--бастурма--хачапури--хачапурі--сладкие блюда--солодкі страви
Анотація: Эта книга - для любителей грузинской кухни, одной из самых интересных на Кавказе.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Б11
Автор(и) : Білоцька, Вікторія Болеславівна, Карсекіна, Валентина Вікторівна
Назва : Домашня кулінарія . -2-ге вид.
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1993
Кільк.характеристики :143 с
ISBN, Ціна 5-335-01251-X: 600.00 крб
УДК : 641.55
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): холодні закуски--гарячі закуски--супи--страви з м'яса--страви з риби--страви з борошна--страви з макаронів--страви з картоплі--страви з овочів--гарніри--соуси--солодкі страви--вироби з тіста--напої
Анотація: Описано широкий асортимент різноманітних за складністю приготування страв: оригінальних холодних та гарячих закусок, перших, других та солодких страв.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/З-12
Назва : Забытые рецепты
Вихідні дані : Киев: Тэхника, 1991
Кільк.характеристики :72 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-335-01091-6: 30.00 крб.
УДК : 641.55
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--закуски--супы--супи--рыбные блюда--рибні страви--картофельные блюда--картопляні страви--овощные блюда--овочеві страви--блюда из яиц--страви з яєць--сладкие блюда--солодкі страви--изделия из теста--вироби з тіста
Анотація: Приведены как малоизвестные, так и забытые старинные рецепты блюд, которые могут украсить современный стол и внести приятное разнообразие в семейное меню.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.51/.54(477)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Дібрівська, Наталія Віталіївна, Пасенко, Василь Федорович
Назва : Збірник рецептур
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2010
Кільк.характеристики :320 с.: табл.
ISBN, Ціна 978-966-364-995-5: 107.00, 86.40, 107.00, грн
УДК : 641.51/.54(477)
ББК : 36.997(4УКР)
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Кулінарія-- Рецептура --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецептура й технологія приготування фірмових страв, кулінарних виробіві і напоїв.
Примірники : всього : АБ(1), ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : АБ(1), ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/К50
Автор(и) : Клопотенко, Євген
Назва : Зваблення їжею : 70 рецептів, які захочеться готувати
Вихідні дані : Київ: Книголав, 2021
Кільк.характеристики :191, [1] с.: іл., фот.
Серія: Полиця нон-фікшн
Примітки : Покажч.: с. 179
ISBN, Ціна 978-617-7563-76-0: 225.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.99(4УКР)
Предметні рубрики: Кухня українська-- Культурна спадщина-- Традиції
Географіч. рубрики:
Анотація: Добірка смачних рецептів, випробуваних практикою, але з власною філософією кулінарії. Харчуватися усвідомлено, відмовлятися від звичних продуктів і просто насолоджуватися готуванням вдома - це рух вперед до буденного щастя.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(=161.2)(08/К50-013859
Автор(и) : Клопотенко, Євген
Назва : Зваблення їжею з українським смаком
Вихідні дані : Київ: Книголав, 2021
Кільк.характеристики :173, [3] с.: іл.
Серія: Полиця нон-фікшн
Примітки : Покажч.: с. 172-173
ISBN, Ціна 978-617-7820-57-3: 225.00 грн
УДК : 641.55(=161.2)(083.12)
ББК : 36.99(4УКР)
Предметні рубрики: Кухня українська-- Культурна спадщина-- Традиції-- Історія
Географіч. рубрики:
Анотація: Автор присвятив кілька років вивченню кулінарних книжок про національні страви різних часів, подорожував Україною та спілкувався з багатьма істориками, щоб сформувати власне розуміння української кухні.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(03)/З-80
Назва : Золота енциклопедія домашньої кулінарії
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2006
Кільк.характеристики :608 с
ISBN, Ціна 966-548-822-8: 016.00 грн
УДК : 641.5(03)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепти найкращих страв світової та вітчизняної кухні, розмаїття корисних порад щодо "смачного мистецтва".
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641(031)/З-80
Назва : Золота енциклопедія української кухні
Вихідні дані : Донецьк: Глорія Трейд, 2011
Кільк.характеристики :382, [2] с.: фото кольор.
ISBN, Ціна 978-617-536-129-0: 45.00 грн
УДК : 641(031)
ББК : 36.99(4УКР)я2
Предметні рубрики: Кухня українська-- Культурна спадщина-- Традиції
Географіч. рубрики:
Анотація: Сотні перевірених часом та унікальних рецептів лягли в основу цієї книги, і вона стане вірним помічником у вдосконаленні кулінарної майстерності.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/З-80
Назва : Золотая энциклопедия кулинарии
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2010
Кільк.характеристики :573, [3] с.: ил.
ISBN, Ціна 978-966-548-024-2: 38.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.992я2
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

