Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=замораживание<.>
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 за 15
1.

Енциклопедія консервування/[упоряд. І. О. Сокол ; худож. І. В. Осипов]. - 2005
2.

Широков Е. П. Технология хранения и переработки плодов и овощей с основами стандартизации/Е. П. Широков. - 1988
3.

Васюкова Г. Т. Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності/Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - 2011
4.

Квасницкий А. В. Искусственное осеменение свиней/А. В. Квасницкий. - 1983
5.

Шамрай В. Л. Технология рыбных продуктов/В. Л. Шамрай. - 1975
6.

Шапиро Д. К. Дикорастущие плоды и ягоды/Д. К. Шапиро, Н. И. Манциводо, В. А. Михайловская. - 1989
7.

Филипович Э. Г. Холод и жизнь/Э. Г. Филипович ; [ред. А. А. Федоров]. - 1989
8.

Голдовский А. М. Анабиоз и его практическое значение/А. М. Голдовский ; [отв. ред. Е. М. Крепс]. - 1986
9.

Липатов Н. Н. Процессы и аппараты пищевых производств/Н. Н. Липатов. - 1987
10.

Грубы Я. Производство замороженных продуктов/Я. Грубы ; пер. с чеш., ред. и предисл. И. Ф. Бугаенко. - 1990
11.

Применение холода в пищевой промышленности/[сост. И. Б. Гисин и др.]. - 1979
12.

Горячева А. Ф. Сохранение свежести хлеба/А. Ф. Горячева, Р. В. Кузьминский. - 1983
13.

Ковалев В. С. Промышленное производство продуктов питания из картофеля/В. С. Ковалев, В. И. Воронков. - 1987
14.

Бекетов П. В. Снижение потерь картофеля и овощей при уборке и хранении/П. В. Бекетов. - 1986
15.

Консервируем сами/[сост. Н. В. Родионов]. - 2002
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)