21.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/З-80
Назва : Золотая энциклопедия украинской кухни
Вихідні дані : Донецьк: Глорія Трейд, 2010
Кільк.характеристики :382, [2] с.: цв. ил.
ISBN, Ціна 978-617-536-132-0: 81.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997(4УКР)я2
Предметні рубрики: Кухня українська-- Культурна спадщина-- Традиції
Географіч. рубрики:
Анотація: Сотни проверенных временем и уникальных рецептов легли в основу этой книги.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

22.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(=581)/Ж78
Автор(и) : Жоголева, Елена Евгеньевна, Жоголев, Дмитрий Анатольевич
Назва : Китайская кухня
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :191 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-10-002225-6: 3.00 р.
УДК : 641.56(=581)
ББК : 36.997(3)
Предметні рубрики: Кухня китайська-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кухня китайская--история китайской кухни--історія китайської кухні--овощные блюда--овочеві страви--мясные блюда--м'ясні страви--блюда из птицы--страви із птиці--блюда из яиц--страви із яєць--блюда из рыбы--страви із риби--блюда из нерыбных продуктов моря--страви із нерибних продуктів моря--супы--супи--блюда из риса--страви із рису--изделия из теста--вироби з тіста--китайские закуски--китайські закуски
Анотація: Книга знакомит читателя с особенностями, методами и приемами китайской кухни.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

23.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56/К 53
Назва : Книга о вкусной и здоровой пище . -9-е изд., стереотип.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :384 с.: рис., табл., фот. цв.
ISBN, Ціна 5-10-002146-2: 6.10 р.
УДК : 641.56
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашняя кулинария--питание и здоровье--харчування і здоров'я--закуски--салаты--салати--супы--супи--мясные блюда--м'ясні страви--соусы--соуси--рыбные блюда--рибні страви--молочные блюда--молочні страви--яичные блюда--страви з яєць--овощные блюда--овочеві страви--мучные блюда--борошняні страви--крупяные блюда--страви з круп--изделия из теста--вироби з тіста--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--домашнее консервирование--домашнє консервування--детское питание--дитяче харчування--лечебное питание--лікувальне харчування
Анотація: Книга - справочное пособие по приготовлению домашней пищи - содержит современные данные науки о питании, полезные сведения о пищевых продуктах. рецепты приготовления разнообразных блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

24.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(477)/К 78
Назва : Кращі страви української кухні
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2001
Кільк.характеристики :384 с
ISBN, Ціна 966-548-338-2: 8.50 грн
УДК : 641.56(477)
ББК : 36.997(4Укр)
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): закуски--борщі--розсольники--капусняки--кулеші--юшки--страви з м'яса--страви з риби--підливи--страви з яєць--молочні страви--страви з овочів--страви з грибів--страви з круп--страви з борошна--вареники--млинці--солодкі борошняні вироби--солодкі страви--напої
Анотація: Книга допоможе оволодіти тонкощами приготування українських страв, як традиційних, так і маловідомих, але дуже смачних і корисних.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

25.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 821.161.2(477.42)/К82-808694
Назва : Крило до крила, перо до пера : хрестоматія творів письменників Житомирщини
Вихідні дані : Житомир: ЖОО НСПУ, 2005
Кільк.характеристики :279 с.: фото
Ціна : 12.00, 13.00, 15.00, 10.00, грн
УДК : 821.161.2(477.42)'06-1-3(082)
ББК : 84(4УКР-4ЖИТ)6-4-5
Предметні рубрики: Письменники Житомирщини-- Поезія --Житомирська область, 20-21 ст.
Письменники Житомирщини-- Проза --Житомирська область, 20-21 ст.
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Письменники-- Поезія, 20-21 ст.
Житомирська область-- Письменники Житомирщини-- Проза, 20-21 ст.
Зміст : [Оповідання]/ В. Васильчук. Троє за столом, не рахуючи закуски/ В. Врублевський. [Поезія]/ В. Головецький. Блазенія/ В. Дацюк. Який хліб найсолодший?/ М. Зіновчук. [Поезія]/ В. Кавун. Голубка моя сиза/ Є. Концевич. Колодязько/ О. Кулеш. [Поезія]/ І. Ліберда. [Поезія]/ В. Мисько. На каменях, залізі, золоті/ О. Опанасюк. [Поезія]/ Б. Остапенко. [Поезія]/ М. Павленко. [Поезія]/ М. Пасічник. Літаючий капелюшок : [поезія]/ М. Пономаренко. [Поезія]/ І. Редчиць. [Поезія]/ А. Савенець. [Поезія]/ М. Сич. [Поезія]/ А. Сірик. Поетична Шевченкіана Максима Рильського/ М. Скорський. [Поезія]/ В. Сташук. [Поезія]/ Н. Талько-Петрук. [Проза]/ Г. Хіміч. [Поезія]/ Г. Цепкова. Два фінали/ А. Шевчук. Галіфісти і галіфізм/ Г. Шкляр. [Проза]/ М. Яненко. Ой, люди, людоньки!/ М. Ярмолюк.
Анотація: Хрестоматія творів письменників Житомирщини - перше за 40 років унікальне видання, яке включило до своїх шпальт доробки всіх без винятку нині сущих членів обласної письменницької організації.
Примірники : всього : КР(3), ФОНД(5), АБ(3)
Вільні : КР(3), ФОНД(5), АБ(2)
Знайти схожі

26.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Г 93
Автор(и) : Губа, Николай Иванович, Лазарев, Борис Георгиевич
Назва : Кулинария : справ. пособие . -2-е изд., стереотип.
Вихідні дані : Киев: Вища шк., Голов. изд-во, 1987
Кільк.характеристики :263 с.: рис.
Примітки : Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263
Ціна : 3.30 р.
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.99я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--обработка продуктов--обробка продуктів--организация работы на кухне--організація роботи на кухні--супы--супи--соусы--соуси--блюда из круп--страви із крупи--овощные блюда--овочеві страви--грибные блюда--грибні страви--блюда из рыбы--страви із риби--блюда из мяса--м'ясні страви--блюда из яиц--страви із яєць--блюда из творога--страви із сиру--холодные блюда--холодні страви--горячие закуски--гарячі страви--изделия из теста--вироби із тіста--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--питание детей--харчування дітей--питание подростков--харчування підлітків--национальные блюда--національні страви--этикет за столом--етикет за столом
Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

27.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К90
Назва : Кулинария
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :320 с
Серія: Домашняя коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3153-3: 9.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

28.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К30
Назва : Кулинарная книга для молодых хозяек
Вихідні дані : Донецк: Донеччина, 1992
Кільк.характеристики :399 с.: фот. цв.
Примітки : Лит.: с. 396
ISBN, Ціна 5-86938-002-2: 58.00 крб
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--холодные закуски--холодні закуски--овощная кулинария--овочева кулінарія--крупяные изделия--круп'яні вироби--мучные блюда--борошняні страви--первые блюда--перші страви--мясные блюда--м'ясні страви--рыбные блюда--рибні страви--молочные блюда--молочні страви--праздничные блюда--святкові страви--старинные рецепты--старовинні рецепти--домашние заготовки--домашні заготовки
Анотація: Основы кулинарного искусства: правила обработки продуктов, технология приготовления повседневных и праздничных блюд.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

29.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/Н74
Автор(и) : Новоженов, Юрий Михайлович
Назва : Кулинарная характеристика блюд : учеб. для сред. проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1987
Кільк.характеристики :256 с
Примітки : Лит.: с. 254
Ціна : 0.40 р.
УДК : 641.55
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Страви-- Характеристики --Зарубіжні країни
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--блюда--кулинарная обработка сырья--кулінарна обробка сировини--соусы--соуси--супы--супи--холодные блюда--холодні страви--горячие закуски--гарячі закуски--национальные блюда--національні страви--блюда зарубежных стран--страви зарубіжних країн
Анотація: Приводятся способы и приемы кулинарной обработки сырья, кулинарные характеристики блюд, особенности приготовления наиболее популярных блюд национальной и зарубежной кухонь.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

30.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Ц 58
Автор(и) : Циганенко, Віктор Олексійович
Назва : Куховарська книга
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1994
Кільк.характеристики :206 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-335-008121: 22000.00 крб.
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Характеристика-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продукти харчування--оформлення страв--гарячі закуски--страви з овочів--страви з крупів--страви з яєць--кондитерські вироби--солодкі страви--переробка продуктів харчування--зберігання продуктів харчування
Анотація: Вміщено багато корисних і цікавих відомостей, маленьких таємниць і порад, якими досвідчені кухарі діляться з господарками.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(3)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(3)
Знайти схожі

 1-30    31-60   61-62 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)